Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férjcserélő

Baszáslélektan haladóknak és promiszkuitás-hermeneutika újrakezdőknek volt eredetileg, de a franc se tudja, mi ez már...

Friss topikok

  • Troppauer Hümér, érzékeny lelkű költő: Kedves Titti! Korábban olvastam blogodat, sajnálattal tapasztalom, hogy már nem itt írod tovább. ... (2015.04.13. 13:40) Függöny
  • Miklós123: @BlogElla: Meg kell rendesen tanulni (és ehhez kell szakirodalom...) és másrészt meg nagyon kell s... (2014.04.10. 14:50) Egy rövid poszt a nyalásról
  • Miklós123: Hát én csak véletlenül keveredtem ide. Elfogadom azt, hogy nem lehet egy életen át hűségben élni, ... (2014.04.10. 14:46) Swingtam - 2. rész
  • GrTs: @titti79: en csak szeretnem megkaparintani az uj blog cimet :D (2013.10.25. 10:53) Post scriptum
  • mucsailajos (törölt): És természetesen ez nem pedofília. A pedofília amúgy is leginkább szintén csak egy bélyeg, egy bos... (2013.10.09. 09:53) Honnantól pedofília?

Nyílt levél a férjemnek

2013.05.13. 12:20 titti79

Nyuszika, tudom, hogy olvasod.

Tudom, hogy nem mondtam el, és ez nem helyes.

Ismersz, exhibicionista vagyok, imádok a figyelem középpontjában lenni, imádok sokkolni, és imádok írni. És tudom, hogy Te mindent akarsz, csak a reflektorfényben lenni nem, én meg belerángattalak.

Nem mentség, de szántam ilyen világraszólónak, még azzal a 200-as olvasóközönséggel sem számoltam, ami gyengébb napokon van, nemhogy 30 ezerrel. Kizárt, hogy nem olvastad.

És tudom, hogy nem vagy hülye, ha olvastad, akkor arra is rájöttél, hogy én vagyok az.

Semmi olyan nincs benne, amit nem tudsz, amiről nem beszéltünk. De elhiszem, hogy esetleg mellbevágó az interneten találkozni vele.

Sajnálom, hogyha megbántottalak vele.

Tudod (vagy nem tudod?), hogy mióta együtt vagyunk, pláne mióta megvannak a gyerekek, én a személyiségem egy lényeges elemét elnyomtam: nem vállalok kockázatot, nem feszegetem a határaimat, nem kalandozok. Az az állandóság és béke, ami Téged boldoggá tesz, engem halálra untat. Neked ez az élet elég, hogy tisztességben felneveljük a gyerekeket, és aztán haljunk meg, nekem nem. Úgyhogy tépem a kalitka rácsait és ezt Te is érzed.

Az, hogy ez a kitörés miben nyilvánul majd meg, még nincs kőbe vésve. A szex egy út, de nem az egyetlen. Azért választottam ezt, mert egyszerű, és azt gondoltam, hogy ebben Neked is lehet valami pozitív. Hogy ezzel tudok adni. De ha többet veszek el, mint amit adok, akkor a fene megette. Akkor majd lépek másfelé, tudod, hogy milyen dilijeim vannak, el tudom velük foglalni magam, akkor majd feszülök azokra (csak akkor meg ne az legyen a hiszti, hogy majd elhagylak, ha híres leszek :P).

A mi házasságunkra nem kell keresztet vetni. Se neked, se a drága vészmadár olvasóimnak, csókoltatom őket. Nekem ez a világon a legjobb: védőhálóval ugrani, birtokolni egy biztos helyet a kikötőben. A világért sem akarok visszamenni a randizós pokolba, nem akarom újrakezdeni mással, nem hiszek abban, hogy mással jobb lenne. De ha úgy érzed, hogy ez Veled szemben nem fair, akkor mondjad.

Ha én szeretek valakit a világon, akkor Te vagy az. (OK, meg a gyerekek és a szüleim, de a vér most nem ér.) Te vagy az, aki elalvás előtt a félkemény farkát a fenekemhez nyomja az franciaágy nekünk jutó egyharmadán, és nem más, és soha nem is akarok oda mást.

Tudom, hogy mostanában nem vagyok jófej, meg te sem vagy jófej, és veszekszünk ezen a sok hülye szituatív faszságon, de ettől még számítok arra a kis házra, amiben döglök majd veled nyugdíjasan, te meg kedvedre fűnyírózhatsz.

Coming outoltam, most te jössz. Ha jól tippeltem, és ezen eszed magad, akkor este beszéljük meg, ha elaludtak a Dodók.

45 komment

Címkék: bocsánat levél férj többesszex

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjcserelo.blog.hu/api/trackback/id/tr435298052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bajusz1974 2013.05.13. 12:57:38

Besza behu.

Mik vannak.

mrbateman 2013.05.13. 13:20:40

Hja, kiscica nem érdemes hisztizni, minden második embernek ez a baja: telik az idő és a múlt már nem jön vissza soha.
Barátkozz meg a dologgal...mondom ezt én aki az utóbbi 3-4 évben kényszeresen rágom ezt a kefét.

Ja, RE: "mióta együtt vagyunk, pláne mióta megvannak a gyerekek, én a személyiségem egy lényeges elemét elnyomtam: nem vállalok kockázatot, nem feszegetem a határaimat, nem kalandozok. Az az állandóság és béke, ami Téged boldoggá tesz, engem halálra untat. Neked ez az élet elég, hogy tisztességben felneveljük a gyerekeket, és aztán haljunk meg, nekem nem. Úgyhogy tépem a kalitka rácsait és ezt Te is érzed." (ha esetleg nem értenéd, hogy mire mondtam)

A pörgös részek lementek, nyugost évek jönnek. Ez van, tanuljuk be az aktuális szerepeket!

mrbateman 2013.05.13. 13:26:25

@titti79: Mindenben van szépség és pozitívum, ezt kell keresni.

Vagy lehet harcolni a legyőzhetetlennel, mint valami elbaszott Don Quijote.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.13. 13:31:29

@mrbateman: majd ha tényleg öreg leszek, akkor. 33 évesen nem akarok mámi lenni

Bajusz1974 2013.05.13. 13:40:36

@titti79: Ez oké, de ebbe a posztpubertás önmegvalósításba miért vonsz bele még két embert?

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.13. 13:44:07

@Bajusz1974: ööö, mert megtehetem? egyébként komolyan, makramézzak?

mrbateman 2013.05.13. 13:51:40

@titti79: Mondom ne hisztizz! Milyen wannabe férfi az ilyen?!:-DD
Nem az öregség, meg a 33 év határozza meg az életmódot, hanem a szerep maga. (bár faszkorbács a koravén alsósnak és az infantilis nyugdíjasnak egyaránt)
Ennek keretei: házas vagy, gyerekeid vannak, egzisztenciád van, a jövőt nem egyedül, hanem közösen tervezitek, sőt nem csak rólad szól (sőt bazmeg úgy érzed, hogy csak rólad nem, de ez csak a koktélcseresznye a tejszínhabon).
Nem fér már bele leszólítani valakit az utcán, két-három napon belül baszni, két hét múlva közös elhatározásból törölni a telefonból, hirtelen felindulásból elmenni vitorlázgatni, esti sörözésnél sofőrt szerezni és a kelő napot már a csatornaparton várni joint-al a kezemben, majd két hétig haza sem jönni, igazi dzsentri módjára félévet halasztani, beleszarni.

Na ilyen üresjárat nincs, portfolio optimalizálás és permanens logisztika van. Meg szép és okos feleség, szép és okos gyerek, ház, nyaraló, autó, kutya, anyagi és emocionális biztonság.

Nem vagyok zseniális életművész, hogy ezekből a jókat kimazsolázzam és koherens egésszé tegyem. Úgy érzem vagy-vagy a dilemma:

Tekintve, hogy egyiket már kipróbáltam, közel a falig, így nem annyira (nem a lófaszt nem) nehéz a másik - és amúgy is értékesebbet - választani.

whale 2013.05.13. 13:55:14

Sok minden eszembe jutott, aztán a felét már el is felejtettem. Hülyülök megfele.
Szóval kb. ez az első emberi hangú poszt.
Nálam ezzel együtt vége lenne a kapcsolatunknak, ha egyáltalán felmerültünk volna egymás számára. (nem) Transzparencia, mi? Lófaszt.
Nem akarnék nagyon huhogni, de a válság a minimum, amivel leírható a házasságotok.
Két össze nem passzoló ember szenved, kínlódik egymás mellett, egymással.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.13. 14:00:35

@mrbateman: szerintem tartózkodjunk értékítéletet alkotni. értem én, hogy Te koppanásig toltad, de az nem változtat azon, hogy a szomszéd füve mindig zöldebb, és ami családi idillnek látszott szingliországban, az pokol innen. Az eszemmel tudom, hogy ami most lebegő, felelősség nélküli rózsaszín felhőnek tetszik, az lehet egy magányos világ. DE engedjük már meg, hogy mazsolázzak, hátha összejön.

***Büdösmackó*** 2013.05.13. 14:15:43

Baszki Titti, te óriáslépésekben haladsz!

Le a kalappal, de komolyan.

Viszont ezt még mindig agyból csinálod. Ennek le kéne menni a tudatalattiig. Az pedig minimum 1 év vagy több....

Nem megy ilyen gyorsan... nem... ezzel te nem változol még meg, csak felnyílt a szemed egy lehetséges, magasabb fokú megoldás felé.

Őszinte gratulációm, klasz kis emeber vagy. Feslett... a lófaszt. Nagyon, de nagyon jó társ vagy és jó ember, és jó anya, aki valahol régen valamiért krvára bezárta önmagát....

Hát nézzük,hová ugrasz fel... de lehet, hogy leesel. Nem gond.

whale 2013.05.13. 14:16:19

@titti79: És? Gondolod, két faszt markolva kizöldül a fű? :)
Ha te pokolnak éled meg a házasságot-mint ahogy korábban kifejtetted, hogy neked nem a férjjel, hanem a férj szereppel van bajod-mi volt az eredeti ötlet? Azt írta a Cosmo, hogy ideje házasodni? Vagy anyuék unokára vágytak? Nem kicsit éretlen a személyiséged. Érdemes lenne felkeresni azt a kirúgott picológust...:)

***Büdösmackó*** 2013.05.13. 14:22:00

@whale: szerintem ne sugalmazz. jó helyen kotorászol, de neki kell rájönnie, és rálépett erre az útra. Lassan, de biztosan, kitérőkkel, de önmagát húzza kifelé saját hajánál fogva. Döbbenetes. Pláne az lenne, ha ez a blog igaz volna.

Nyeheheee...

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.13. 14:26:03

@***Büdösmackó***: csak ez a szakmunkásnevetés ne lenne a végén...

***Büdösmackó*** 2013.05.13. 14:33:19

@titti79: soha nem lehet tudni, melyik könyvkiadó gerillamarketingjének vagyunk mi, szerencsétlen kommentelők az áldozatai. Esetleg az index maga kiötlött egy merőben új internetes műfajt.

mindkét esetben gratulálok, ha igazi vagy, ha nem....

mondjuk ha igazi volnál, speciel jobban örülnék, és őszintén, szívből gratulálnék, ahova eddig eljutottál, és amilyen lépcsőre ezzel a poszttal léptél.

az esély a gerillamarketingre sajna ott van, de játéknak nem rossz! nyehehe!

whale 2013.05.13. 14:58:41

"Ha én szeretek valakit a világon, akkor Te vagy az."

Ez ölég falsul hangzik, ezt te is tudod. Tanulságos, hogy a világért le nem írnád, hogy szereted, legfeljebb utalásféleképpen, feltételes szerkezetben, amiből nem nagyon nehéz kihátrálni.:)
Az van, hogy tiszta véletlenül van egy kísértetiesen hasonló nőstény a tágabb rokonságban.
Viszonylag értelmes, magas státuszú, aki-amikor becsörgött a bioritmusa-lőtt magának egy feminin, könnyen manipulálható faszt a netről és csináltatott magának három gyereket. Na, az a házasság még egy kabaré!:)
Én mondjuk bírom a srácot, de anyu eléggé elsárkányosodott az elmúlt években. Elég sok párhuzamot vélek felfedezni köztetek.

Bajusz1974 2013.05.13. 15:02:38

@titti79: Számodra ez a két lehetőség van az életben?

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.13. 15:02:54

@whale: tudod, mi a vicces - hogyha én azt kaptam volna, akire szerinted vágytam, akkor lehet, hogy igazad lenne. de Gábor másnak bizonyult az esküvő után, és bizony nem lehet megenni reggelire, ahogy azt gondoltuk. ezért vagyunk még együtt

Bajusz1974 2013.05.13. 15:18:14

@titti79: Sokféleképp is lehetsz tini harmincas anyaként.

Csak a szexualitás áll rendelkezésedre, mint eszköz?

mrbateman 2013.05.13. 15:30:26

@titti79: Nem értem a felvetésed, asszem nem alkottam értékítéletet...mindegy is.
Nekem egymással - objektív okokból - összeegyeztethetetlen vágyaim lennének, ezért nem is hajtom. Viszont igyekeztem az éppen aktuális szakaszból a legtöbbet kihozni - éppen azért, mert az idő visszafordíthatatlan - hogy utólag ne kelljen hiányolni semmit. Felesleges lenne azon sírni, hogy miért hagytam abba a polót, miért nem másik iskolába mentem, az a csaj még hiányzott a lepkegyűjteményből, stb.

Miért nem elég neked az, hogy van egy munkád amiben sikeres vagy, van férjed akit szerethetsz, nincs háború, nem bánt senki, egészségesek a gyerekek.

Egyáltalán azt tudod, hogy mit akarsz, vagy ebben a tekintetben nagyon is nő vagy, aki csak rinyálni tud, meg a hajzatát dobálni, h. ez nem jó, az nem jó?
Ne nekem/nekünk, hanem magadnak meg tudod fogalmazni, hogy konkrétan mi kéne, hogy elégedett legyél?

whale 2013.05.13. 15:38:45

@mrbateman: "Miért nem elég neked az, hogy van egy munkád amiben sikeres vagy, van férjed akit szerethetsz, nincs háború, nem bánt senki, egészségesek a gyerekek."

Azért, mert lényegesen többet vár az élettől. Mint egy gyerek. Illetve azért, mert a piramis alja-közepe default a rendelkezésére állt mindig, ezért kapaszkodna felfelé.
Asszem erre mondja az exfeleségem jelenlegi apósa, hogy az isten fasza plisszírozva sem elég jó...:)

whale 2013.05.13. 15:47:08

@titti79: Tehát te valójában meg akartad enni reggelire, de mivel beintett, inkább nyírjátok egymást. Gyönyörű...:D
Elárulom, hogy a rokonyt sem lehet megenni reggelire. Ő az angolna stratégiát választotta. Folyamatosan kitér-menekül-anyu basztatása elől és közben remekül szórakozik. Konkrétan anyuval tartatja el magát és a hobbijának él és kb. lexarja anyu elmebaját, aki persze már rájött, hogy törököt fogott, de mán késő...
Mondom, hogy egy kabaré az a házasság!:D Lehet, hogy közelről a tiétek is az.

mrbateman 2013.05.13. 15:50:39

@whale: Pedig az élet nem habostorta, Virág et. is megmondta!

Ha az élet célja a boldogság, akkor tudni kell megelégedni azzal ami van...bármilyen kispolgári de így van. Viszont az is igaz, ha mindenki ilyen megelégedős kispolgár lenne, még nem találtuk volna fel a kereket.

Mondom, arról még szó nem esett, hogy mi a faszt akar egyáltalán? Mi kell, hogy jó legyen?

Mert hogy minden szar, azt már hallottuk, de hogy mi kell azt még nem!

Ez a teetségtelen, élhetetlen, önsorsrontó hozzáállás a halálom, annyira szenved, hogy én kapok agyfaszt tőle!

whale 2013.05.13. 16:05:02

@mrbateman: Jól van, írjál csak ilyeneket, ha azt akarod, hogy agyfaszt kapjon a blogger.:) Ezért rúgta ki a picológusát anno, mert ezt mondta neki.:)

mrbateman 2013.05.13. 16:07:41

@whale: Faszom! Akkor leszámlázom az eddigi kommentjeimet visszamenőlegesen, te itt voltál, mint tanú...ha esetleg nem akarná aláírni a teljesítési igazolást!:-))

whale 2013.05.13. 16:46:43

"Nem mentség, de szántam ilyen világraszólónak, még azzal a 200-as olvasóközönséggel sem számoltam, ami gyengébb napokon van, nemhogy 30 ezerrel."

De szántad, mi? Freud papa vihog a mennyben. Velem együtt.:) És ez nem egy szimpla elütés, mielőtt...
Te nagyon nem a saját életedet éled és ebbe többen bele fognak rokkanni körülötted. A durva az, hogy most már mindenképpen, bármit csinálsz.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.13. 16:50:59

@whale: nem hiszem,hogy Freud a mennyben van

whale 2013.05.13. 20:20:41

@titti79: Látom sikerült a lényeget kiszűrni. LOL

ProsztElla 2013.05.13. 20:37:48

Nem tudom megállni, hogy ne hozzak egy kis színt a kommentekbe.

@titti79: Igazából a korábbiakhoz, annyit, hogy valóban nem szép dolog úgy írkálni valakiről csúnyákat, igaztalanokat, hogy az illető már nem tudja megvédeni magát.

@***Büdösmackó***: iszonyatosan cuki, a dolog, de azért kiváncsi lennék, hogy lett titti lelki nihilből, klassz kis ember szerinted:D (de azért ultralájk)

Szóval 31évesen én vagyok az éretlen, aki már most látja, hogy egy házasságban gyerekekkel, börtönben érezné magát.
És aki 33évesen férjnél van két gyerekkel, az meg az érett, miközben menekülne belőle. ÁHÁ.

Ha családom lenne, minden erőmmel a gyermekeimre koncentrálnék és megszűnnék létezni, akkor teljesen önzetlen lennék, de így maradok önző.
Képtelen vagyok magamat feladni és bezárni a társadalom nyomása alatt.

Szabad akarok lenni, csak akkor a rabja lenni valakinek, ha őrült szerelem van köztünk. Ha elmúlik menni tovább (persze, akkor múlik, ha nem vigyázunk rá, leszarjuk, nem dédelgetjük).

Biztos vagyok benne, h a blog valódi, semmiféle átverést nem érzek benne, bár titti akár azt is írhatná, ha menekülni akarna, de nem lenne igaz.

Még annyit, a blogod általi látogatottságom növelése témához, kedves titti, hogy sajnos nekem elveim vannak, nem vagyok hajlandó hirdetésekkel ellátott blogot megjelentetni. Nyílvánvaló, hogy így eleve kevesebb esélyem van a látogatottságra. Azaz nekem jobb napokon van 300fős látogatottsági számom és gyengébbeken 30-40...Csak, hogy megnyugtassalak, vajmi kevéssel növelte a kommentelésem a blogom látogatottságát.

Remélem nem törlöd, igyekeztem nem prosztó lenni, habár az ugye nekem nagyon nehéz lehet...

***Büdösmackó*** 2013.05.13. 22:03:10

@ProsztElla: jé, Ella! Jobb vagy, mint a Mahler 2-es!

Ella drága, bonyolult, nem is értenéd, ráadásul az irigység nem szép dolog!

Nyeheheheeeheee!

ProsztElla 2013.05.13. 22:12:38

@***Büdösmackó***: nem érződhetett ki:) mert nem vagyok irigy, mi az a máler, ráadásul kettes? tudom buzi vagyok:D

***Büdösmackó*** 2013.05.13. 22:21:06

@ProsztElla:

Kérdezz bogaram, csak kérdezz....

Mahler egy zeneszerző, annak a második szimfóniája itt hallható

www.youtube.com/watch?v=d6idPaGqvV8

Bővebben a wikipédián. Szólj, ha még mindig nem áll össze!

De irigy vagy. Ugyanúgy szomjazod a jó szót, mint Titti. Imádnivalóan gyerek vagy még.

Jó éjt, te cukipofa!

www.youtube.com/watch?v=GVUaR_YK3WY

2013.05.13. 22:55:17

Innentől kezdve a dolog már nem móka blogolvasói szempontból. Privát szféra, akkor is ha nyílt blog. Sok sikert a továbbiakban.

2013.05.13. 23:22:30

@titti79: De nem így. (Ez nyilván az én értelmezésem és csak a legutóbbi 3-4 posztodat ismerem.)

2013.05.13. 23:23:52

(Volt az több is a miért kúrunk félre óta, mondjuk nem mindegyiket olvastam el.)

whale 2013.05.14. 06:11:25

@titti79:

Tittikének soxeretettel.:)

www.youtube.com/watch?v=EyxspsquMJU

www.youtube.com/watch?v=_HxMFEBwuf8

A miheztartás végett, Gregor Samsa ajánlásával.

www.youtube.com/watch?v=vLFQz_KtRPc

És most tánc!

www.youtube.com/watch?v=HrPmpsU8qW8

Érdemes legalább közepes minőségű fülessel, vagy hangszórón hallgatni, JÓ HANGOSAN.:D

Tűkön ülök a mai poszt miatt! Rendesen függő lettem! Vajon milyen fordulatot vesz Kaktuszné Cserepes Virág és Kalim Pál kapcsolata? Sikerül-e feloldani frusztrációikat, vagy drámai fordulatot vesznek az események? A reklám után megtudjuk...

szövetszöcske 2013.05.14. 08:58:17

Ez konkrétan a kapuzárásos elhülyülés női verziója. Nekem olyan korai műbalhé-szagú, még lehetett volna jópár kellemes évet lenyomni a vergődésig, legalább a neked aranyérműtét-férjnek meg viagra időszakot megvárni, az is eljön egyszer, hisztimuníció meg előre elpuffogtatva...

florence 2013.05.14. 12:50:45

@szövetszöcske:

Kicsit nyers, de találó a "megfigyelés"-ed.
Persze túlon túl keveset és csak egyetlen nézőpontból közvetítve tudunk a bloggerináról, ahhoz hogy megmondjuk a tuttit, de ha kiegészítjük az általános részleteket az átlagos (leggyakoribb) ismereteinkkel, akkor valami ilyesmi jön ki belőle, amit te írtál.
Azt hiszem, hogy a bloggerinát az is nagyon nyomasztja valamiért, hogy az általános dolgai annyira átlagosak, hogy nincs magyarázat az elégedetlenségére avval, ha egy tabuféleséget kezd el feszegetni itt, széles plénum előtt.
Biztosan nem a szexuális élete dönti őt kétségekkel terhes hanyatlásba. Hogy miért pont erre a területre fogja az egészet, én tudni vélem, de nem szeretek megmondóember lenni :-(

SinglElla 2013.05.14. 19:22:59

Most akkor tényleg ez történt? Beleolvasott Gábor a blogba? Dehát milyen emberek vagytok ti, beleolvasott és magában durcázott? Nem pedig azonnal felhívott, h mi a faszt képzelsz te nő?
Hol az őszinteség egymás felé.
Te a blogról hazudsz, ő meg h olvasott belőle?
Jaaj anyám, egy kapcsolatban, ahol hazudnak egymásnak, már rég meghalt.
Gordius pedig kedves titti, sosem létezett, valaki kitalálta neked, furfangosan, te meg elhitted, mert szomjaztál rá. A személyes tali elmaradása erősen ezt bizonyítja.

SinglElla 2013.05.14. 19:24:25

Tippem egyébként büdösmackó, aki eleinte halálba alázott, majd végül szerelmet vallott:) titti játszóterén, titti volt a játékszere.
süti beállítások módosítása