Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férjcserélő

Baszáslélektan haladóknak és promiszkuitás-hermeneutika újrakezdőknek volt eredetileg, de a franc se tudja, mi ez már...

Friss topikok

  • Troppauer Hümér, érzékeny lelkű költő: Kedves Titti! Korábban olvastam blogodat, sajnálattal tapasztalom, hogy már nem itt írod tovább. ... (2015.04.13. 13:40) Függöny
  • Miklós123: @BlogElla: Meg kell rendesen tanulni (és ehhez kell szakirodalom...) és másrészt meg nagyon kell s... (2014.04.10. 14:50) Egy rövid poszt a nyalásról
  • Miklós123: Hát én csak véletlenül keveredtem ide. Elfogadom azt, hogy nem lehet egy életen át hűségben élni, ... (2014.04.10. 14:46) Swingtam - 2. rész
  • GrTs: @titti79: en csak szeretnem megkaparintani az uj blog cimet :D (2013.10.25. 10:53) Post scriptum
  • mucsailajos (törölt): És természetesen ez nem pedofília. A pedofília amúgy is leginkább szintén csak egy bélyeg, egy bos... (2013.10.09. 09:53) Honnantól pedofília?

Szép vagyok?

2013.04.05. 17:13 titti79

Megint egy kicsit elfolyós poszt jön, előre is elnézést érte.

Több írásban lukadok ki oda, hogy a sokszor a szexet az önértékelésem javítására használom / használtam. Még ma is előfordul, hogy a férjem előtt meztelenül flangálok a lakásban, hogy lássam, beindítom-e. Este, altatás közben a sötétben a lábammal odanyúlok a farkához, és érzem, hogy megmerevedik. Ez nekem visszajelzés, jólesik, jobban érzem magam tőle.

Olyan családból jövök, ahol a test, annak karbantartása, kinézete semmit sem jelentett, kizárólag csak a szellem. Csak az volt érték, hogyha teljesítettem az iskolában, ha szépen zongoráztam, ha sokat olvastam. A felső-középosztálybeli entellektüel szüleim ezekben kurva magas - bár kimondatlan - elvárásokat támasztottak.

A test viszont borzasztóan elhanyagolt volt. Mindegyikünké. A szüleim dohányoztak, zabáltak, nem mozogtak egy másodpercet sem. Kész csoda, hogy ennél nincsenek rosszabb bőrben, bár magas vérnyomás, cukor befigyel. Én is egy külsejére különösebben nem adó, rosszul öltözött, elhízott, csúnyácska, bár rettentően okos kislány lettem, aki mindenből 5-ös, kivéve a testnevelést. Ennek egyszerűen nem volt jelentősége.

Nekem magamnak kellett olyan szinten öntudatra ébrednem, hogy a saját hajamnál fogva rángassam ki magam ebből a helyzetből (nem fényezni akarom magam, csak mondom). Jött a kamaszkor, ledobtam a fölös kilókat, elkezdtem sminkelni, öltözködni, és 16 éves koromra pajszerral kellett lefejteni a fiúkat rólam. Emlékszem az akkori kislányagyam megdöbbenésére: tényleg ennyi az egész? Ennyibe került volna, hogy ne szekáljanak halálba 8 éven keresztül az általános iskolában? Ilyen kurva egyszerű ezeket a pasikat irányítani?

De az ember lelke nem fogy olyan könnyen és gyorsan, mint a teste. Igazából szerintem mindig is kövér marad a lelkem. Azok a tüskék, amiket még a bántások időszaka alatt kinövesztettem, most is megvannak. És amilyen elképesztően magabiztos vagyok szellemi téren, és meg vagyok győződve a kvalitásaimról pl. a munkában, annyira remegő lábakon áll az önbizalmam, ha a fizikai vonzerőről van szó.

Ezt hajszoltam, ezt próbáltam alátámasztani egész huszonéves koromban. Hogy igenis vonzó vagyok, igenis feláll rám a fasz. Ezt lényegében folyamatosan bizonyítanom kellett magamnak. A pasik legtöbbször csak eszközök voltak - ezt is meg tudom szerezni, ezt is el tudom csábítani. Ha megvoltak, nagyon sok ezért is került lapátra - már nem tudtam belőle ilyen típusú visszaigazolást kisajtolni.

A pszichológus szerint a háj védekező mechanizmus, így óvom magam a külvilágtól - párnát képez, ami megvéd, hogy ne jöhessen közel, ne bánthasson senki. Axiómám, hogy a világ ellenséges (ha ezt keressük a világban, természetesen meg is fogjuk találni, ez nagyon coelhosan hangzik, de így van).

A kilók aztán mentek fel-le, a már-már durva soványságtól a kifejezetten kövérig. A férjem speciális eset, ő inkább husibban ismert meg, neki kifejezetten ez tetszik (nem az orbitális háj, csak a kerekded formák). Úgyhogy amikor az esküvőre való lefogyásom után felkaptam a két terhesség alatt vagy 20 kilót, ez neki nem jelentett törést.

Én viszont szenvedtem tőle, mint állat. Ugyanúgy vegetáltam a kövérségben, mint gyerekkoromban, ugyanúgy nem tudtam belőle kilépni. Az egész nőiességem meg volt omolva, nem voltam többé nő, hanem anya, amit nagyon nehezen kezeltem. És akkor kattant valami a fejemben megint, mint régen (ezért örök hálával tartozom Nevezzük Péternek-nek (!), nem direkt, de ő adta meg a kezdőlökést), és puff, hamar leszaladt 10 kiló. Itt tartunk most. Még egy bő 10-es, és teljesen elégedett leszek magammal.

Igen, valószínűleg van összefüggés aközött, hogy megint kezdem magam nőnek érezni, szexuális lénynek, és aközt, hogy most kezdtem el blogolni a szolid kis malacságaimat.

A szex, az ebben való nyitottság vajon tud eszköze lenni annak, hogy végre egyszer az életben harmóniában (sic) legyek magammal? Vagy megint csak pillanatnyi megkönnyebbülést fog adni, és egyre többre lesz szükségem ahhoz, hogy fenntartsam ezt az állapotot? Mint valami drog? Ki fog derülni. Egyelőre szedem, és jól vagyok.

Kép1.jpg

39 komment

Címkék: szex kövérség pasik férj gyerekkor

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjcserelo.blog.hu/api/trackback/id/tr75202393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Max & Maxina · www.maxandmaxina.blog.hu 2013.04.05. 21:56:03

No, ez akkor most az "érdemi reagálás?"

... kérdi kuncogva Max
(és büszkén is, ha nyulat ugrasztott a bokorból, mégha akaratlanul is...)

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.05. 22:51:10

@Max & Maxina: mármint mire, Max? :)

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.06. 15:23:11

azt hittem, a cicire többen urgotok :)

Max & Maxina · www.maxandmaxina.blog.hu 2013.04.06. 23:44:07

@titti79:
fentebbi hsz: "majd még érdemben reagálok - írta valami csajszi a "Max és a hájas picsák" kapcsán, még pénteken... :-P

lentebbi hsz: én is azt hittem, hogy ugrani fognak. Sok gyáva féreg... most meg kellene mutatni, mi az igazi virtus. (de azért se'...)

mondja Max.
akinek korábban elképzelhetetlenül jó ez az érzés, hogy ilyen őszintén tud mosolyogni magán, és azon, ahogyan "megállja"... :-P

félig OFF, egy: ma volt egy érdekesnek ígérkező írás az indexen, a szabad akaratról... (lehet kombinálni, miért hozom ezt fel, itt & most)
félig OFF, kettő: ma a Clockwork Orange volt műsoron. tetszett maxinának, tetszett a fiamnak (16 lesz hétfőn), és (megint) tetszett Maxnak. Vajon miért???

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.07. 06:05:53

@Max & Maxina: igen, közben leesett ám. de nem ezért született a poszt, már íródott akkor. olvastam a cikket, nekem nagyon szakmázós volt.

Jó Mercutio halott 2013.04.07. 09:02:17

@Max & Maxina: Akkor nem lennenek gyavak a fergek, ha ide mernek irni, hogy huuubazzz dejodudaaa... aha, ertem.

Hogy miert nem tolonganak a hozzaszolasok? Mert attol, hogy a szerzo elnezest ker azert, hogy a szoveg elfolyos, attol meg az marad. Elnezeskeres helyett celszerubb lenne osszeszedni. Ahelyett mondjuk, hogy irna meg egy erdektelen lakotelephangulatu lapos vackot, xboxozo ferjjel, facebookon nokre rairogato (de nagyon gagyi, edes istenem) csavoval.
Mert itt vagytok peldaul ti. Tematok jobbara nektek sincs, de kitalaltatok ezt az infantilis Lazar Ervin-hangulatot, amitol aztan van valami szurrealis abban, mikor ezzel az affektalt gugyogessel a faszrol meg kurasrol irtok. Engem halara idegesit, de legalabb stilus.
Titti blogja egy het alatt unalmas lett, ez a helyzet, es persze lehet szidni a kommenteloket, hogy nem szorakoztatjak a bloggert, de tudjatok, ha valaki dugni akar, eloszor el kell ernie, hogy megkivanjak.

Max & Maxina · www.maxandmaxina.blog.hu 2013.04.07. 09:36:30

@Jó Mercutio halott: ez naggyon tetszett!!!!!! szürreális, infantilis gügyögés! elteszem emlékbe. :D
te, mondd csak, miből gondolod, hogy aki bármilyen témával (vagy anélkül) blogot ír, az az írói vénáját akarja fitogtatni + a nagyközönséget szórakoztatni?
ez a te saját bejáratú véleményed, vagy ez itt a szokás és te ebben szagértő vagy? hm?
mondja és kérdi maxina

gingerbread · http://enkanapem.blog.hu 2013.04.07. 09:56:58

A cicik jók (saját?), a bejegyzéshez viszont nem igazán tudok hozzátenni. Talán annyit, hogy az önbizalom sokkal fontosabb, mint a szépség, és bizony sokszor egymástól függetlenül is működik.
Sőt ezen a vonalon továbbmenve ha valaki "túl szép" az sem jó, mert mindenki elérhetetlennek fogja gondolni és azért lesz magányos. Gondolom mindenki ismeri ezt a jelenséget.
Nekem sokszor azok a nők tetszenek, ami másnak elsőre nem, mert nem a klasszikus szépség, de mégis volt bennük valami. És okos, nekem mindig okos nők kellettek, ami sokszor nehezítette a dolgomat (mert sokkal bonyolultabbak...), de megérte.

És még valami, hogy szóljunk a csúnya lányokról is. Ha csúnya lányok nagyra értékelik ha foglalkozol velük és ezt mindenképpen valahogy meghálálják. Legtöbban az ágyban kompenzálnak és olyan tudnak (bevállalnak), amit egy szép nő nem... A kérdés tehát az, hogy legyen szép és akkor megvan a kirakat, vagy kevésbé szép és akkor sokkal jobb vele egyébként.

H.Solo 2013.04.07. 10:17:35

@titti79: Bizony nem ennyire egyszerűen működnek a férfiak... van még itt mit tanulnia a posztolónak - írja ezt H.Solo szeretettel és nem támadva.

De legalább szeretne tanulni, gondolom, különben nem elmélkedne - és... ... ... ... ... ... bőven van mit, viszont, hogy a szellemei maszturbációval hova lehet jutni, azt nem tudom. Én a gyakorlatban hiszek.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.07. 15:56:59

@H.Solo: Hát, talán az érett kapcsolatokra ez nem jellemző, ebben igazad lehet, de a nem elég szoros / kialakulóban lévő kapcsolatokra mindenképpen. Húzd meg - ereszd meg. Ehhez tartom magam, de el tudom fogadni, hogy Te másképp gondolod.

Amúgy én hiszek a szellemi maszturbációban is, de nem kell mindenben egyetérteni.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.07. 16:41:56

@gingerbread: persze, hogy saját

Amúgy a csúnyaságot és a kövérséget nem gondolom lineárisan összefüggőnek. Lehet nyilván, hogy az orbitálisan kövérek azonnal csúnyák, még ha soványan szépek is lennének. De az eleve csúnyák még csúnyábbak kövéren. Illetve ez sem biztos, valakit szépít, ha nem gebe, pl. ha nagyon kiugró az orra vagy ilyesmi. Másfelől: a kövérségen lehet javítani, le lehet fogyni, jó, a csúnyaságon lehet sminkelni, de igazán csak max. a sebész segíthet. Én speciel nem vagyok csúnya, és most már igazán kövér sem, de ez szubjektív kérdés, valakinek igen, valakinek nem.

H.Solo 2013.04.07. 19:42:45

@titti79: Elnézést, félreérthető voltam! Nem a posztra, hanem erre a hozzászólásodra kommenteltem:

titti79 · ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.06. 15:23:11

azt hittem, a cicire többen urgotok :).

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.07. 20:51:19

@H.Solo: ja, a cici :) az vicc volt, de OK :)

Max & Maxina · www.maxandmaxina.blog.hu 2013.04.07. 20:59:08

@titti79: no, azzal nem sokra jutsz! vigyorog maxina

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.07. 22:18:51

@Max & Maxina: nyugi, Maxina, nem akarlak elkapni, csak csíplek, ennyi :)

gingerbread · http://enkanapem.blog.hu 2013.04.08. 08:01:43

@titti79: Ki beszélt kövérségről? Az egy másik téma, én csak a szépség-csúnyaság kérdésről írtam. De valamennyire a kövérségre is igaz, amit írtam. Mondjuk nekem mindig bejöttek a (mértékkel) gömbölyded lányok. Szerintem ez sokkal nőiesebb, mint a vasággyal 40 kg-s ruhaakasztók (mert kb úgy állnak rajtuk a ruhák, mint a fogason).

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.08. 09:00:47

@Jó Mercutio halott: Mercutio-tól sajnos el kellett köszönnünk, mert az utóbbi megnyilvánulásával sajnos betelt nálam a pohár. Levélben hiányolta azt a fajta transzparenciát, amelyet más, szintén kommentáló kolléga kibaszása esetén tapasztalt. Tudjatok róla hát, hogy Mercutio nem megfutamodott, hanem nem kommentelhet ezután ezen az oldalon. Mindenkit puszil.

Max & Maxina · www.maxandmaxina.blog.hu 2013.04.08. 09:01:08

@titti79: Eddig csak hallgattam (és lestem) és figyeltem - és milyen jól tettem! :-P

... vigyorog Max
(aki csak ír, "max fantáziál", miközben tudja, hogy "Maxina választ" :-D

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.08. 09:09:03

@Max & Maxina: Max, örülök, hogy ennyivel be tudtuk indítani a közmondásosan "szegényes" fantáziádat :)

mrbateman 2013.04.08. 10:05:41

@titti79: Én is üdvözlöm!

Kérlek kérdezd meg tőle, h. látta-e a szombati hali-fradi meccset, és mik a meglátásai, az ú.n. holland stílus honi interpretálásával kapcsolatban!
Közreműködésedet előre is köszönöm!

Amúgy ez egy szoptatós melltartó? Mennyi idős a kisded?

gingerbread · http://enkanapem.blog.hu 2013.04.08. 10:35:38

@titti79: Egyébként Te mennyire vagy szép, duci és mennyire vagy jó az ágyban? Csak, hogy képben legyünk :-) .

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.08. 10:54:36

@mrbateman: kérdezd meg te. amúgy ez egy triko, nem melltarto.
@gingerbread: jól van, ironizalj csak :)

túmaccs · http://tumacska.blog.hu 2013.04.08. 10:57:55

@titti79: kár. én csíptem a pasit. pontosabban a stílusát....bár kicsit francomarcómorgós volt, és nem túl eredeti, de mégis. legalább volt neki. :D :P

mrbateman 2013.04.08. 11:01:35

@titti79: ja, most hogy mondod az tényleg csak egy árnyékháromszög a jobb melleden!:-)
@gingerbread: miért lenne gyengébb a legjobbnál, ha egyszer az is lehet?!

gingerbread · http://enkanapem.blog.hu 2013.04.08. 11:16:38

Nem mondtam/gondoltam, hogy gyengébb lenne a legjobbaknál, csak gondoltam fontos háttérinfó lehetne a bloghoz... :-)

De nem ironizálok, mert még én is ki leszek zárva, és azt nem szeretném. :-)

Max & Maxina · www.maxandmaxina.blog.hu 2013.04.08. 11:44:03

@titti79: sajnálatos... Én magam privát levélben kerestem meg (hiszen nem basszuk szét másvalaki topicját személyeskedéssel) amelyre teljesen érthetetlen reakciót küldött. Állítólag van folytatás is, majd elolvasom azt is. Ami azonban feltétlenül lényeges, és nem is annyira OFF, tehát mindannyiunknak szól, az talán a közös imádkozásra való felszólításom lehet. Vegyétek szeretettel magatokra, és fohászkodjatok a ti uratokhoz velem együtt:

"Add, ó Uram, hogy a humortalan és szellemtelen alakok elkerüljenek minket életünkben. Vagy ha ez nem megy, robbants föl őket, legalább virtuálisan, apró cafatokra! Ámen" :-P

... mosolyog Max

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.08. 12:38:50

@Max & Maxina: megdobsz egy privattal, max? nyugi, maxina, csak kerdeznek valamit, nem probalkozom be :)

Max & Maxina · www.maxandmaxina.blog.hu 2013.04.08. 13:18:44

@titti79: persze, írok. (már akartam amúgy is, a limerick-ek miatt.)
Ami Maxinát illeti: "már késő..." :-P Majd odaadom neki a kedvenc Bartis Attila regényemet*, poénból+vigasztalásból... :-D

... mondja Max - csak azért nem röhögve, mert most inkább sírós-káromkodós hangulatban van.

Max & Maxina · www.maxandmaxina.blog.hu 2013.04.08. 13:28:19

@titti79: nyugi titti. nagyon naív vagy, ha azt gondolod, hogy a te bepróbálkozásodon múlik bármi is. vagy annak a hiányán. :)
egyébként ma már eleget mentegetőztél. nem gondolod?
maxina

Max & Maxina · www.maxandmaxina.blog.hu 2013.04.08. 13:32:00

@Max & Maxina: a későt nem értem, a humortalannal és szellemtelennel mercutióval kapcsolatban pedig nem értek egyet. az más kérdés, hogy senki nem szereti, ha a bütykére taposnak. de aki nyilvánosan irkafirkál bármit is, az viselje ennek a következményeit. még akkor is, ha nem dicsérik érte.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.08. 14:52:21

@Max & Maxina: Nem mentegetőzöm (többet). Írásért sem, moderálásért sem :)

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.08. 14:56:55

@túmaccs: Szia, Téged még nem ismerlek. Reinkarnálódott valaki, vagy egy voyeur kilépett a szekrényből? :)

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.11. 13:02:02

Fura a kép, olyan, mintha az egyik melleden melltartó lenne. Nem örülnék egy ilyen kritikus, mindenben hibát találó és mindezt kinyilatkoztató kommentelőnek ( Jó Mercutio halott) , ellenben szívesen olvasnám - nyílván- érdekes és hibátlan blogbejegyzéseit.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.11. 13:07:01

@BlogElla: :) Igen, közben én is nézegettem, tényleg olyan, de ez csak ruharánc. Nem látszana így át, ha még az is lenne rajta :)
Ja, én is olvasnám, ki is filézném, az tuti :)

whale 2013.04.14. 01:27:27

Én a körteformájú csajokat (kis mell, nagy segg) részesítem előnyben, a hordóformájúakkal (nagy mell, nagy bél, csoffadt segg, pilinckaláb) szemben.
Volt nagymellű csajom egy darabig, kipróbáltam, nem jött be. Pár év és két gyerek után összefutottunk, szétfolyt, mint a fos
süti beállítások módosítása