Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férjcserélő

Baszáslélektan haladóknak és promiszkuitás-hermeneutika újrakezdőknek volt eredetileg, de a franc se tudja, mi ez már...

Friss topikok

  • Troppauer Hümér, érzékeny lelkű költő: Kedves Titti! Korábban olvastam blogodat, sajnálattal tapasztalom, hogy már nem itt írod tovább. ... (2015.04.13. 13:40) Függöny
  • Miklós123: @BlogElla: Meg kell rendesen tanulni (és ehhez kell szakirodalom...) és másrészt meg nagyon kell s... (2014.04.10. 14:50) Egy rövid poszt a nyalásról
  • Miklós123: Hát én csak véletlenül keveredtem ide. Elfogadom azt, hogy nem lehet egy életen át hűségben élni, ... (2014.04.10. 14:46) Swingtam - 2. rész
  • GrTs: @titti79: en csak szeretnem megkaparintani az uj blog cimet :D (2013.10.25. 10:53) Post scriptum
  • mucsailajos (törölt): És természetesen ez nem pedofília. A pedofília amúgy is leginkább szintén csak egy bélyeg, egy bos... (2013.10.09. 09:53) Honnantól pedofília?

Kamaradarab ősbemutatója

2013.07.11. 13:28 titti79

Persze fellengzős az ősbemutató, mert játsszák ezt a darabot már egy ideje, csak ritkán, mert elég merész, és nehéz megtalálni rá a szereplőket. Kis házi-színpadunkon viszont ebben szereposztásban ez volt ez első előadás. Nem volt egyértelmű álló ovuláció, de tojásdobálás sem, meg még a kritikusok sem nyilatkoztak, úgyhogy még nem tudjuk, hogy repertoáron marad-e.

A vendégművészek esetében tapasztalhattunk némi túljátszást, középerős ripacskodást. Talán emiatt is a kőszínház állandó művészei közül egyiknek sem sikerült tökéletesen beleélnie magát szerepébe - ez egyiküknél látványosabb volt és tartósan fenn is állt (vagyis nem állt fenn), a másik művész az előadás végére eltalálta a karaktert.

De lépjünk ki a gondosan megkreált allegóriából, jöjjön a rögvaló is. Igen, megtörtént az első négyesünk, nem volt hardcore, de elsőre szerintem nem volt rossz. Nem volt eszetlen nagy durranás sem persze. Összefoglalva egy erős közepes élményről számolhatok be. Édesek voltatok, ahogy kommentekben spekuláltatok hullámhegyekről és völgyekről, de azt kell mondanom, érzelmileg semmi megrázó nem volt benne, se katartikus, se tragikus. A férjemmel való kapcsolatomat nem rázta meg, megkockáztatom, hogy mintha valami kis pozitív lökést adott volna, mert egy platformra rendezett mindent a másik párral szemben, egymáshoz közel. Fizikailag, meg lelkileg is.

Embereink 8 körül jöttek, kellően felfokozva, jó üveg borral. Vidám csevej, teljesen baráti, no szexduma. Egy üveg bor hipphopp bepuszilva, egy kör unikum, és még egy üveg bor is (az lassabban fogyott már) - általános kellemes becsiccsentés, de senki nem részeg. Bő félóra ebből a beszélgetős részből, és egyszer csak a semmiből kb. Linda bemondja, hogy egyébként csókolózás a másik partnerével nincs, és élvezni is saját partnerrel, ez OK-e. Mondjuk, hogy OK, erre hogy "lássunkneki". Egy picit lestünk, mint a luki nyúl (mi rövidebb verbális előjátékot, de kicsit szubtilisabb lényegre térést éreztünk volna kellemesnek, de ha már így esett...). Rá is ugrott Tamásra (így hívtam, ugye)?, nyalásfalás, vetkőztetés, és hipphopp 17 másodperc múlva két tökpucér ember pettingelt a nappalinkban.

Én úgy voltam vele, hogy végül is erre szerződtünk, úgyhogy nem gond, próbáltam felzárkózni, de Gábor elég nehezen pörgött fel, illetve, ha ez eddig nem lett volna egyértelmű, nem is sikerült felállítania az egész session alatt. Nekem ez nagyon furcsa volt, mert kettesben sosem volt ilyen gondunk. Persze nem igazságos, mert én sem voltam olyan húdeszukás, csak nálam ez nem látszik annyira.

Tehát próbálom felszopni emberemet, részben a saját kudarcomnak érezve, hogy nem sikerül, akármit is vetek be. Eközben Linda felettébb színpadiasnak ható módon kiabál, sikoltozik, verbálisan buzdítja emberét, aki 4 és fél perc alatt 67 figurában kinyalja, szopatja, megdugja - ritmikus sportgimnasztika gálán érzem magam.

Azért lassan nekem sikerül felvennem a tempót, ha nem is olyan decibellel nyilvánítok tetszést, mint a partnernő. Közben megtörténik a közeledés, főleg ők kezdeményezik. Először átnyúl egy-egy kéz, simogatnak, szopogatják a mellem - ekkor kezd nekem is érdekes és izgató lenni a szitu. Klasszikus "gabalyodás" következik, és ebben már tényleg nincs semmi béna, valóban természetesen adják magukat a helyzetek, hogy ki kit ver, szop, nyal, simogat, különösebben beszélni sem kell róla.

Felfedezem a cserepárunk testét, ami egyszerre vicces és izgi. Tamásnak elég nagy farka van, az a fajta, amiről mindig egy jól megtermett kucsmagomba jut eszembe - nem túl vastag, de a makkja óriási, már-már groteszk módon csücsül a végén.

cseh_kucsma_20120415_6.jpg

Kicsit testesebb, "eleresztettebb", mint aminek ruhában gondoltam, a tettek szőrös mellű embere, aki izzadva, csatakos hajjal folyamatosan "teljesít". Ifjabb korában feltehetőleg elég jó pasi lehetett (mint ahogy fiatalabban én is elég jó nő voltam), de talán mostanra lett szexuálisan ennyire magabiztos. Nincsenek benne kérdések, kétkedés, csinálja.

Linda kurvára jól karbantartott kora negyvenes, azért látszik rajta a két szülés, meg hogy 100 kilósra hízott, és onnan fogyott le. A férjemnél abszolút nogo: plasztikmell, és látszik, hogy komolyan dolgoztak rajta, vagdosták, toldozgatták (nagyon üres tejeszacsik maradhattak). Nekem nincs vele gondom, tetszik a mellbimbója, kifejezetten nagy, de nem olyan barnás-rohadtpárizsis udvarral, hanem szép rózsaszín, csinos. A hasa, combja viszonylag vékony, de kicsit löttyedt - teljesen más a tapintása, mint az enyém, rajtam minden kerek, de kemény. A feneke szintén nem Gábor kedvére való, túl kicsi, enyhén lapos. A puncija tetszene neki, de azt eléggé kisajátítja Tamás.

Nekem ez a szapphói vonal eléggé bejön, szeretem simogatni a testét, szeretem szopogatni a mellét (rám is szól egyszer, hogy finomabban, amikor elragad a hév). A puncinyalás egyáltalán nem furcsa, szívesen csinálom neki, de valószínűleg nem vagyok elég ügyes, mert hamar át kell adnom a terepet, de kipróbáltam, van bennem tanulni vágyás. Ő is nyal engem, az aztán végképp semmi extra, kb olyan mint bármelyik pasi, vagyis nekem nem egy nagy durranás. Mondjuk Tamás technikáját elnézve ő tudhat valamit, de ebből én sem kaptam valami sokat.

Gábor "ahol tud, segít", de annyira nem tud bekapcsolódni, mint én - még én magam is úgy érzem, hogy asszisztálok kettőjük szeretkezéséhez. Linda vagy 20-szor elmegy, hatalmas kiabálással és spricceléssel minden alkalommal.

A számomra izgalmas részek pontszerűen maradtak meg az emlékezetemben:

Tamás a hátán fekszik, Linda a száján ül, és vadul mozog rajta, mint valami automata bikán, én lelkesen szopom Tamás farkát (egyszer-kétszer szól is csurompuncis szájjal, Lindát kissé eltolva, hogy lassabban, mert elélvez), közben a férjem hátulról ujjaz.

"Fejtől lábig" fekszünk Lindával egymás mellett hanyatt a szőnyegen. Gábor az én puncimmal foglalkozik, Tamás Linda a száját dugja, én a kezemmel izgatom a Linda punciját - ekkor nyúlok be neki először, érdekes, egyfelől ismerős, a sajátom után, de az "irányok" furák, mintha szemből hajtanék egy egyirányú utcába. Érzem, ahogy orgazmus közben pumpálnak a nedvei a kezemre.

Fekszem hanyatt a szőnyegen, és mindenki velem foglalkozik, egy ponton túl nem is tudom, hogy ki mit csinál, de a rengeteg érintés állatira beindít. A fiúk felváltva nyalnak és ujjaznak, én néha besegítek a csiklómnál, Linda a mellemet szopja és simogat, de aztán, ahogy mondtam, mindenki mindent. Ezen a ponton tudok elélvezni, kicsit más, nem annyira szép, átütő érzés, mint kettesben, inkább mechanikus, de állítólag spriccelek én is mindenhova.

Ezek mind lényegében olyan jelenetek, amiket elképzeltem magamnak, és úgy is sikerültek. Ami kimaradt, az a keresztben dugás, szóval a büntetőjogi értelmű coitus, mert Gábornak ugye nem ment, és felemásan meg valahogy nem adódott, pedig frankón bepróbáltam volna azt a kucsmagombát.

Az én élvezésem után végül is Linda szájában fejeződik be ez a kondomtakarékos est. Lezuhanyoznak, hívnak sofőrszolgálatot. A férjem baromi álmos a piától, és mert nem volt az az izgalom, ami ébren tartsa. Lindával kimegyünk kocadohányozni az erkélyre. A fiúk addig semleges témákról beszélgetnek. Egész sok időt elvagyunk így, keretbe foglalva az estét, nincs bénázás szerencsére.

Kicsit összefolynak a dolgok a vége felé, hulla álmos vagyok, elköszönünk, nincs ígérgetés, de nincs is rá igény. Kidőlünk az ágyban, félálomban megbeszéljük, mi is volt - a férjem nyilván kellemetlenül érzi magát, hogy nem tudott erekciót produkálni. Mondom neki, hogy ne aggódjon ezen, és tényleg nem neheztelek rá. Két baráti simogatástól már rögtön áll is, mint a parancsolat. "Nekem van a legjobb nőm a világon. Százszor jobbak a melleid, mint neki. Gyönyörű vagy." Lekapja a ruhám - tényleg csak a hátamon tudok feküdni - és rendesen megcsinál, de elmenni már nem tudok, ébren maradni is alig. Amikor végez, kiájulok, ebben a pózban pucéran.

Bizonytalanok vagyunk a "hogyantovább"-ban. Én nem bánnám, de tudom, hogy neki kétségei vannak. Nem tudjuk, hogy ezzel a párral, vagy másikkal kellene (most már azt gondolom, hogy velük nem, mert írtam egy nonkommittáló levelet, de nem válaszoltak). De tudom, hogy a férjemnek nem ezzel a párral volt gondja, hanem azzal, hogy van itt valaki más, aki előtt "produkálnia kell", és ezen szétstresszeli magát. Emlékeztet, hogy elsőre velem sem sikerült neki - csak másnap reggel, de akkor délig. Ezt totál elfejetettem.

Rápihenünk, végiggondoljuk.

38 komment

Címkék: férfi szex alkohol test vagina leszbikus pár férj ujjazás kielégülés csikló párcsere spriccelős többesszex

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjcserelo.blog.hu/api/trackback/id/tr145400295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whale 2013.07.11. 13:39:23

Kedves egészségetekre!:D

whale 2013.07.11. 13:40:35

Kedves egészségetekre!:D

szövetszöcske 2013.07.11. 14:03:35

Korrekt beszámoló, király. Most azt gondolom csak be kellene vállalnunk a talonbatett nagyfarkú hármasjelöltet.

whale 2013.07.11. 14:08:02

@szövetszöcske: Azér' egy mufflont lőjél már te is magadnak, ne legyél ilyen gyámoltalan, a jóégáldjonmeg!:D

whale 2013.07.11. 14:09:15

Ja, ahogy a cikológus mondaná, élményszerű a beszámoló, szóval akár még igaz is lehet.:))

Imikeimike 2013.07.11. 14:09:39

Ne ezzel a párral, de folytatni kell :)
Az írást mindenképpen!!!
Nekem is volt pár négyesem, ott is egyszer a másik pasinak nem ment. Volt hármas, amikor szintén nem ment a másiknak. Aztán ismét hármas, amikor... nekem nem állt a micsodám :). Majd ismét hármas (két nővel), én teljesítettem, mint állat, majd ismét hármas ugyanazzal a két csajjal, és akkor már nem ment nekem.
Pedig már azt hittem, én vagyok a falu bikája.
Ezek után ismét megtörtént 4 eset, egyszer sem volt fennakadás, szóval no para emiatt, tényleg :)
Remélem - hozzám hasonlóan - nem erről fog kommentelni mindenki.
PS: jó lehetett, irigy vagyok, szeretünk titeket tittigábor :P

estrella_ 2013.07.11. 14:10:47

"csókolózás a másik partnerével nincs, és élvezni is saját partnerrel" - most ez már milyen hülyeség? Kicsit félrekefélünk, de annyira azért mégsem?

szövetszöcske 2013.07.11. 14:39:47

@whale: Én a bikát lövöm. A muflont (vagy párt) majd az asszony. Mivel nem az idegenmuflonba mártogatás a lényeg, hanem a pornográf pozitúrák összedobása menőn, egy nagyfarkú fószer ajándékba az asszonynak (akit én előválogattam várható együttműködési képesség alapján) szerintem jó gyakorlóterep.
Első nekifutásra sok lenne az új szituáció és új muflon egyszerre. Ha a végén úgy érzem, a nőm füle is kettéáll, úgy megdugtuk az extrafószerrel (együttműködve frankón-jókedvűen, mintha ikeakonyhát szerelnénk..), az nekifutásnak nem lenne rossz.

mrbateman 2013.07.11. 15:07:41

@szövetszöcske: "(együttműködve frankón-jókedvűen, mintha ikeakonyhát szerelnénk..)"

nyehehe...sör legyen a hütőben!!!, meg miközben felszúrjátok az asszonyt, mint egy nyárson és parázson sütni kívánt birkát, közben fél szemmel oda-oda lehet pislantgatni a háttérben diszkréten duruzsoló vasárnap délutáni Fradi-Vasas-ra.

mrbateman 2013.07.11. 15:15:17

Szegény Gábor!

Én 5 évig fűztem az asszonyt, hogy valami legyen már...na egyszer csak eljutottunk sw-klubba...gondolod felállt? naná, hogy nem!:-D ...nem tudtam sírjak, vagy röhögjek, még soha életemben nem volt ilyen.

Utána három hétig napi kétszer kurváztam, Dreamland-es gang-bang péntek, stb hogy ellenőrizzem a rendszert.

Brutál érzés volt, padlón voltam.

Retroberto · http://retroberto.blog.hu 2013.07.11. 15:19:18

@szövetszöcske: a nagyfarkúaknak azért nem minden nő örül, húzni szokták a szájuk mellett a pinájukat is elfelé, ilyen szereléshez ajánlott a WD40.

Az tényleg furi, hogy nincs csók meg élvezés, csak házilag. Titti ugyan kapott az arcába egy langyos vájling szaftot minden ordításkor, és galóca úr is maszatolt serényen, de az én szakmai véleményem szerint a történtek csak a körmönfont baszás fogalmát merítik ki, mivel elmaradt mindenféle ráhangolódó faszállítás pinába dugott virslievő versennyel és faszrafújt tejszínhabbal, ezáltal csak úgy inmediasrejsz baszás lett, tehát következésképp sok volt a duma meg a pia. Nem baj, nem lehet ilyenkor feladni, a bringa nem állt meg, csak a lánc ugrott le, gurulunk tovább.
Tittikém jók vagytok , csak basszatok még

Mészáros Laci 2013.07.11. 15:21:57

"Nem volt egyértelmű álló ovuláció"

aranyos :-))))))))))))

estrella_ 2013.07.11. 15:48:57

@Retroberto: Na mostan, az a helyzet, hogy vannak, akik mh-en olvassák az ilyesmit, és bonyolult feladat a sminklesírós röhögést visszafojtani ám.

Imikeimike 2013.07.11. 16:02:45

@Retroberto: wd40... :-):-):-)
A csokolozast sokan azert nem favorizaljak ilyen esetekben, mert az meglehetosen erzelmi tevekenyseg sokaknak. Engem mondjuk nem zavarna, sem a masik fellel valo elelvezes :-)
Egyetlen keresem lenne Titti urholgyhoz, meg Gabor rokonperverzhez:
Konyorgom, gyerekek, basszatok meg!!!!
...nem siman "meg", hanem "meg", de ekezettel. Aki nem jott volna ra eddig, mobilrol irok, azert e blogellizmus.

miazmás (törölt) 2013.07.11. 16:05:42

@estrella_: na ez az, vajon titti akkor is belemegy, ha ezt előre tudja? Az az érzésem, hogy a két pár indíttatása nem volt közös... Lindáék csak élvezték a közönséget, a többi részükről csak maszatolás...viszont legközelebb a játékszabályok lefektetésénél eme lényeges elemek pontosítása is fontos lehet. Gondolom nem véletlen, hogy L ezt a helyszínen közölte.

dken 2013.07.11. 16:17:55

titti79 végre hatvankilencezett - vagy vmi olyasmi. Ujjé, pezsgő és tűzijáték. Az elejétől fogva nyomonkövetem testi és lelki kalandozásaidat / visszaemlékezéseidet. - kicsit olyan érzésem is van, mintha már egészen jól ismerném minden porcikádat. ;D

Ez már a célegyenes, még 1-2 session és titti - vagyis tuti, hogy meglesz a cél. Kérdés, hogy a cél elérése milyen új perspektívákat nyit majd előtted?

Ui.: jó a cím, plagizálhatom? ;)

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.07.11. 17:28:36

@dken: ó hogyne, én magam is loptam, persze engedéllyel :P

Mrs. Műfajteremtő 2013.07.12. 08:40:36

@titti79: félelmetes vagy. Nem mernék Veled szexelni. Ilyen naturalista leírást nem szívesen olvasnék magamról. "Szatyorseggű, kismellű 30-as, botsáska vádlival, csípőtájékon röcögős mangalicahájjal. Mellbimbó-udvar rózsaszín, de semmi káddugó-szerű kiálló izé, nagyajkak frottírtörölközőre emlékeztetnek." :D

szövetszöcske 2013.07.12. 08:51:45

@Mrs. Műfajteremtő: Röcögős mangalicaháj, mmmm, az már döfi. A frottírtörölközőt elég nehéz elképzelni, nekem a fürdőszobaradiátoron átdobott törcsi ugrik be, de eyszerűen nem áll össze a kép, illetve az áll össze, ahogy kilóg valami szögletes-színes-bolyhos izé, egyik oldalon akasztófüllel. T. leírása szinte tapintható volt, a törölköző meg a szatyorsegg (banyatank?) olyan szürreális képpé áll össze...

szövetszöcske 2013.07.12. 09:00:09

Azon gondolkodtam, hogyha hozzánk jött volna a munkájában sikeres de lapossegű nő a kucsmagombásfarkú hapsijával gruppenezni, aztán mikor nem akar törni a jég, kínjukban bepiálva nekiállnak demonstrálni, hogy mennyivel pornógrafikusabban nyomják, mint mondjuk mi(hogy legalább az az élvezet meglegyen, hogy lenyomtak minket), én nem vártam volna meg, amíg nem áll fel, hanem előveszem a playstationt aztán nyomok közben pár repülőgépcsatát inkább.

Mrs. Műfajteremtő 2013.07.12. 09:06:17

@szövetszöcske: Azt mondják, egy nőnek egy bizonyos kor felett döntenie kell a segge és az arca között. Vagyis nagy segg, sima arc, vagy kis segg, ráncos fej. De szerintem inkább úgy van, hogy döntenie kell, hogy ruhában, vagy anélkül néz ki jól. A vékony nők bombán néznek ki szoknyában, vagy farmerban. De ha levetkőznek, a gáztepsi befér a pici, lógós seggük alá. Mert nincs benne anyag, ami összetartsa. Kivéve néhány szerencsést, aki 60 évesen is hamvas mint a barack. Azok szimplán kapják be!!!
Frottír-punci: hát nem tudom, láttál-e már valaha olyat, amikor a nagyajkak olyan nagyok, hogy ha kihúzod, bokáig érnek szinte. De ha elengeded, összeugrik mint vmi ráncos törölköző, amit ledobtak a sarokba.
Vagy van a párizsis mell. Én azt hívom annak (Tittivel ellentétben) amikor hófehér bőrű, hatalmas mellű nőknek akkora a mellbimbója, mint a tenyerem és olyan halvány-rózsaszín az egész.
Nekem meg van annyi komplexusom, hogy belehalnék, ha ilyet olvasnék magamról. Amúgy meg az írás maga nagyon rendben volt, mint mindig. A spriccelős-élvezős "képre" évekig fognak maszturbálni a nyájas olvasók.

szövetszöcske 2013.07.12. 09:25:18

@Mrs. Műfajteremtő: Ezt Eszterházy mondta valahol szerintem, nem is értettem, hogy lehet ezt a két konfigurációt egymás mellé tenni. Különben meg a naturalisztikus dolgokban van valami felszabadító, egyszer menj ki a nudira, kb. 20 perc alatt megszokod, hogy tuning nélkül olyan vagy, amilyen. Ha valaki, megírja, hogy banyatank van a hátsódra szerelve, akkor utána nem kell úgy tenned, mintha nem is lenne, ő nyugtázta, kerülendő témából hétköznapi átlagtulajdonság lett. A faszik különben sokkal igénytelenebbek mint gondolnád, amikor a nők bekomplexusosodnak, akkor önmagukból indulnak ki.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.07.12. 09:38:40

@szövetszöcske: @Mrs. Műfajteremtő: ennek a nőnek a komplexusairól annyit, hogy a legkurvacsinosabb barátnőm :) Hülye, szatyorsegg persze. Majd írok egyet magamról is, meglátod, mi az a komplexus :))))

estrella_ 2013.07.12. 09:40:12

@Mrs. Műfajteremtő: Jájj, nem csodálnám, ha az ezt olvasó férfiak áttérnének saját nemük élvezetére. :D
(De amúgy lehet jól kinézni ruhában ÉS meztelenül is: izmot kell az ember lányának magára pakolni.)

Mrs. Műfajteremtő 2013.07.12. 10:26:51

@titti79: Persze mer még nem fogtad a mellem!!!!! :)

@estrella_: izom, persze ja. Erről mondjuk a férfiak 30%-nak kikérném a véleményét. Annak, aki gimiben 185/62 paraméterekkel rendelkezik. Hogy a véznáknak mennyire egyszerű izmot építeni. Na nem, igazad van, sportolok rendszeresen és határozottan jót tesz az állagomnak. De a bőrön sajna nem változtat és ha valakinek hajlama van rá, akkor lógni fog. Elég izén néz ki néhány szálkás-sovány, kockahasú mami a ráaszott bőrrel.

@szövetszöcske: igen, még egyik faszim sem kérdezte első randin, van-e narancsbőr a fenekemen. Szerencsére ha már pucér vagyok, elfelejtem a nyomorúságaimat és közben nem agyalok azon, hogy vajon nagy-e a seggem, vagy sem.

Mészáros Laci 2013.07.12. 13:21:35

@Mrs. Műfajteremtő:

"Azok szimplán kapják be!!!"

midet, kedves...?

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.07.12. 15:15:42

UPDATE: Linda és Tamás jelentkezett, részükről nyitottak a folytatásra.

whale 2013.07.12. 17:27:12

@titti79: Mi van a pánikszerű elutazással? Kútba esett nyaralás?

Imikeimike 2013.07.12. 17:55:48

@titti79: Ha Gábor is benne van, én is :)
Szeretnénk olvasni egy olyan írást, ahol Tamás megcsinál rendesen, Gábor meg vinnyogósra keféli a munkájában sikeres Lindát :)))

•Ribizli• 2013.07.12. 18:19:43

@Mrs. Műfajteremtő: szerintem meg 50% genetika, 50% saját erő a külső. Abban meg nem akarok hinni, hogy vagy kövér vagy ráncos.. :(

Imikeimike 2013.07.12. 21:04:08

@titti79: ...hajaj, igazad van. Vagy nekem nem :(
De hajrá, örülök nektek, élvezzétek amit lehet :)

William_Harford · http://erotikusmemoar.blog.hu/ 2013.07.12. 21:36:47

@titti79: Én a helyedben kétszer is meggondolnám, dugjak-e EZEKNEK? :))))

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.07.12. 22:13:01

@William_Harford: no problem, én magunknak dugok, aztán megosztom, mert jófej vagyok, de távol állunk a NEKIK dugástól :))))

szereto · http://szeretom.wordpress.com 2013.07.12. 22:16:57

Ajjj, de jól meg van írva. Nagyon röhögtem!

szereto · http://szeretom.wordpress.com 2013.07.12. 22:21:24

@Mrs. Műfajteremtő: Ezen is röhögök, ahogy a poszton. Nincs is jobb az öniróniánál. Szatyorseggű- ez mindent visz.
süti beállítások módosítása