Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férjcserélő

Baszáslélektan haladóknak és promiszkuitás-hermeneutika újrakezdőknek volt eredetileg, de a franc se tudja, mi ez már...

Friss topikok

  • Troppauer Hümér, érzékeny lelkű költő: Kedves Titti! Korábban olvastam blogodat, sajnálattal tapasztalom, hogy már nem itt írod tovább. ... (2015.04.13. 13:40) Függöny
  • Miklós123: @BlogElla: Meg kell rendesen tanulni (és ehhez kell szakirodalom...) és másrészt meg nagyon kell s... (2014.04.10. 14:50) Egy rövid poszt a nyalásról
  • Miklós123: Hát én csak véletlenül keveredtem ide. Elfogadom azt, hogy nem lehet egy életen át hűségben élni, ... (2014.04.10. 14:46) Swingtam - 2. rész
  • GrTs: @titti79: en csak szeretnem megkaparintani az uj blog cimet :D (2013.10.25. 10:53) Post scriptum
  • mucsailajos (törölt): És természetesen ez nem pedofília. A pedofília amúgy is leginkább szintén csak egy bélyeg, egy bos... (2013.10.09. 09:53) Honnantól pedofília?

'Twas The Night Before Christmas...

2013.07.08. 20:04 titti79

Előző este van, a lakás csendes, az egyik gyerek nyaral, a másik ájultan alszik az egész napos rosszalkodás és üvöltés után (éjszaka persze ébred majd, jeejeejee). Férj még dolgozik.

Ülök, és fogadom a drukkokat, a "nemtudommiebbenajó"-kat és a "nemerrevannektekszükségetek"-et. A természet nem szólt közbe egyelőre, és remélem most már nem is fog. Ha igen, akkor valami szoftos játékban állapodtunk meg, de valami lesz, le már nem mondjuk.

A holnapi napom szerencsére üres, kölkök távol, tehát egy egész napom van rá, hogy kitakarítsam a lakást (nálunk lesz a randi), kigyönyörítsem magam, úgy mint lényegében a hajamon és a szemöldökömön / szempillámon kívül minden szőrzet eltávolítása, manikűr, pedikűr, körömlakkozás, hajmosás, frizura, smink. Jó lenne egy kicsit pihenni is és 4 hónapja először legalább 2 órát semmit sem csinálni, max filmet nézni. (Az "üres" napot majdnem annyira várom, mint a nem üres estét.)

Amikor felvetettem Gábornak, hogy lehet, hogy horrorfilm készülődik a bugyimban, kicsit megkönnyebbült, hogy hátha napoljuk - nem azért mert nem akarja ezt a bulit, de sok benne a szorongás, hogy nem tud majd teljesíteni. "Mi van, ha nem áll fel? Neked csak feküdnöd kell, de nekem fel kell állítani!". Drukkember, elizgul dolgokat (nem úgy). Engem a téthelyzetek pörgetnek, mindig a vizsgákon hoztam a maximumot, ma is a prezentációkon, stb. Szóval erősen remélem, hogy felülemelkedem a helyzeten. Persze nem mondom, hogy bennem nincs olyan típusú szorongás, hogy "jaj, mi van, ha nem tetszik nekik a testem, mi van, ha rondának tartanak", de az egészséges határokon belül.

Ami foglalkoztat még, az a dolog technikai része, hogy hogy lesz kanapés borozgatásból kanapén baszás, ki fog kezdeményezni, és miért én :) De komolyan, szóval hogy törjön meg a jég, ki kivel, és mit csináljon. (Már olyan rég nem voltam senki "újjal", hogy szinte nem is tudom elképzelni, milyen az, amikor nem ismered a másik minden rezdülését.) Szóval:

Külön? Közösen? Sajáttal? Másikéval? Ágyon? (Elbír az ágy négy felnőtt embert?) Földön? Terítsek egy nagy takarót a szőnyegre? (piszok kényelmetlen anélkül) Kanapén? (ott maximum mindenféle maszatolás, mert egy rendes menettől összecsuklik, meg nem is elég nagy)

Gumi fel-lehúzogatások helyzettől és partnertől függően? (Legyen esetleg színkód? Négy szín a négy lehetséges permutációra? Ki ez a logisztikus, és miért nem mászik kis a fejemből?)

Ha egy nőn két pasi dolgozik, akkor mit csinál addig a másik nő? Békésen masztizik? (Ha én vagyok az, feltalálom magam, de ha Linda marad egyedül? Besértődik nekem?)

1.19-cultlede.Assvatar.jpg

Kiengedett vagy összefogott haj? (kiengedve szebb, de nem praktikus, mindenkinek mindenébe belelóg) Mit vegyek fel? Csipkés fekete melltartó és bugyi, fölötte kis nyári ruha? Nem lesz túl kislányos? Ne vegyek bugyit? Nem lesz túl ribancos? Cipő? legyen rajtam? Itthon nem szoktam, max papucs, de az gáz. Rendes kurvás magassarkúm nincs, meg amúgy is kopog minden, és az alsó szomszéd simán feljön. Smink? Húzzam ki feketével a szemem? Nem túl színházi? Színessel? Kislányos. Egyáltalán nem? Akkor meg túl pucér az arcom. De ha elkenődik, hogy néz már ki? Márpedig elkenődik, ha jól csináljuk.

Gyertya? Túl romantikus? Redőny? (Redőny mindenképpen le, a pofánkba látnak szemből!) Zene? Legyen / ne? Milyen? Lehet jazz? Nem túl buzis? (Engem szex közben zavar, ha szövege van, mert akkor rá figyelek. Illetve ha dallama van, akkor is. DubStep? Nálunk közben nincs zene és kész. Film sincs. Tévé sincs. Koncentrálok. De beszélgetéshez lehetne, akkor jó. Hogy kapcsolom ki észrevétlenül?)

Milyen pia legyen? Bor lesz, többféle, némi Unicum, esetleg még túrok vmi rövidet. Soft drink? Kóla? Narancslé? Jesszus, ugye nem akarnak koktélt??? Kaja? Süssek egy pizzát? Nem túl sok? Mi van ha szar lesz? Tudunk teli hassal dugni? (én néha nem) Snack? Chips, mogyi, stb? (Vigyázz, ne legyen hagymás!) (És egyébként sem ehetek semmit a diéta miatt, ha inni akarok, akkor kb. cserében egész nap nem ehetek.)

Mi van akkor, ha eszméletlen gáz és kudarc az egész? Ha elröhögjük, nem áll fel, nem leszek nedves, stb.?

Mi történik utána? Mármint ha mindenki mindenkivel mindent csinált, amit akart, és optimális esetben mindenki kielégült (nők többször lehetőleg), akkor utána mi van? Vendégeink felöltöznek izzadságtól és kéjnedvektől iszamos testtel, és hívnak egy taxit? Lezuhanyoznak? (készítsek elő törcsiket!) Vagy iszunk még? Vagy elalszunk? Vagy beszélgetünk? (Pucéran beszélgetünk? Felvegyek valamit? Mit, hogy ne legyen eszetlenül béna? Póló?)

Hogy köszönünk el? Majd hívlak (=sosem akarlak látni többé)? Amúgy erre az lenne a megoldásom, hogy úgy, mint az első randi után, senki nem mondjon semmit, majd e-mailben megírjuk, hogy jó volt / nem, legyen-e folytatás / nem. De ezt jó lenne előre megbeszélni és nem az ajtóban bénázni, és távozás helyett köszönni, mint a magyar emberek általában.

Nem is folytatom, pedig tudnám. Mielőtt még valamelyik önjelölt pszichomókusom jelezné, nem, valóban az érzelmi részén nem aggódom. Nem tudom elképzelni az érzést, illetve amennyit el tudok előle képzelni, az tetszik. Szóval ha valaki szeretne aggódni, akkor tegye helyettem.

Még annyi, hogy mi másnap pánikszerűen koránreggel elutazunk, szóval lehet, hogy nem lesz beszámoló, max. telóról valami távirati, kéretik nem reklamálni.

68 komment

Címkék: kaja férfi problémák pia leszbikus pár swinger borozás párcsere többesszex

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjcserelo.blog.hu/api/trackback/id/tr135396588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whale 2013.07.08. 21:12:10

Hehe. Hát igen. Én az elsőt-ha érdekelne ez a műfaj-biztos, hogy semleges helyen, valami fizetős garniszállón bomyolítanám...;)

whale 2013.07.08. 21:18:12

Vagy swingerklubban. Erre tökéletes lenne talán. A többieket nem engeditek be, ha nem jön össze simán le lehet farolni.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.07.08. 21:19:32

@whale: tudod hogy voltam és hányingerem volt tőle

mrbateman 2013.07.08. 21:59:29

Nyugi kitalálod a teljes sztorit a jövő hétre...ha már eddig vártunk nem sürgős igazán!

Megértem, hogy frusztrálódsz a kezdésen, az olyan túl mesterkélt - kisavazza az estből az izgalmat - ha bejelented a második üveg bornál, hogy akkor talán most szopjuk le közösen az én Gáboromat, addig a másik kan elmegy zuhizni.

Ugyanez a probléma a nagylétszámú lagzikon is előjön, ott vőféj alkalmazásával hidalják át a problémát, esetleg egy ceremóniamestert hívhatnátok, vagy mégis kapcsolsz zenét és megegyzetek, hogy amint megszólal a danubiuson a "Kedvesem", az a jel és abban a pillanatban a további tevékenységet felfügg...párcsere.

mrbateman 2013.07.08. 22:16:27

@titti79: ez a kurva realizmus már csak ilyen műfaj.

Csaba Sugár 2013.07.08. 22:22:35

Muszály, hogy valaminek történnie kelljen? Nem lehetne ezt egy ilyen alakul ami alakul állapotban hagyni?

Retroberto · http://retroberto.blog.hu 2013.07.08. 22:59:50

Hát ha kocsival jönnek, az egyik nem iszik, józan marad, nem lazul el talán, viszont ha taxiznak, akkor mehet a pia, mehet minden. Tökrészegen viszont hányás lesz, vagy nem áll fel. Gondolom a black tie nem lesz a dress kódban, így én inkább valami inget, nyári áttetsző nyári ruhát gondolnék bugyi nélkül, az elég faszállító. A háziúrnak meg farmer, póló, az könnyen lejön. Játéknak meg vagy blackjacket, szigorúan szex alapon, vagy vetkőzés alapon, vagy csak simán egymás mellé ülni, és feloldódni. Basszatok már az istenit! :)))))))))))))))

piszkosfred 2013.07.09. 02:02:24

Utána jót fogsz mosolyogni ezen a poston, hogy mit össze görcsöltél - feleslegesen :) Már találkoztatok, - viszonylag - sokat beszéltetek is, tudod, hogy nem harapnak akármi is fog történni.

Amúgy ilyenkor az a legjobb forgatőkönyv vszínűleg, hogy mindenki elkezdi a párjával aztán meg ahogy alakul. Ha mindenki marad a sajátjánál sem lesz katasztrófa. Kudarc ebben a képletben szerintem nem nagyon van :)

pbéla 2013.07.09. 09:17:25

@Retroberto: :-)
Így van! Mese, vagy sem, nekik csinálni, nekünk olvasni kellene...

Imikeimike 2013.07.09. 09:36:09

"hogy lesz kanapés borozgatásból kanapén baszás, ki fog kezdeményezni, és miért én" - ezen jót röhögtem.
Jó a poszt, bírom ezt a fajta bizonytalanságot, főleg, ahogy le van írva.

De valaki árulja már el, hogyan tudom a Radarba betenni a kedvenc blogjaimat, hogy lássam, ha új cikk érkezik. Ezt is csak ma vettem észre, mintegy véletlenül.

Mészáros Laci 2013.07.09. 10:23:56

Soft drink: ananász, mandarin.

velvet.hu/szex/2013/07/04/az_ananasz_a_puncit_es_a_spermat_is_megizesiti/

http://velvet.hu/szex/2012/02/22/a_sperma_ize/‎

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.07.09. 13:02:53

@Mészáros Laci: akkor azért iszik a férjem annyi ananászlét :)

Dick Masters 2013.07.09. 13:07:22

Most akadtam a blogodra, nagyon tetszik a téma! Kíváncsi vagyok, hogy megy ez egyszer én is kipróbálnám! Nagyon várom a beszámolót!

szövetszöcske 2013.07.09. 13:16:23

Arra is felkészültél, hogy ha esetleg G. elbénázza vagy befagy, akkor ne legyen örihari, hanem a türelem hágjon benned tetőfokra (mert ha tüske marad utánna, akkor nem lesz újabb próbálkozás, az pedig simán elképzelhető, hogy elsőre nem minden klappol).

szövetszöcske 2013.07.09. 13:24:09

Vagy esetleg asszimetria lesz, és L. valamiért látványosan népszerűbb lesz nálad a srácoknál? Mondjuk bevállal egy májer DP-t, amire a fiúk frankón rárezonálnak (vagy bármi hasonló asszimetria következik be, amitől úgy érzed, te kevesebbet kaptál, kívülrekedtél)?

Mészáros Laci 2013.07.09. 13:36:20

"hogy lesz kanapés borozgatásból kanapén baszás, ki fog kezdeményezni, és miért én"

-- Ezt előre nem lehet megtervezni, szerintem.
Velem egyszer úgy esett, hogy szívemhölgye minden szándékosság nélkül megnyújtóztatta vállait s nyakát, mire megkérdeztem, megmasszírozhatom-e.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.07.09. 13:59:13

@Mészáros Laci: az nekem is jólesne, teljesen be vagyok állva vállövileg, szétgyúrtam magam :)

Imikeimike 2013.07.09. 14:00:50

Nagyon offolok, de láttok-e nálam valami avatart? S ha igen, hol?
Faszom a blohgponthuba.

Mészáros Laci 2013.07.09. 15:02:39

@Imikeimike:

ez nem a blogponthu sara, sablonja válogatja. ha a blog gazdája olyan sablont választ, hogy a megjegyzések mellett nincs avatar, akkor nincs.

Mészáros Laci 2013.07.09. 15:04:58

@titti79:

Ööö... a vállmasszírozás folytatását nem írtam le. De
este megpróbálhatod, csak úgy, minden szándékosság nélkül megnyújtóztatni a vállad és a nyakad, aztán kiderül, hogy észreveszi-e valaki :-) és nem én leszek az.

Max & Maxina · www.maxandmaxina.blog.hu 2013.07.09. 15:51:15

@Mészáros Laci: @titti79: na jó. Szóval az van, hogy minden korábbi állításommal ellentétben mégiscsak hozzászólok. :-) reggel olvastam a tervezgetős-aggódós-izgatottkodós posztot, és azt gondoltam, ha mással nem, de egy kedvcsináló ötlet-féleséggel beszállok a drukkolásba.

Mielőtt bárki nekiállna vitatkozni: igen, én is tudom, hogy semmit nem lehet tervezni. mégis - és ezt mutatja a tapasztalat - lehet olyan, amikor oldásnak, indításnak jól jön valami ismert dolog. valami keret. valami apropó. valami fogódzó.

no, csak ennyit, kiérlelt, lucskos beszámolót várva kívánok ezúton is örömteli estét!

... mondja Max (aki már csak hobbiból is tervez, és tervez, és tervez... :-P)

Imikeimike 2013.07.09. 16:33:42

A legjobb, ha beveszitek a leszarom tablettát, és mindent engedtek magától menni.
Lehet, lesznek apróbb malőrök, de nagyok vagytok már, megoldjátok.
Nem gondolkodni... csinálni s kész.

gingerbread · http://enkanapem.blog.hu 2013.07.09. 16:44:58

No para, minden megy magától! Én is mindig izgultam, de már általában nem... (igen amikor valakivel először vagyok akkor sem). Szóval rendben lesz. Ha aggódsz, azzal ölöd meg a dolgot. Take it easy!

Családos 2013.07.09. 20:06:55

Hát én rohadtul szurkolok mind a négyeteknek! Alig várom a beszámolót.

szövetszöcske 2013.07.10. 16:58:03

Lófasz van. Ez így olyan lett mint bármeliyk brazil izaurák közt sorozat, pont akkor van az évad végi nyáriszünet, amikor a legizgalmasabb, hogy vajon meglőtték-e az izaurát, vagy nem lőtték meg, hanem összeveszett a leonzióval.

mrbateman 2013.07.10. 17:12:07

@szövetszöcske: Nem olyan könnyű összerakni fejben, mert kerülni kell a pornóirodalom modoros fordulatait is.

Én annak örülök, hogy az belekerült, hogy Linda sikeres a szakmájában!:-DDDDDDD
Édesfaszom, de komolyan!

H.Solo 2013.07.10. 22:11:47

@mrbateman: :-) Latin szavakkal és külső nézőpontból lehet mentes minden pornóérzéstől.

Mészáros Laci 2013.07.11. 06:20:06

@titti79:

Hú, kicsit aggasztóan szűkszavú.
Lelked hogy van?

whale 2013.07.11. 07:05:21

@Mészáros Laci: Ha rendesen megdugták, akkor jól.:D

Mészáros Laci 2013.07.11. 08:10:58

@whale:

Szerintem ez nem ilyen egyszerű...

miazmás (törölt) 2013.07.11. 08:24:31

@titti79: nem voltál valami egyértelmű, viszont baromi kíváncsi vagyok...több mint kíváncsi...na annak is megjött a kedve a témához, akinek sose vót...

szövetszöcske 2013.07.11. 09:17:45

Hát, még mindig lófasz van. Pedig már érzem, hogy most hullámvölgy lesz, cukin vonzó rögvalóságos szaftos sztorival, nem orraládörgölős bénákvagytok mostmegmutattamjól hullámhegy. Szétesz a kíváncsiság.

Imikeimike 2013.07.11. 09:40:41

@miazmás: "...na annak is megjött a kedve a témához, akinek sose vót" - :D:D:D

mrbateman 2013.07.11. 09:41:24

@szövetszöcske: Nem jó, fenn kell tartani az érdeklődést, most még nem lehet hisztizni!
Azt lehet, hogy Gábornak nem állt fel, pedig Linda szakmailag is sikeres, de összességében pozitívnak kell lenni a végkicsengésnek, ex katedra kimondva, hogy folytatása következik, mert a faszi nagyon ráizgult a szerzőre.
/azt azért érezzük ugye, hogy ordas nagy kamu ez a hajtűkanyar vissza a testnedvekhez...ez a munkaidő kommentek általi elbaszása szempontjából éppen tökmindegy...csak az őszinte vágyakozó kíváncsiságot teszi viccessé./

szövetszöcske 2013.07.11. 09:50:48

@mrbateman: Szerintem meg átlagszar volt, amilyen egy első nekifutástól ekkora várakozás után várható. És ez úgy lesz tálalva, hogy nagyon szar volt, mivel most hullámvölgy jön, G, meg egy genyó, hogy elbaszta (lenne egy fogadásom hogy ha nem az volt, hogy a másik pár dugott egy kiábrándítót mellettük, és semmi gruppen, akkor a gruppent biztosan G rontotta el egy hullámvölgyből nézve). Ja, és a faszi biztosan nagyon ráizgult T-re, és olyan nagyon állatiasan erotikus nézése van(csak L hárpia, G meg béna, nem voltak megfelelő díszletek), így tűnne nekem kereknek.

mrbateman 2013.07.11. 10:00:12

@szövetszöcske: Párcsere nem volt, Gábor és Linda nem akarta, de a faszi majd felfalta a szemével Titti-t, miközben rogyasztott térdekkel, őserőt sugárzó mozdulatokkal kúrta a 22/6-os faszával a négykézláb pucsító Linduskáját...Gábornak most időre van szüksége feldolgozni a látottakat, de Titti-ben valami elindult.

•Ribizli• 2013.07.11. 10:07:31

Szerintem tök mindegy, hogy kamu vagy nem. Legalábbis én azért olvasok ilyen blogokat, hogy saját magamat/érzéseimet lássam tisztábban, hogy az én életemben lesz\nemlesz ilyesmi, de ez független Titti sikerétől\kudarcától.

Ha valaki pornóra vágyik, az úgyis betesz egy filmet, vagy ilyesmi.

szövetszöcske 2013.07.11. 10:09:44

@mrbateman: Ez is kerek, szép abszurd szcenárió. Remélem T. gyorsan összeszedi magát a nyaraláson, aztán megírja a frankót. 22/6-os arc nekünk is van talonban harmadikjelöltként, hátha egy megfelelően zúzósrealista sztoritól én is lendületet kapok.

•Ribizli• 2013.07.11. 10:11:14

@mrbateman: @szövetszöcske: :)

Hát nehéz lehet ezek után bármit is ìrni a blogolónak...:)

Imikeimike 2013.07.11. 10:24:46

@William_Harford: yessssssssssssssss :)))))))
...de egy sem bírta mondani, hogy éljen tittiárd :)

•Ribizli• 2013.07.11. 10:26:56

mondjuk az is fura nekem, hogy ìr valaki egy blogot azért hogy olvassák és kommenteljék (ha nem ez a cél, akkor kis kapcsos füzetbe ìrná), aztán meg lenézi és megveti az olvasóit\kommentelőit a bejegyzésekben. Olyan Titti ok, mindenki más nem ok hangulata van a bejegyzéseknek...

szövetszöcske 2013.07.11. 10:39:19

@•Ribizli•: Igen, csak ez eléggé abszurd a leírtak fényében ahhoz, hogy ne zavarja az olvasókat. Én ráadásul még jópofának is tartom, ahogy királylánykodni szeretne, visszaigazolást arról, hogy ő még amikor rosszul csinálja, akkor is valahogy elegánsabban mint a pórnép. Pont mint egy idétlenkedő cuki kamaszlány. Az a vadul abszurd, hogy az olvasók többsége is ugyanilyen, kibic, aki örül, hogy most nem ő idétlenkedik a kör közepén, van aki még nála is bénábban nyomja. T. pedig beáll a kör közepére és vonzón idelőjetek bénázik, hogy ez királylány és udvartartása.

William_Harford · http://erotikusmemoar.blog.hu/ 2013.07.11. 10:46:22

@•Ribizli•: A romantika óta létezik az a paradoxon, hogy a művészek és költők megvetik azt az osztályt (a polgárt), amely az egzisztenciájukat biztosítja. :)

szövetszöcske 2013.07.11. 10:50:27

@William_Harford: Igen és a romantika kora óta is a művészek és költők számánál nagyságrendekkel többen veszik ezt fel nevetséges, maníros szerepként, színtiszta sznobizmusból. Mondjuk nem ártanak vele senkinek, viccesen abszurd színfolt ez a viselkedés a világban.

William_Harford · http://erotikusmemoar.blog.hu/ 2013.07.11. 10:54:09

@szövetszöcske: Merthogy létezik egzakt kritérium, ki is a valódi művész?

whale 2013.07.11. 10:58:33

@mrbateman: @szövetszöcske: Ti teljesen hülyék vagytok.:DDD Nagyon röhögök.
Egyébként szerintem is van némi kamuszaga a történetnek, de ez nem von le semmit az élvezeti értékéből.

szövetszöcske 2013.07.11. 11:01:41

@William_Harford: Nem, természetesen nincs határvonal, mindenki művész valamennyire, de ez nem hinném, hogy fontos ebből a szempontból, mindenki máshol húzza a határvonalat. Ennek ellenére a művészieskedés nem tesz művésszé, mások lenézése nem tesz többé náluk, a manír az manír.

whale 2013.07.11. 11:02:14

@William_Harford: Hát a definíciód szerint az, aki megveti azt, akiből (amiből) él.:)

•Ribizli• 2013.07.11. 11:02:37

Én úgy örülnék annak, ha " én ok, Te ok" felállásban lennének a bejegyzések, és a kommentek is.
Nem akarok kinevetni senkit, de azt se szeretem, ha velem bánnak lekezelően. Olyan jó lenne, ha érvényesülhetnének a (terápiás) csoportszabályok, és egy tök jó hangulatú netes csoporttá alakulna egy-egy ilyen blog. Ettől még lehet vicces, meg minden, csak nem bántanánk\aláznánk egymást.

mrbateman 2013.07.11. 11:16:25

@whale: Én úgy vagyok vele, hogy minden ami a blogketrec irányába mutat, azt szeretem! Örülök, hogy végre nem az a rámborult a könyvespolc Colehostul, Müller Péterestől, pszichiátriai szakkönyvestül feeling van.
Még visszatérhetne az elejéről az a kurvára okos, sikeres, magabiztos vagyok attitűd (perverz vagyok engem szórakoztat, amikor a klottgatyás proli játsza az arisztokratát)...csak nehéz a történtek ismeretében.

whale 2013.07.11. 11:17:19

@•Ribizli•: Ez sajnos nem fog menni, mivel a zemberek 99,9%-a defektes és/vagy kretén.
És a net tökéletes hely arra, hogy kieressze a gőzt.
Szóval, éljen a trollkodás! :D

William_Harford · http://erotikusmemoar.blog.hu/ 2013.07.11. 11:17:54

@szövetszöcske: "művészieskedés nem tesz művésszé" - nem vitatom

@whale: ez érdekes logikai művelet volt :)

@•Ribizli•: Teljesen igazad van, de szerintem nem titti kezdte. Ő egyszerűen beállt a kör közepére, mert élvezi, ha közönsége van. Csak aztán annyian éreztek ellenállhatatlan kényszert a köpködésre (hogy miért, az az egyik legérdekesebb kérdés a blog kapcsán), hogy védekezésképpen belekényszerült ebbe a "megvetem a nyárspolgári közönséget" attitűdbe.

Retroberto · http://retroberto.blog.hu 2013.07.11. 11:18:46

Remélem én is, hogy minden OK volt, és nem fekszenek mindketten még mindig az ágyhoz bilincselve, kipeckelt szájjal 22/10-es műfaszokkal DP-ben , strandpapuccsal szétvert szarfoltokkal a hátukon. A "majd mesélek"-et L írta az ellenség megtévesztése céljából

szövetszöcske 2013.07.11. 11:18:49

@•Ribizli•: Szerintem ne vedd annyira komolyan, az ilyen kínlódós dolgokban ha van valami jó, az az, hogy lehet rajta röhögni, élcelődni, gonoszkodni. Kell is, mert egyébként ijesztően zúzós a téma. Ráadásul annyira nyilvánvaló, hogy T. béna színész, egy csomószor kivillan ő maga a felvett szerep alól. Jó, kicsit hülye, meg lenézős, de ennyit el lehet nézni, cserébe, hogy valójában nem ilyen, és hogy bevállalja a kör közepén bénázok szerepet. Nekem inkább az én is hülye vagyok, ti is hülyék vagytok, senki nem oké, röhögjünk ezen együtt felállás tetszik.

whale 2013.07.11. 11:26:03

@Retroberto: Ezt most elképzeltem.:DDD

•Ribizli• 2013.07.11. 11:43:23

@szövetszöcske: úgy is lehet bénázni, és együtt nevetni rajta, hogy közben magamat is, meg Téged is oknak tartalak. Akkor tudok felszabadultan nevetni a hibáimon, ha nem dörgölöd utána bele az orrom.

Ha meg már előkerült egy ilyen zúzós téma, akko ne bújjunk egymás gúnyolása mögé, hanem merjük közel engedni, hibázni, megbeszélni. Fusztrációt meg bokszzsákon, ne egymás "lekispolgározásában" vezessük le.

Hogy ki kezdte, az mindegy. Hogy folytatjuk?

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.07.11. 11:48:37

Fingom nincs, hogy jutottatok idáig, de fontos, hogy elszórakoztassátok egymást, amíg a Heim Pálban töltöttem egy éjszakát egy kruppgyanús másfélévessel. (nem volt semmi gond, hazajöttünk már).
Mondtam már, hogy akinek gondja van velem, nem kötelező olvasni?
És mondtam már, hogy nem kötelező elhinni?
:)))

mindjárt összeszedem magam 3 óra székanalvás után, és írok.

whale 2013.07.11. 12:04:13

@titti79: Ne durcizz, mindannyian csípjük a nagy hátsódat, nyugi.:)
Az eddigi vergődéshez képest meg tényleg elég valószerűtlenül simán összehoztátok a grupit, ez azért lássuk be, kissé gyanús.:)

Retroberto · http://retroberto.blog.hu 2013.07.11. 12:28:10

Részvétem a Krupp gyanúsítottnak. Ezek szerint alaptalan vádak alapján felmentve. Neked meg szigorúan tágra zárt szemeket székenalvás után. Nem egészséges.

mrbateman 2013.07.11. 12:39:19

@titti79: Jobbulást, jó pihenést!

Avas tepertő!

Imikeimike 2013.07.11. 13:23:35

@Retroberto: "...és nem fekszenek mindketten még mindig az ágyhoz bilincselve, kipeckelt szájjal 22/10-es műfaszokkal DP-ben, strandpapuccsal szétvert szarfoltokkal a hátukon" - na ezekért az aranyköpésekért szeretem Retrobero kollégát :)

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.07.11. 13:30:46

ja, megírtam, aki nem vette észre, lehet hazugozni, basszátokmeg
süti beállítások módosítása