Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férjcserélő

Baszáslélektan haladóknak és promiszkuitás-hermeneutika újrakezdőknek volt eredetileg, de a franc se tudja, mi ez már...

Friss topikok

  • Troppauer Hümér, érzékeny lelkű költő: Kedves Titti! Korábban olvastam blogodat, sajnálattal tapasztalom, hogy már nem itt írod tovább. ... (2015.04.13. 13:40) Függöny
  • Miklós123: @BlogElla: Meg kell rendesen tanulni (és ehhez kell szakirodalom...) és másrészt meg nagyon kell s... (2014.04.10. 14:50) Egy rövid poszt a nyalásról
  • Miklós123: Hát én csak véletlenül keveredtem ide. Elfogadom azt, hogy nem lehet egy életen át hűségben élni, ... (2014.04.10. 14:46) Swingtam - 2. rész
  • GrTs: @titti79: en csak szeretnem megkaparintani az uj blog cimet :D (2013.10.25. 10:53) Post scriptum
  • mucsailajos (törölt): És természetesen ez nem pedofília. A pedofília amúgy is leginkább szintén csak egy bélyeg, egy bos... (2013.10.09. 09:53) Honnantól pedofília?

Anális inkább?

2013.05.21. 12:07 titti79

Csak mert volt szó róla többször, és leszögezném az álláspontomat, csak röviden.

Én nem szeretem. Voltak rá próbálkozások már Gábor előtt is, de még az egyik legnagyobb görény pasim híresen kicsi fasza is túl nagy volt ahhoz, hogy ez nekem ne okozzon eszméletlen fájdalmat. A hegyét sem tudta berakni, hiába a síkosító, simogatás, stb. Ez nekem rossz. És kész.

Nem mondom, hogy szellemi szinten nem izgat, simán vannak seggbedugós erotikus fantáziáim. De a múltkor, amikor Gábor hátulról dugott, és egyszer ügyetlenebbül próbálta visszadugni a farkát, és egy picit szétfeszített, épphogy, olyan nagyon fájt, hogy percekig csak sírni tudtam utána, nem viccelek. (Ebből szoktak gondjaink lenni, amikor berakja hátulról, és hiába mondom neki, hogy "lejjebb, kicsim, lejjebb, nem igaz hogy X év alatt nem vágod az anatómiámat"...)

Arról nem is beszélve, hogy van bennem némi undor is, azért mégiscsak ott jön ki a szar, nem lehet annyira "beönteni", hogy higiénikus legyen, aztán meg kapok valami fasza fertőzést, amikor visszadugja a puncimba. Vagy a számba. Blöe.

Értem én, hogy pont arról izgi, hogy mocskos, meg hogy tilos, de baszki, annyi más dolgot lehet még csinálni, szálljanak már le a segglyukamról!

64 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjcserelo.blog.hu/api/trackback/id/tr525310638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whale 2013.05.21. 12:42:55

Se nem mocskos, se nem tilos. Simán csak jó.:)
Az meg alap, hogy közvetlenül anál után nincs más bejárat.
De ez milyen már? "lejjebb, kicsim, lejjebb, nem igaz hogy X év alatt nem vágod az anatómiámat"
Titti őrmester jelentkezik!:)

szövetszöcske 2013.05.21. 13:17:39

Nekünk is működik. Mondjuk soha nem spontán beakasztás formájában, mindig kell előtte némi játék (nyalás-ujjazás-vagy van puha-zselés direkt popsiba való játékszer is, az a legcélravezetőbb). Ja, és csak tökéletesen merev farok esetén fasza (amikor nincs petyhüdtség, fél cm csipőmozgás mindig pont fél centi farokelőtolást jelent), mer hogyha balra hajlik-jobbra hajlik aztán egy izomlazításnál hirtelen becsusszan, az könnybelábadósszemű fájdalmas élmény. Csak szépen miliméterről-miliméterre, apró mozdulatok, néha visszavonulás az elején, és később sem teljes erőből, csak úgy érzéssel).
Nálunk ez mindig a menet vége, mondjuk az orgazmus előtti 3-4 perc (negyedórás reszelés annyira nem tesz jót és havi 1-2 alkalomnál több is valószínűleg túl nagy seggamortizációval jár).
Az, hogy mi benne az izgató szerintem nem kérdés, ha bántja a fantáziádat a dolog, akkor élvezni is tudnád, csak gyakorlat kérdése (a nem spontán dolgokkal való megalkuvásé...).

mindsweeper 2013.05.21. 14:57:29

Ha ennyire nem megy és ennyire fáj, akkor valószínűleg nem tudsz eléggé ellazulni hozzá... Ezt amúgy az a tény, hogy egy kicsit érdemes rákészülni, szintén nem segíti elő.

Nálunk ott tört meg a jég ezen a téren, mikor egyszer buli után totál elázva értünk haza. Na akkor ott olyan állati reszelés volt, hogy valami hihetetlen. Mindkettőnkből előjöttek a régen rejtegetett perverziók, köztük a régi vágy, az anál is. Így spontán módon, gumi és sikosító nélkül (csak nyál, de az bőséggel) történt meg az első igazi anális akciónk és mindketten élveztük (az általad leírtakhoz hasonló eredménytelen kísérletek persze nálunk is voltak korábban). Utána még úgy részegen is magától értetődően mentem ki megmosni a szerszámot, mielőtt máshol újra bevetettem volna...

Szóval szerintem ennek a félig önkívületi állapotban elkövetett akciónak köszönhetően szabadult meg a barátnőm a gátlásaitól ezen a téren és most, hogy már tudja, hogy milyen, hogy jó és cseppet sem undorító (beöntés és gumi nélkül sem volt semmi gáz), ő is nyugodtan adja át magát az anális élvezeteknek. Persze nem vált mindennapossá, de 1-2 havonta egyszer hódolunk ennek a szenvedélyünknek is, most már megfelelő síkosítás mellett.

Mrs. Műfajteremtő 2013.05.21. 16:00:48

Ha az ember lánya angoltanárral szexel, nem árt, ha tudja, mi a különbség a "Fuck me in the ass!" és a "Fuck me from behind!" között a pillanat hevében! :)

Mrs. Műfajteremtő 2013.05.21. 16:08:55

@szövetszöcske: ez így van. Mármint nekem is csak így működik a dolog.

Persze, tudom, van, akinek a ló farka is befér síkosító nélkül és 12-szer élvez el tőle. Másodpercenként. Legalábbis ha a csajokat kérdezzük. Ha meg a pasikat, akkor meg jó, ha egy csajuk hagyta magát életük során. Mivel egyet kivéve minden pasim velem csinálta először, a H1 hipotézist, miszerint tök átlag dolog a seggbedugás és mindenki csinálja, azt hiszem elvethetjük. Bár a megbízhatósággal gondok lehetnek, tekintettel arra, hogy mintaelemszám igen alacsony volt. Részemről legalábbis!!!! :)

szövetszöcske 2013.05.21. 16:27:57

Nekem ez a szálljanak már le a hapsik a segglyukamról amolyan műbalhénak tűnik. Akit nem érdekel a popsiszex, az nem foglalkozik vele és kész. Főleg nem szentel külön posztot neki, hogy jöjjenek a hiénák hiénásat kommentelni.
Logikusnak tűnik egyébként, ha valaki azon parázik, hogy a hapsija megfelelő mértékben kívánja-e (asszem volt ilyan poszt), állandóan méricskéli magát másokhoz, azt simán zavarja, ha a hapsija nem hajt a seggére... Hát milyen kívánás már az, a fórumokban minden rendes férfi a segszexre gerjed, akkor még az is lehet, hogy a te hapsid gerjedelme esetleg másodosztályú? A jóképű harmadikjelölt, nnna az tutti erőltetné otthon, csak nem kapja meg a modellasszonytól, de neked akár a csillagokat is lehozná rádumálás közben, hmmm. A főállású hapsid meg csak rezignáltan tudomásulveszi, hogy nem analizálhat? Még belegondolni is rossz...
Szóval szerintem ez a seggtémánpörgés olyan öngyőzködés, mint amikor nyáron az ember fel-le sétál a kurvahideg Balaton mellett, tornamozdulatokat tesz és azt mondja hogy brrrr, egy picit sem kívánja a randa hideg vizet, de lelkileg meg ott nyomás, hogy a sok nép mind pancsol a tóban, milyen lúzer strandolás az, ha bele sem megy a vízbe és kimarad a jóból.
(Kép egyébként ehhez nem lesz, mondjuk segglyuk nagytotál és mellette a cumisüveg vagy a lilajátékszer, hogy az olvasók képben legyenek a méretekkel kapcsolatban??? Én gerjedek ám az ilyen képekre, ha lesz, tutti megszakértem...)

***Büdösmackó*** 2013.05.21. 22:46:13

jéééé... milyen >>szar<< poszt...

***Büdösmackó*** 2013.05.21. 22:49:56

@szövetszöcske:

Ezt a blogot az ember azért olvassa, hogy reggelenként és este hálát adjon:

Istenem, Áldom minden nap a neved, hogy mihamarabb sikerült átlátnom a nők szörnyeteg mivoltát, ostoba és kérkedő agyvelejét, és birtokló magatartásformájukat.
Minden nap köszönöm Neked, hogy játékszernek tekintem őket, és átlátok a nevetséges manipulációjukon és parazita lelkükön.

Ámen.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.21. 23:24:39

@Mrs. Műfajteremtő: na ez az, b+, hogy a netpornón szocializálódott férfiközönség alapnak veszi, de én még élő nővel nem találkoztam, aki hagyta (na jó, 40 barátnőmből 2), pláne, hogy még élvezte is volna. Azt utálom, hogy mint az első 3 komment is, vetít, mint állat, hogy ez náluk a basic szex része, és az asszony akkorákat élvez tőle mint állat. Na persze.

whale 2013.05.22. 05:52:27

@titti79: Mucika, azért mert neked nem teszik, nem kell mástól elvitatni.
Egyébként ki mondta, hogy akkorát élvez, mint állat?:) Túl sok pornót nézel...

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.22. 08:14:11

@whale: mástól nem veszem el. én sem akarom, kész

whale 2013.05.22. 08:26:10

@titti79: Gondolom nem is kényszerít rá senki. Mire fel a kirohanás? "...szálljanak már le a segglyukamról!" Hm?

Mrs. Műfajteremtő 2013.05.22. 08:32:55

@titti79: egyszer olvastam, hogy egy pornós hogy készül az análos filmre. 2 napig nem eszik, brutál beöntést kap, mert egy 5-10 perces anál jelenetet több órán át vesznek fel. Arról, hogy ebből mit élvez tényleg, hát nyilván semmit. Viszont a pornó-közönségben az a kép él, hogy nagyfaszú Alejandro betolja a brét Ludmilla popsijába, aki nyög meg vonaglik az élvezettől órákig. Aztán otthon Mancikánál meg csodálkozik, ha nem így van. Nekem ez abszolút bizalmi játék. 90%-ban én kezdeményezem és inkább csak az utolsó pár percre korlátozódik, mert ahogy beteszi, majdnem azonnal el is élvez. Én nem, én attól nem tudok, de közben izgatom magam kézzel, vibrivel, vagy bárhogy. A non plus ultra amikor a puncimba dugok egy vibrtort és érzi, ahogy az rezeg bennem. Na akkor tényleg másodpercek alatt elmegy. Na de, mint minden "rendes" házasságban, ilyen csak szülinapon, meg villanyóra-leolvasáskor van. :)

szövetszöcske 2013.05.22. 09:10:39

Nem vetítettem, nálunk rendszeres, de nem basic. (és rendkívül jó markere a kapcsolatunk működésének, amióta zuhanunk szét, igen ritkás lett) Mindig az asszony kezdeményezi (ami szerintem korrekt, ő van tisztában az aznapi seggállapotával). Fogalmam sincs barátnőknek bevállalja-e (gondolom a beszélgetés hangulatától függ).
Egyébként a 40-ből 2 lehet jó arány a teljes középkorú női népességhez képest, de azokhoz kellene viszonyítani, akiknek van néha az udvariassági szexen kívüli nemi életük (a középkorúak között viszonylag kevés ilyen van azt hiszem). Az udvariassági szexel a popsiszex nem fér össze, mivel ebben a műfajban muszáj folyamatosan odafigyelni a másikra, nem lehet közben a szomszédasszonyról fantáziálni vagy a másnapi bevásárlást tervezni és közben zsigerből lezavarni a menetet. (azt gondolom, ha mondjuk azt százalékolnád, hogy a komolyan beszeretőzött barátnőid közül a szeretőjükkel hányan nyomják és hányan találják élvezetesnek, a 40:2-höz képest jóval dúsabb aránnyal szembesülnél)

whale 2013.05.22. 09:15:30

@szövetszöcske: Te most leközépkorúztad tittit, jól értem?:)

szövetszöcske 2013.05.22. 09:22:58

@whale: A középkorúság az én fogalmaim szerint nem életkorhoz kötött,hanem egy tipikus élethelyzet. Amikor elfogynak a nagy mérföldkövek, komoly célok az ember életében, nincsenek már olyan nagy és igazi döntési helyzetek sem(viszont a fiatalkorban hozott nagy döntéseknek megvannak már a következményei, és ehhez alkalmazkodni kellene). A középkorúság az, amikor az ember az önálló felelősségvállalás elsajátítása után megtanulja az életben a sodródást és az alkalmazkodást is. Ő ebben az élethelyzetben nyakig benne van.

mindsweeper 2013.05.22. 09:31:25

@titti79: Érdekes, eddig nem tűnt fel, hogy ilyen korlátolt volna az agyműködésed... Komolyan azt hiszed, hogy ha Te valamit nem értesz, akkor az nincs is? Vicces... Ha 40-ből 2-nek tetszik a barátnőid közül, az csak annyit bizonyít, hogy az ember hasonló felfogású barátokat keres... Nekem jelenleg két szimultán futó kapcsolatomból kettőben van jelen az anális szex. Ebből az egyikben valószínűleg inkább csak a tabu okozta izgalom miatt, a másikban viszont határozottan a konkrét élvezet okán...
Amúgy szerintem nem adtam okot erre az arrogáns megnyilvánulásra, sem arra, hogy kétségbevond a szavam. Persze vagy elhiszed amit mondok vagy nem, ez a Te döntésed, de ne légy bunkó, mert az nem szép...

whale 2013.05.22. 09:31:29

@szövetszöcske: És ami ellen kalimpál kézzel-lábbal.

szövetszöcske 2013.05.22. 09:41:20

@whale: Majdnem mindenki lázad az élethelyzet ellen amiben van. A kamaszok a kiszolgáltatottság ellen az önállósodásba-nagy döntésekbe menekülnek. A fiatalok a felelősség nyomása elől kötöttségekbe, házasságba, pedáns kapcsolatba, házvásárlásba, fűnyírásba igyekeznek. A középkorúak a kötelezettségek ellen lázadoznak, szeretőt tartanak, önmegvalósítani akarnak, újraházasodnak.
Az az abszurd, hogy szinte senki nem élvezi az adott élethelyzetet amiben van, aztán majd amikor haldoklik jól a hospice osztályon, akkor kezd el élvezni minden átélt percet, kapaszkodni minden pillanatba. Az olyan dolgoknak amiket korlátlannak-végtelennek érzel, sohasincs értéke.

***Büdösmackó*** 2013.05.22. 11:55:50

@szövetszöcske:

na, ez egész jó meglátás.
viszont megjegyezném, hogy nem véletlenül menekülnek önmaguk elől az emberek minden életkorban, és legtöbbször nem is belső indíttatásból. sőt, leginkább nem belső indíttatásból.

egyszerű, tiszta és nyugodt életet élni... snassz. képzeld, olyanblogok kerülnének címlapra, ahol csodaszép nők arról írnának, mennyire szeretik a családjukat, megbecsülik a férjüket, és mondjuk az aznapi goblein-adagjukkal felmerült problémáikat taglalnák, vagy azon mérgelődnének, hogy beleesett a moly a lisztjükbe.

hát én oda járnék, ha lenne ilyen blog, és sírva olvasnám, esti mese gyanánt.

ehelyett neurotikus, idegbeteg, morgolódó, frusztrált és fáradt posztok mennek címlapra, amelyek még tovább hergelik a népet.

megjegyzem a címlap ranker percenkét figyeli a pít és ha egy adott cikk nem olvasott, már dobja is le, jön az új izgalom. ergo maga a tömeg szavazza meg a média milyenségét, és a tömegnek az igénye látszik abban, milyen blogok kerülnek címlapra és mutatnak arra rá, miért tart az újságírás és az egész média a hajmeresztő, értéktelen gagyi felé

ez a blog az öngyihiszti után halálra ítélte magát. túlságosan életszaga lett. a szerző erőlködik, de kicsúszott a pixisből. ha konstans botrányt kavarna, polgárpukkasztana, akkor visszamenne

namost a szép, makramés álomblogger-hölgy a kellemes, nyugodt problémáival napi 3-5 olvasót fog behúzni, és végül az össztársadalmi frusztráltság előhívja a frusztrált, idegbeteg dolgokat és élethelyzeteket, ami még idegbetegebbé teszi a társadalmat, és ez így megy tovább, le a faszba, amíg be nem roppan a tömeglélek.

whale 2013.05.22. 12:32:44

"...ez a blog az öngyihiszti után halálra ítélte magát. túlságosan életszaga lett."

Na, ezt a hibát nem is fogja többet elkövetni, azt hiszem.
Marad az agresszív kékharisnya baszóblog stíl...

***Büdösmackó*** 2013.05.22. 12:37:38

@whale: ennél okosabb a szerkesztő. a blog írója exhibicionista, az élteti, ha olvassák. írta a posztjait, pörgette a pít, ment a reklám. ellenben ha öngyi lesz, ki a asz akarná elvinni a felelősséget és a médiavisszhangot?
szépen hagyni kell a bloggerínát kiszáradni, elvenni a reményét. szerintem imádkoznak, hogy hagyja abba mielőbb.

valami nagy csavarral tudna ebből kijönni titti. ha kijön egyáltalán. a kompetítor blogokon ezt a hibát nem követték el, hát pörgetik azokat, ott is hápognak a nyárspolgárok, pörögnek a pík.

Mary fucking Poppins. 2013.05.22. 12:55:52

"hátulról dugott, és egyszer ügyetlenebbül próbálta visszadugni a farkát, és egy picit szétfeszített, épphogy, olyan nagyon fájt, hogy percekig csak sírni tudtam utána"

ha ez alapján ítéli meg a bloggerina az anál szexet, akkor nem nagyon van miről beszélni. mintha egy tinilány elemezgetné, hogy milyen volt a sodrófa a fenekében. mondhatod, hogy nem szereted, de helytállóbb, hogy fogalmad sincs róla.

ha a hármas szex képzeletbeli és valódi lefolyása is ennyire kapcsolódik össze, akkor itt még csuda dolgok lesznek.

szövetszöcske 2013.05.22. 13:11:33

@Mary fucking Poppins.: Hát igen, én is erre gyúrok, annyira várom már a posztot, amiben lesz végre gruppenélmény, nem gusztustalan-közhelyes-nevetséges, mint a malacok kövéredő-öregedő-pfúj férfival-nővel. Hanem olyan emelkedett, halk fanfárszólóval a háttérben, csakis 100% igényességű népekkel kultúr slika-slika. Ahogy a szép és sikeres népek (a felsőbb kaszt) nyomja ezt a műfajt.
(ha már a segglyuk-kép kérésem ignorálva lett, legalább a felsőbbkasztos-közhelytelen-gruppensztori olvasás vágyam igazán teljesülhetne, ha már pár napja visszajárok ide... )

Mary fucking Poppins. 2013.05.22. 13:22:00

@szövetszöcske: én is vártam a segglyukat, de hiába. aztán beütöttem google-ba, őrület, hogy milyen képtalálatok jönnek ki mindenféle életkori szűrő nélkül. de arra jó volt, hogy már ne vágyjak rá.

áhh, nem lesz itt gruppen sztori. pláne nem pucc népekkel. legjobb esetben kiderül az egészről kiderül, hogy undorító, és csak vágyni jó rá, Gábor meg megy a szomszédba anál szexelni.

még annyi kérdésem lenne, hogy a vibrátor milyen vastag? állítólag a 4,5-5 centis már sok a jóból, de két gyerek után lehet, kéne. ha fele olyan hatással lesz asszony pajtásra, mint bloggerinára, kivágom a szeretőm.

whale 2013.05.22. 13:23:48

@szövetszöcske: Miért vágysz lányregényre?
Nekem tetszik ez így, ahogy van.:) Kezd kicsit uncsi lenni, de azét még szórakoztató egy cseppet.
Sajnos életszagú, életszerű poszt már nem nagyon várható, a blogger szerintem már kínosan ügyel rá, hogy többet ne folyjon meg a festék a gondosan rajzolgatott maszkon.

szövetszöcske 2013.05.22. 13:36:50

@Mary fucking Poppins.: Kedvelem a segglyuk-képeket (hogy pontosítsam, valójában a tisztának kinéző, női, szőrtelen, max 2. fokú aranyeret tartalmazó fotográfiákat...). Akkor is ha életszagú.
Egyébként szerintem is valami szabvány végkifejlet várható, nem lesz vizenjárás, kishalszaporítás (mondjuk egy félig elbénázott próbálkozás után kiderül, hogy ez az egész gruppendolog a pórnépek közhelyes bénázása, a posztoló meg lő egy szeretőt, aki majd dobálja a virágokat és elhiteti vele hogy ő nempórnép, cserébe ő lesz az első megseggszexelő a posztoló életében, a férj pedig kicsit összetörik, de aztán lő magának ő is valakit, mondjuk a posztolóhoz hasonlót, csak valamivel szerényebb kivitelben).

Mary fucking Poppins. 2013.05.22. 13:46:40

@szövetszöcske: egy finoman pucsító, női hátsó, amint finom betekintst enged, csodás látvány. a televert, szétfeszített ánuszok kevésbé.

mióta elkezdtem olvasni a blogot, nem tudom elképzelni a heppiendet. már csak emiatt izgatott vagyok.

ja, meg tényleg kéne a vibrátor mérete, sajnos bennem még nem is volt, meg nem is értek hozzá. felpróbáltatni sem tudom, és nem csak azért, mert meglepetés lesz.

szövetszöcske 2013.05.22. 13:51:49

@Mary fucking Poppins.: Van az asszonynak vibrátora már? Ha nincs, és pedánsfejű, akkor olyat semmiképpen se szerezz be ami a cumisüveg mellett volt. Dizájnosat vegyél, ne faszalakút, ha azt szeretnéd szívesen használja...
Ajánlok egyet, nekünk ilyen van, ez sem pici: www.vagyaim.hu/17892-LELO-Iris-akkus-vibrator-rozsaszin-15.html

Mary fucking Poppins. 2013.05.22. 14:03:00

@szövetszöcske: volt neki. konszolidált dizájn. nem ugrott ki tőle az ablakon... aztán jöttek a gyerekek, az elem kifolyt, vibrátor repült.

amúgy érdekes figura. konzervatív, feszes, de néha a legvadabb dolgok simán beleférnek. aztán a legsimábbak sem. de az elmúlt hetek alakulnak szépen, erre akarok picit rásegíteni.

whale 2013.05.22. 14:06:57

@Mary fucking Poppins.: Arra gondoltál már, hogy a zasszony a muffjával akar manipulálni?:)

szövetszöcske 2013.05.22. 14:07:33

Oké, te vágod a nőd működését. Én akkor is drágább-dizájnosabb darabokra szavazok (esetleg próbálj kétszemélyest, az sem rossz. Vagy valami pici popsibavalót egy nagyobb mellé, és különböző rezgésmintával dolgoztatni a kettőt). Az mindig jó, ha látszik rajta, hogy sokáig válogattad, energiát fektettél a beszerzésbe.

Mary fucking Poppins. 2013.05.22. 14:12:15

@whale: persze, benne van ez is. de nem az a típus. minden a pillanattól függ, hogy a megfelelési vágy legyőzi-e az apátiát.

na, de ez nem rólam szól, beszéljünk inkább bloggerináék análos gruppenéről:)

szövetszöcske 2013.05.22. 14:16:13

@titti79: Igen, pénzt is. (2-3 menőbb kategóriájú játékszerünk van, meg egy nejlonzacskónyi olcsóbb mindenféle ami tizenpárév alatt összegyűlt, mindent összevetve ár/érték arányban a menőbbek jobbak szerintem)

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.22. 14:18:35

@szövetszöcske: ez nem volt valami drága, de nagyon bejövős. vszeg nagyon egyéniek az igények. én jobb ötletnek találnám az asszonnyal együtt választani. Lehet, hogy meglepne :)

whale 2013.05.22. 14:19:33

@Mary fucking Poppins.: OK, te tudod.
A blogger análos gruppenéről meg nincs mit beszélni.:)

@titti79:
Azt az anyagias héccencségit neki...:)

szövetszöcske 2013.05.22. 14:23:04

@Mary fucking Poppins.: Valamire csak beindul... Próbáltad már dugás közben a fülébe súgdosni, hogy annyira jó vele, hogy holnap felszereled a kétéve vásárolt csillárt az előszobába? Vagy kiskutyában benyögni, hogy annyira jól áll a a múltheti pedikűr a talpán, most rögtön elhatároztad, hogy akkor egy hétig nem SMS-ezel a szeretőddel és a gyerekkel is te logopédiázol esténként? Lehet hogy valami hasonló bejönne, instantorgazmus...

Mary fucking Poppins. 2013.05.22. 14:23:50

@titti79: lehet, csak ebben nagy valószínűséggel pont passzív lenne. de pl ilyen lilát 6 kül. szex-webshop kínálatában sem találtam. már vibrátorok jojóznak a szemem előtt.

@whale: dehogy tudom. csak remélem:)

szövetszöcske 2013.05.22. 14:26:34

@titti79: Együtt szoktunk szexboltba járni. Ha ő választ, abból mindig kicsiolcsó popsijátékszer lesz, vagy nejlonzacskótapintású nemszívesenhasznált rózsaszínfasz. Sohasem adna ennyi zsét szexcuccra, ha valami drágább megtetszik neki, megintézem én.

Mary fucking Poppins. 2013.05.22. 14:27:01

@szövetszöcske: van egy pár restanciám, veszíteni valóm viszont nincs. csak félek, hogy leesek róla a röhögéstől.

Mrs. Műfajteremtő 2013.05.22. 15:57:05

@szövetszöcske: "kicsiolcsó popsijátékszer lesz, vagy nejlonzacskótapintású nemszívesenhasznált rózsaszínfasz" hát ezen simán sírtam a röhögéstől. Annyira ismerős. Hány lágy-zselatinos, rózsaszín szart vettem, ami olyan hangot ad, mint a beteg, benzines fűnyíró és mindig ragad rajta a szösz, meg a hajszál, hiába mosom meg előtte-utána...
Egy ideje ilyenek vannak. www.close2you.de/hu/philosophy Szeretjük őket!!!!

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.22. 15:58:05

@Mrs. Műfajteremtő: "mi egy nagy vibráló tojást használunk" - na miben van ez?

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.22. 16:00:25

@Mrs. Műfajteremtő: ebből látszik, milyen q igénytelen vagyok. még egy gyerek, és a sörösüveg lesz a legjobb dildó :PPP

Mrs. Műfajteremtő 2013.05.22. 16:16:47

@titti79: egy kedves nőgyógyólógus mesélt király sztorikat hetekig bent ragadt spray-s kupakról (közben menstruált is a hölgy, a doki elhányta magát tőle) meg az alap: uborka beletörve, Videoton tv távirányító beszorulva. Ráadásul seggbe. Mi azóta csak az "anal intruder"-nek nevezzük. Konkrétan ez: www.licit.hu/arveres_Videoton_TV_taviranyito_Gyari_elado_licit_248696.html ilyen mindenkinek volt szerintem, meg elég olcsó hozzájutni!!!! :)

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.22. 16:29:54

@Mrs. Műfajteremtő: ahh, bébi, csináld még, mindjárt átkapcsolok a gátizmommal a private goldra!

SinglElla 2013.05.23. 00:11:54

fuhh sosem akarok idáig süllyedni, hogy kétszemélyes seggvibrátort toljak a "férjemmel" a seggünkbe, hogy legyen orgazmusunk, sirni való, amiket ide írkáltok:(

szövetszöcske 2013.05.23. 09:51:25

@SinglElla: A vibrátor bevonása a szexbe nem arról szól, hogy legyen orgazmusod. Hanem egyszerűen még többet akarsz adni a másiknak, a lehető legtöbbet. Amennyiben ezt csuklóból megalázónak érzed, azt jelenti, hogy a saját önérzetedet alapból a másik elé helyezed, fel sem merül, hogy olyat adnál, amivel nem a saját egódat simogatod.
A kétszemélyes vibrátor egyébként egy U alakú kütyü, egyik ága a punciban rezeg (a farok nekinyomja a puncifalnak) a másik ága a csiklón van (mondjuk egy szimpla misszionárius pózban frankón helyettesíti a csiklótekergetést). Igen, lehetne azon izmozni önérzetesen, hogy mért nem elégmár a fűrészelés a másiknak úgy ahogy van, elégedjen meg azzal, minek műanyagkütyü, de egy kölcsönösen élvezetet okozó ártalmatlan cucc ellen izmozni elég komplexusos dolog...

Mrs. Műfajteremtő 2013.05.23. 11:33:32

@szövetszöcske: nem lehet, hogy SinglElla asziszi, hogy a kétágú arra való, hogy egymás seggibe dugja a pár? Már egyszerre? Na az tényleg érdekes lenne. Izgat a gondolat, hogy megdugjak egy pasit vibrátorral, de az nem, hogy a pasim akarja, hogy megdugjam...

Valóban, orgszmusom nincs attól, ha seggbedugnak, de olyan szinten izgat, amikor érzem, hogy a másik mennyire élvezi, hogy az felér egy agyi orgazmussal. És ha közben vmivel izgatom magam, hogy el is élvezzek, az miért baj? Az én férjemet izgatja, amikor élvezek. Engem is, amikor ő. Az kurva jó dolog. Élvezetet adni. És ha ez kölcsönös, mármint mindkettőt izgatja a másik élvezete, az az igazán jó a szexben. A többi csak olyan, mint amikor két ember elbaszik egymás mellett. Hajtja a saját élvezetét, meg volt azt jól van. Az nem szex, csak egymásban maszturbálás! Hú de izgi!!!!

Mary fucking Poppins. 2013.05.23. 11:58:49

@Mrs. Műfajteremtő: majdnem mindegy, hogy SingElla mit hisz. tippre 18 éves, már kétszer csókolózott, de úgy osztja az élettapasztalatot, hogy még.

whale 2013.05.23. 12:22:13

@Mary fucking Poppins.: Titti korabeli lehet, de neki sajnálatos módon nem fejlődött ki az agya.

szövetszöcske 2013.05.23. 14:21:14

@Mrs. Műfajteremtő: hircsarda.blog.hu/2011/06/28/18_heti_poz_bodobacsozas
Szerintem valahogy így képzelte, csak cserkészkolbász helyett kétvégűműanyagfasszal.
Egyébként fura dolog, hogy van ami szituációsan nem fér bele a főállású partnerrel. Amikor a nőm annak idején véget vetett a szeretőzésnek és amíg kínlódott kivájkáltam belőle mindent, mesélte, hogy a vadmacskásság mennyire hiányzik, kiderült, hogy bevásárolt bőrkorbácsfelszerelést, aztán kiosztottamegdugta a srácot jól. (nálunk a hitvesi ágyban ez fordítva van, én vagyok a papucsférj, aki az ágyban kötelezően domináns, ha valaki paskol vagy játékszert alkalmaz, az én vagyok) Nemtudom meddig agyaltam ezen, hogy velem ugyanezt soha nem kívánta. Nekem maradnak az unalmas tízéve megszokott dolgok, mert csak azok jönnek az eszébe rólam, az izgalmas újdonságok meg a szeretőnek jutnak. Egyszerűen átléphetetlen a megszokott koreográfia, fogalmam sincs hogy jutnánk el odáig, hogy előveszi a felcsatolhatóst. Aztán később, rájöttem, hogy én ezt annyira nem is kívánnám, legalább kefélés közben szeretek én paskolni inkább, nem véletlen, a kitaposott koreográfia. Azon is gondolkodtam, hogy az ugyan rossz és nehezen elviselhető, hogy ezt az arcát nekem nem mutatja, másnak tartogatja, de nem is biztos, hogy szeretném látni... Sehogy se kerek ez.
De azért a négyesben bodobácsozást a kerékkulccsal kipróbálnám szívesen egyszer, mondjuk nyuggerkorban, mikor mindenmindegy.

florence 2013.05.23. 14:57:22

@szövetszöcske:

Hát... te beteg vagy ! :-))))))

jót mulattam a linken. Már nem is emlékeztem erre a mém-re :-))))

Mrs. Műfajteremtő 2013.05.23. 17:37:06

@szövetszöcske: asszem sírtam a röhögéstől. Az emberek nem tudták, mit vinnyogok magamban a vonaton! Kösz, ez tök jól esett!!!! :)

SinglElla 2013.05.24. 20:02:28

@szövetszöcske: egyszerűen undorítónak tartom az ilyen műcuccokat, a természetesség híve vagyok, és már ezerszer leírtam, h nálam a szex a szerelmi kapcsolat szerves része, ilyen kapcsolatban nincs szükség mindenféle műsz/erre/arra, hogy a másik lelkét és testét a 7. mennyországba juttassam. Úgy érzem az ilyen műkütyük megszentségtelenítik, a szeretkezés csodáját.

Írok egy példát, amikor megcsíp egy szunyog és viszket a csípés, a gyönyörök-gyönyörét okozza, amikor vakargatom, mégsem állok ki direkt a susnyásba, h összecsípjenek.

Én valahogy így gondolkodok erről...

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.24. 20:11:00

@SinglElla: kiestél as játékból, kurvára unlak

szövetszöcske 2013.05.24. 20:36:22

Nahát, zümmög a telefon, hogy aztán három hozzámszólás is érkezett, hogy a farokvibrálásból látszik, hogy buzi vagyok, meg hogy nekem már úgyis mindegy, mire ideérek, hogy megírjam, hogy lehet hogy tényleg így van, majd elgondolkodom a dolgon, bejegyzések kitakarítva. Pedig a szövetszöcske kaliberhez saját skatulyáim szerint is hozzátartozna, hogy látens buzi legyek, vagy legalább arra élvezzek, hogy az asszony seggberak egy teleszkópossal. Az elgondolkodtató dolgok elgondolkodtatóak, hátha pont ezektől a reagálásoktól döbbenek rá.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.24. 20:38:49

@szövetszöcske: sajnálom, beszélgess priviben azzal a kis butával, mert nekem a faszom tele a nyifogásával. amúgy nem a buziságról szólt
süti beállítások módosítása