Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férjcserélő

Baszáslélektan haladóknak és promiszkuitás-hermeneutika újrakezdőknek volt eredetileg, de a franc se tudja, mi ez már...

Friss topikok

  • Troppauer Hümér, érzékeny lelkű költő: Kedves Titti! Korábban olvastam blogodat, sajnálattal tapasztalom, hogy már nem itt írod tovább. ... (2015.04.13. 13:40) Függöny
  • Miklós123: @BlogElla: Meg kell rendesen tanulni (és ehhez kell szakirodalom...) és másrészt meg nagyon kell s... (2014.04.10. 14:50) Egy rövid poszt a nyalásról
  • Miklós123: Hát én csak véletlenül keveredtem ide. Elfogadom azt, hogy nem lehet egy életen át hűségben élni, ... (2014.04.10. 14:46) Swingtam - 2. rész
  • GrTs: @titti79: en csak szeretnem megkaparintani az uj blog cimet :D (2013.10.25. 10:53) Post scriptum
  • mucsailajos (törölt): És természetesen ez nem pedofília. A pedofília amúgy is leginkább szintén csak egy bélyeg, egy bos... (2013.10.09. 09:53) Honnantól pedofília?

Ezismegvolt, mégsincseste

2013.08.07. 22:43 titti79

Találkoztunk, nagyon szimpatikusak. Tényleg. Nagyjából hasonló cipőben eveznek, mint mi: korban, életciklusban kb. ugyanott vannak. Értelmesek, lehetett velük normálisan beszélgetni. (Olvassák, úgyhogy nem mondok igazat :) de egyébként igen.)

A nőci kifejezetten csinos, helyes kis mellei vannak, jó a feneke, bejövős. (Ez már a képeken is feltűnt, zapa nem felejtette el megnézegetni minden nap a fotókat, meg élőben is a jól exponált darabokat). És nagyon huncutul tud nézni.

A pasi képeken nem ébresztett bennem vad vágyakat (semmi gond nem volt vele, de semmi extra). Viszont élőben eléggé működött ő is, dumával, stb.

(Egy kis mellékszál: azt veszem észre, hogy azoknál a pároknál, ahol tényleg mindkét fél vágyik a párcserére, - tehát nem egy kapaszkodó, bizonytalan picsa megy bele a faszija kedvéért - ott óhatatlanul a nő nagyon jó fej. Mondom ezt teljesen szubjektíven. De én az ilyen nőket szeretem, társaságnak, vagy akár partnernek: szókimondó, szemérmetlen, okos, kicsit domináns, öntudatos, humoros. Nekem ilyen képem él saját magamról is. Nem véletlenül. Ilyen a nők elenyésző százaléka lehet. Vagyis elég komoly leválogatás.

Egy pasinál ugyanakkor a párcsere igénye nem determinál jófejségre, érzékenységre, humorra és nyitottságra. A pasik 90%-a nyitott szexuálisan, és a pasik 90%-a barom. Úgyhogy kurva nagy mázli kell ahhoz, hogy ne az átlagfaszfej keressen meg pl. egy szexpartnerkereső oldalon. Mint ahogy meg is találnak: "hellosztok, szivessen ismerkednek". "Jóképűnek mondott, és sexkultúrával rendelkező férfi vagyok." Baaaaazmeg. Zárójelbezár.)

paraszt-tetko-520x250.jpg

Randipartnereink tapasztaltabbak többesben, mint mi, legalábbis korábban kezdték az ipart, szóval van egy pár év előnyük. De elég válogatósak, szóval akció ilyen párkereséssel nem volt olyan sok. Viszont csinálnak ilyen izgi dolgokat, mint szexmasszásra járnak, meg swingerbe, ami nekik bejött.

Elbeszélgettünk, nem volt sok félreduma, hamar a témára térünk. Ami különösen szimpi volt, hogy ők sem csípik, amikor egy másik pár hoz egy zsák szabályt, hogy ezt nem szabad, meg azt sem (pl. nincs csók, meg nem élvezhetsz, csak saját partnerrel, meg nincs keresztbe elvonulás, meg a faszomtudja mit ki nem találnak - a mi egyetlen páros partnereink is csináltak ilyeneket). Szóval ez a "baszni, de közben szűznek maradni" attitűd. Hanem full nyitás. Ami tök OK.

Ami egy kicsit elszomorított, az az volt, hogy hamar leléptek, pedig éppen kezdtem jól érezni magam. De mentek szexmasszázsra, a fene a jó dolgukat. Nyilván ez volt a plan B, hogyha gázok lennénk. (Állítólag jó volt.)

couple-desenho-draw-drawing-girl-and-boy-Favim.com-453445.jpg

Részünkről egyértelműen jöhet volt a menet, írtunk is. Ők meg írták, hogy nekik is, és jöjjünk össze pénteken. De itt is biztosra mennek embereink, mert nem négyesben randizunk, hanem megyünk együtt swingerklubba. (Ha esetleg mégse jönne össze velünk az este, akkor ott lesz a plan C, D, E, és még kitudja, hány állófaszú.) Nem a mi kis lepukkant, neighbourhood swingerünkbe, amit volt szerencsém nekem is és kedves férjemnek is megtapasztalni, és megundorodni, hanem valami menőbb helyre, ami nekik már bevált.

Szóval pénteken elvileg nem úszom meg anélkül, hogy valaki más megdugjon (ennek számosságát hagyjuk egyelőre nyitva). Végül is valami ilyesmit ígértem az elején, nem?

Roséfröccsöt ittam. Amúgy. (Pont eggyel többet, mint kellett volna. Koplalás mellett olyan volt, mint full betequilázni, reggel 6kor arra ébredtem, hogy széthasad a fejem.)

43 komment

Címkék: szex pia randi pár swinger párcsere

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjcserelo.blog.hu/api/trackback/id/tr915449592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mészáros Laci 2013.08.08. 08:24:05

Szia Titti,

Látom, olvastad egymondatos összefoglalómat a "magabizonytalanságból" indult, cselekvés és döntésképessé vált ismerősömről. Szóval azt gondolom, hogy a nők jelentős része (lenne) képes arra, amit itt fentebb reális elvárásként megfogalmaztál. Csak valamiért könnyebbnek tűnik megmaradni az alárendelt / utánfutó / farkinca szerepben. Kicsit olyan, mint gyereknek maradni, nem kell felvállalni a döntések kockázatát. De van kiút :-) még akkor is, ha valaki nem tudatosan keresi, csak a sors olyan helyzetbe hozza, hogy lehetőséget kap a szabadság megízlelésére (mint az említett kedves ismerősömet).

Számomra kifejezetten nagyon szimpatikus az olyan ember, különösen az olyan nő, aki nyitott, gyorsan vág az esze és ezt ki is használja. És nagyra értékelem a humort, akkor is, ha rajtam csattan :+) szóval szívesen olvaslak.

A partnerjelöltek valóban nagyon... óvatosnak tűnnek. A swingerklub-javaslattól kicsit elképedtem. Lehet kialakítani egy "komoly", szinte állandó négyest. Sőt, úgy vélem, hogy igazán intim együttlétre akkor kerülhet sor, amikor nem kell még szex közben is ügyelni arra, hogy annak látsszak, amilyennek szeretném mutatni magam. Megrázó orgazmushoz teljes felszabadultság kell. Szerintem. Csak valamiért nekem nem a swingerklubon át vezetne ide az út. Akár még több "száraz" randi, pl. közös kirándulások, ahol jobban meg lehet ismerni egymást.

Akár kér ember, akár két pár között az alaposabb megismerésre nagyszerű alkalmat nyújtanak az olyan helyzetek, amikor feltárulnak a személyiség ráncai. Barlangászás (overallban, sisakban, fejlámpával, vezetőkkel), sziklamászás (vasalt pályán, heveredben, karabinerrel), vagy akár egy EGO társasjáték, szóval tényleges fizikai kockázat nélküli, de nem begyakorolt helyzetekben. És persze tág tér nyílik a pszeudo-szexuális kapcsolódásra (képzeld el, amikor a Rám-szakadék létráin a másik pasi segít fel, vagy nézed, ahogy G. emeli fel a másik nőt, szemérmetlenül a combja tövénél és a tomporánál fogva).

De lehet, hogy én vagyok túl szentimentális, és valójában a swingerklub is egy ilyen „extrém” kirándulás.

Eh, megint csak magamról beszéltem... Na sok sikert!
Pusz
Laci

kegmájer 2013.08.08. 11:23:52

@titti79:

régóta olvaslak. de nem értelek. még jó, hogy nem is kell megértenem téged. kezdek valamiféle ellendrukkerré válni. magam is csodálkozom rajta.
egyre inkább önző, meggondolatlan és érzéketlen nőnek látlak. olyannak, aki nem képes magát elfogadni. aki, ha a fejébe veszi, hogy márpedig ő ilyen, mint ez a kétperce ismert jóseggű, jómellű, okos és domináns tyúk, akkor szalad azután bárhova. a hibbant férjét és vele a családját is kockára teszi. a múltkori felsülés nem volt elég. most széles plénum előtt kell bizonyítania, hogy csak ezt a zsírosseggű, elmebeteg tehenet tudja meghágni, senki jobbat, szebbet nem.
annyira naív vagy. egy alkalom után tudsz mindent a jófej párról. illúziókat kergetsz. bálványt faragsz. mit tudsz ezekről az emberekről? olyan akarsz lenni mint ők? nekik sem elég a párjuk. olyanok mint ti. baszasd magad idegen férfiakkal! aztán örülj, ha kiderül a férjedről, hogy mással nem olyan flottul kúr, mint veled! esetleg megint félárbóccal nézheti, amint idegen faszokat szopsz. ne félj! ha szerinted is szar a férjed, másnak sem kell majd. te kiélheted a kurvaságodat (önmegvetésedet) és a férjedet is lealázhatod mégegyszer. csak úgy, mint evvel a bloggal. én már kibasztalak volna az utcára. vagy hagytalak volna ahol vagy és én húztam volna el a búsba. szar kis faszi a férjed. te meg a párja.
töröld ki ezt ha olvastad, nyugodtan! a fő, hogy lásd, miként látszotok olyanok szemében, akik nem olyan kis kukkoló-szurkoló nyálgépek, mint az itt kommentelgető beteg faszik.

Mészáros Laci 2013.08.08. 11:27:26

@kegmájer:

Csernus doktornak sem mindig jön be ez a stílus.

kegmájer 2013.08.08. 11:40:45

@Mészáros Laci:

mert a tied kinek jött be? kb ennek a bloggernek. hatalmas siker.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.08.08. 11:52:01

@kegmájer: defaszvagy. nem törlöm ki, magadat minősíted

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.08.08. 11:57:05

@kegmájer: már mondtam párszor: aki ezt elítéli, az mi a faszomnak olvasgat? és miért veri a farkát online szexsztorikra (mert különben az erkölcsimagasló tetején miért vagy itt?)

ja még annyi, hogy zsírosseggű a büdös kurva anyád. esetleg.

Mészáros Laci 2013.08.08. 12:58:11

@kegmájer:

Nem tudom, hogy neki bejött-e, leírtam, mit gondolok / érzek. Én, nem ő. Nagyon sokan élnek kisebb-nagyobb, de inkább nagyobbé rzelmi sérülésekkel. Nem könnyű ezekkel szembenézni, elfogadni, még saját magunkban sem, nemhogy a másik emberben, legnehezebb a páromat, anyámat elviselni. De ők is emberek :-)

Amit írtál, abban van egy csomó elgondolkodtató dolog. Ahogyan leírtad, az alkalmas lehet egy (pl) önsajnálatba süppedő ember felrázására. Még az is lehet, hogy eredményes :-) egy jó barát vagy jó cihológus tudja, mikor kinek milyen mondatokat mondhat. Én nem vagyok az.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.08.08. 13:26:29

@Mészáros Laci: jaj, ne kezdjük már egymás faszát szopni

Víz Ivó 2013.08.08. 13:37:50

@titti79:

Olvastam a mai termést :-) Nem értem, miért pont a "normálisabb" hangú és mást (nem téged) piszkáló hsz-t moderáltad ki? Mi volt a bajod a védelmedre kelő írással? Ez valami taktika? Ha már szelektálsz, miért az első, durva hangú (?) beszólást hagytad meg?
Ez valamijen marketinges trükk? Ahol a botrány jó, a magyarázkodás meg uncsi?
Érdekes vagy :-)

Mészáros Laci 2013.08.08. 13:57:07

@Víz Ivó:

Ebédeltem, ezexerint lemaradtam valamiről?

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.08.08. 14:03:29

@Víz Ivó: kiszedtem a posztjait (az elsőt nem), és azokat, amik reagáltak rá, mert úgy semmi értelmük nem volt. Azokkal semmi bajom, nincsenek is kitiltva, csak a komment úgy nem érthető. Ennyi, no hard feelings. Viszont geciláda kitiltva.

Víz Ivó 2013.08.08. 14:27:12

@Mészáros Laci:

Lemaradtál :-) kegmajer válaszolt Tittinek. És lehet benne valami, mert bár nem tudom szószerint idézni a leírtakat, de arra célzott, hogy Titti önleértékelése botrányos, ha abban a hitben vagy tudatban ír ide a blogjába mindenféle intimitásokat (és nem csak szextárgyúakat) hogy az internetes faszveregető söpredék élvezkedik rajta. Erre egy kommentelő biztatta a bloggazdát, hogy moderálja ki kegmajert és tekintse olybá, mint aki az ablaka alá szart. Kegmájer meg lefaszverőzte a kommentelőt.

Most úgy néz ki, mintha ez a kegmajer Titti beszólására elkusshadt volna :-) Ez így elég manipulatív, szerintem. De Titti elég eszes és impulzív ahhoz, hogy "véletlenül" pont így szelektáljon :-))))
Én nem lennék az ellensége... :-) Hamar a hátammögé keveredne, hogy önvédelemből ártalmatlanná tegyen :-)))

Víz Ivó 2013.08.08. 14:54:12

@titti79:

Nem mondasz újat :-) A mai akciód számomra visszatetsző volt. Ha kisöpröd innen ezt a nagyokos kegmajert, megértelek. Kellemetlen alak. De szerintem nem rosszabb stílusú, mint temagad egy egy rosszabb napodon. Meg hát az is csak egy vélemény volt. Sarkos meg durva, de a magafajta szemlélőkre jellemző. Simán elfért volna itt. De mégegyszer mondom, nem csodáltam volna ha kidobod. Így viszont olcsó győzelemre (annak látszatára) használtad fel....
Kezd visszatetsző lenni a reakcióid szélsőségessége. De nem nevelni jöttem ide téged, hanem olvasni.
De most elment egy kicsit a kedvem. Úgy érzem, azisztálok a manipulációs kényszeredhez... Magam is depressziós vagyok. Megértelek. De ettől sem könnyebb elviselni Téged :-(((

whale 2013.08.08. 15:03:18

@titti79: Végre egy kis csihi-puhi, oszt nem lemaradok? Picsába...
Megyek is a strandra a kölkökkel, meg a zasszonnyal, már teljesen elforrt az agyvizem!

whale 2013.08.08. 15:04:52

@Víz Ivó: Tökmindegy. Ebben a kocsmában tittinek hívják a csapost. Akinek nem tetszik a pofája, azt kibassza. Ennyi.

Víz Ivó 2013.08.08. 15:16:46

@whale:

Ja :-) Ezek a súlyos tények. Csak valós időben szemlélve nagyon más volt a kocsmai csetepaté kinézete, mint amilyennek a lenyomatokból látszik, így utólag.
Jó szórakozást a strandon!
Hogy van a trombózisod? Ezek szerint megmaradtál :-)
Akkor mentem nyaralni, amikor korházba kerültél. Titkon abban bîztam, hogy lesz itt szaftos történet tőled az életmentő doktornéniről meg a vénák masszírozásáról :-) De ami múlik, talán nem késik....

***Büdösmackó*** 2013.08.08. 17:05:47

magabiztoooos

MŐŐŐŐŐŐŐHEHEEEEHEEEEEHEEEEHEEEEE!

hülyekurva az.

az igazság az, hogy üres vagy bazdmeg TÖK ÜRES és ahelyett, hogy befelé figyelnél, építenéd magad, egy szaros regressziós fázisba kezdtél. Kibaszottul meg fogod ezt szívni, nem adok egy hónapot és kórházban kötsz ki, ahol intravénásan nyomják majd a jó kis tutit.

***Büdösmackó*** 2013.08.08. 17:07:57

@whale: a végén egyedül marad, és akkor pedig nyávog, hogy miért.

tipikus hülyepicsa női fogás, hogy ami nem illik bele a világképbe az nincs.

aki kibaszkodja a más véleményét, az elutasít, vákumot kelt, üresebb és szürkébb lesz csak az élete, lassan besavanyodik, elkeseredik... most még a szex, aztán egyszer jön az alkohol... aztán kampó.

***Büdösmackó*** 2013.08.08. 17:14:30

@titti79: nem, a végén aki megmarad melletted az nem mer vállalni konfliktust. ergo a szarfaszúak maradhatnak körülötted, akik kinyalják a segged, és hízelegnek az egódnak. azokat pedig majd megunod.

magad sem tudod mit csinálsz, csak pörögsz, mint a búgócsiga.

aki normális amúgy, már rég levágta, mit művelsz, és hogy egy kibaszott erőszakos, közepesen értelmes hisztikirálynő vagy, zéróhoz közeli értelmi intelligenciával, gyerekes emocionális fejlettséggel.

az ilyen nő csak a mazoknak érdekes, akik lakkozott csizmát adnak rád, és azt kérik, ostorral baszkodd őket.

speciel nekem sem vagy már túl izgalmas. azért jövök vissza, hogy lássam, mikor és hogy zuhansz össze. kínlódsz bazdmeg, lássuk be, megnyomorítod magad, a férjedet és a családodat. szar lehet így neked, de lásd be, te csinálod.

izgalmas téged olvasni, és örülni, hogy az ilyen nőket már felismerem, és szépen kihajítom a kurva anyjukba, oda ahova való. annyi értelmes és kedves nő van, velük érdemes törődni. veled nem. addig nem, amíg át nem mész a nagy sötét barlangodon és bevillan ki és mi vagy. de lehet, nem fog sikerülni. akkor így halsz meg. hát így megy ez.

***Büdösmackó*** 2013.08.08. 17:15:54

zéróhoz közeli értelmi intelligenciával ->érZelmi

***Büdösmackó*** 2013.08.08. 17:27:31

@kegmájer: jajjbazdmeg mekkora faszombaszom vaskalapos barom vagy!

***Büdösmackó*** 2013.08.08. 17:28:23

@Mészáros Laci: te baszki olyan vagy, mint a micimackóban a szamár. hogy a picsába tudsz te így egyáltalán létezni....

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.08.08. 21:24:24

A kommentelők valamiért gyanúsan sokszor gondolják azt, hogy ahogy Titti két perc (gondolom, valójában több óra) alatt kiismer egy nőt, ők ugyanúgy kiismerik Titti egész személyét, családját, környezetét, és mindenféle csúnyát jósolnak neki. Rossz hír: az élet nem ilyen drámai. Valószínűleg Titti is egy egészen normális ember, akivel ugyanazok az egészen normális dolgok történnek és fognak történni, mint mással. Nem kell ennyit drámázni.

Viszont én eléggé megzuhannék ilyen kommentektől, hiába komolytalanok valójában. Szóval nem biztos, hogy jó ötlet ilyeneket irkálni. Lehet mindenféle jósolgatás meg kurvaaanyázás nélkül is véleményt formálni, hogy az ne legyen nyalizás.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.08.08. 21:57:04

@***Büdösmackó***: Nem basztalak ki, mert voltak néha gondolatébresztő dolgaid, de ezt most baromi rosszul látod. Itt Te vagy a hisztikirályfi, kelted a hangulatot. Mondtam én rád, hogy valószínűleg egy ocsmányul ronda, pofonokért sorba álló, többszörösen átbaszott lelki roncs vagy?

whale 2013.08.08. 22:13:27

@Víz Ivó: Egész kellemes volt, köszi. AZ egy négyzetméterre eső köcsögök meglepően kevesen voltak, ami miatt rühellek strandra járni. Mondjuk nem is járunk.:) Meg úgy általában sem volt tömegnyomor, pedig a kasszánál még sorban is kellett állni, amit szintén qrvára rühellek. Szóval fincsi volt. A kölkök is cukik voltak nagyjából, anyával felváltva még pancsizni is tudtunk, volt sör-lángos-dinnye, mi kell még?:))
Doktornéni nagyon cuki, ha a házasságom szar lenne, biztos bepróbálkoztam volna, de így fel sem merült.

whale 2013.08.08. 22:18:06

@Víz Ivó: JA, a trombózisomra meg szedem a patkánymérget, illetve ez most már nem is az, hanem valami új, lökhajtásos cucc, ezt is a dokinéninek köszönhetem...

whale 2013.08.08. 22:28:36

@***Büdösmackó***: Jó, ez azért szerintem énvédő mechanizmus is, mindenki csinálja, mindenki megválogatja, hogy kinek a véleményét-kritikáját és mennyire fogadja el.
Ez a neten értelemszerűen alacsonyabb ingerküszöböt jelent.
Szóval, ha lenne egy ilyen blogom-nem lesz:)-és valaki így rám ugatna a sötétből, válasz nélkül repülne...
Nyilván lesznek még vargabetűk titti életében, de ez is elég általános, semmi extrém. Ha eljutunk odáig, még tán olvashatjuk is majd. Tiszta Szabó család.:))

whale 2013.08.08. 22:31:38

@***Büdösmackó***: Vagy inkább Baszó család, hehehe...

Mészáros Laci 2013.08.08. 22:31:44

@***Büdösmackó***:

A kedvedért sem.
Saját nevemmel írogatok itt-ott.
Ez nem érdem, de önfegyelmez.

***Büdösmackó*** 2013.08.09. 09:53:34

@Ivonn88: figyelj, nagyi, te ne akard már megmondani, ki mit és hogyan. söprögess a saját házad táján. van mit.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.08.09. 09:58:57

@***Büdösmackó***: te is megpihenhetsz a saját blogodon, és írhatod saját magadnak 3 néven a különböző kommenteket. beteg.

szövetszöcske 2013.08.09. 10:21:19

Ti mind egyéniségek vagytok.

whale 2013.08.09. 13:22:13

@szövetszöcske: Lökd le a padlóla. De dulván!

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.08.09. 13:30:50

@whale: mostantól szólítsatok Lorettának

***Büdösmackó*** 2013.08.09. 14:49:24

@titti79: para vagy látom. ott minden nick másvalakit takar.
süti beállítások módosítása