Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férjcserélő

Baszáslélektan haladóknak és promiszkuitás-hermeneutika újrakezdőknek volt eredetileg, de a franc se tudja, mi ez már...

Friss topikok

  • Troppauer Hümér, érzékeny lelkű költő: Kedves Titti! Korábban olvastam blogodat, sajnálattal tapasztalom, hogy már nem itt írod tovább. ... (2015.04.13. 13:40) Függöny
  • Miklós123: @BlogElla: Meg kell rendesen tanulni (és ehhez kell szakirodalom...) és másrészt meg nagyon kell s... (2014.04.10. 14:50) Egy rövid poszt a nyalásról
  • Miklós123: Hát én csak véletlenül keveredtem ide. Elfogadom azt, hogy nem lehet egy életen át hűségben élni, ... (2014.04.10. 14:46) Swingtam - 2. rész
  • GrTs: @titti79: en csak szeretnem megkaparintani az uj blog cimet :D (2013.10.25. 10:53) Post scriptum
  • mucsailajos (törölt): És természetesen ez nem pedofília. A pedofília amúgy is leginkább szintén csak egy bélyeg, egy bos... (2013.10.09. 09:53) Honnantól pedofília?

Nem adtuk fel

2013.06.29. 18:15 titti79

Bár vannak - voltak, lesznek - gondok közöttünk a férjemmel, és egyikünk lelke sem százas, azért a topikindító perverzióról, a többes szexről nem tettünk le. (A szex mindig jó köztünk, eléggé kurvajó.

Elég sokat beszéltünk róla Gáborral, tulajdonképpen kifejezetten szorgalmazza. Úgyhogy túlléptünk az elvi szinten, és együtt - és ez fontos - körbenéztünk egy szexpartnerkereső oldalon. Azért ma, mert történetesen ma egyfajta nyílt nap egy ilyen site-on, bárkinek lehet írogatni, minden képet megnézegetni, szóval rákerestünk környékbeli párokra. Párokra, mert szóló pasiból magától is jelentkezik elég, és annyi van belőle, mint égen a csillag.

Még így is 7 oldalnyi találat van - sokat nem szűrtünk, csak helyre, meg nagyon tágan korra. Nyitogatjuk a találatokat, néhányan kiesnek ("túl csinos a csaj, vissza se fognak válaszolni", "nincs melle", "soványat keresnek", "csak csajt keresnek", "tetovált, ezt megtiltom", "bazmeg még helyesen sem tud írni", "ez egy szakmunkás, azt azért ne", "túl kicsi a farka", "fura alakú a farka", "ennek fitymaszűkülete van, vagy mi?"), de meglepően sokan bent maradnak.

Írok egy nem túl egyenhangzású egyenlevelet, kiküldöm vagy 30 helyre, aztán meglátjuk mi lesz.

(Pár órán belül 2 pozitív válasz van, úgyhogy még akármi is lehet.)

Mi jön most? Mindenképpen facekontroll mailen, aztán élőben semleges helyen valami tali, mindenki emészt, és ha mindenkinek OK, akkor mehet a go.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjcserelo.blog.hu/api/trackback/id/tr25383682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whale 2013.06.30. 09:18:06

Labilis személyiséggel, kiegyensúlyozatlan házasságban nagy kaland lesz.:) Remélem őszintén megírod.:D

•Ribizli• 2013.06.30. 11:51:59

Hát...mondjuk én nem tudom elképzelni, hogy idejön két vadidegen ember, és egymásra ugrunk négyen valami "kicsi a rakás" formációban. Nem arról van szó, hogy nem kìvántam meg még az életbe' mást a férjemen kìvül, csak egy idegennel....ha meg jó barát, akkor meg azért nem. Mondjuk én nem vagyok túl nyitott az ilyesmire, és kényelmetlennek, kìnosnak gondolom élőben, fantázia szintjén persze el tudnék képzelni valami jót, de gyanìtom, hogy a valóság " főzelékszagúbb".
De nektek sok sikert, hátha...

Víz Ivó 2013.06.30. 12:59:09

mondjuk, én sem tudom elképzelni, hogy ennek helye lenne nálunk.
nálatok sem hiszek benne, hogy bármi jóra vezetne.
de ez csak hit, előítélet. nem igazán tudnál meggyőzni az ellenkezőjéről. de nem is azert vágtok bele, hogy engem győzködjetek.
olvastam egy másik blogon egy párról ezt azt. hát, az olyan mintha működne (sokszor, sokakkal, sokféleképp csinálták) de még az ő példáik egyike sem tudott megingatni abbéli véleményembeb, hogy ez az a hobbi, aminek a hozadéka nettó minusz.

H.Solo 2013.07.01. 08:14:16

A go csak két karakter, ahogy a kiválasztott pár is két karakter lesz. Melyik a könnyebb számotokra, majd elválik.

szövetszöcske 2013.07.01. 09:05:36

Mi is itt tartottunk ezzel a prodzsekttel 4-5 éve. Aztán azóta le is tettünk róla szépen (na jó, a harmadik hapsiról nem, az megvalósíthatóbbnak tűnik). Viszont legalább lett egy csomó vicces tapasztalatunk:)
süti beállítások módosítása