Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férjcserélő

Baszáslélektan haladóknak és promiszkuitás-hermeneutika újrakezdőknek volt eredetileg, de a franc se tudja, mi ez már...

Friss topikok

  • Troppauer Hümér, érzékeny lelkű költő: Kedves Titti! Korábban olvastam blogodat, sajnálattal tapasztalom, hogy már nem itt írod tovább. ... (2015.04.13. 13:40) Függöny
  • Miklós123: @BlogElla: Meg kell rendesen tanulni (és ehhez kell szakirodalom...) és másrészt meg nagyon kell s... (2014.04.10. 14:50) Egy rövid poszt a nyalásról
  • Miklós123: Hát én csak véletlenül keveredtem ide. Elfogadom azt, hogy nem lehet egy életen át hűségben élni, ... (2014.04.10. 14:46) Swingtam - 2. rész
  • GrTs: @titti79: en csak szeretnem megkaparintani az uj blog cimet :D (2013.10.25. 10:53) Post scriptum
  • mucsailajos (törölt): És természetesen ez nem pedofília. A pedofília amúgy is leginkább szintén csak egy bélyeg, egy bos... (2013.10.09. 09:53) Honnantól pedofília?

Hármasugrás 1. - Nekifutás

2013.05.11. 15:35 titti79

Találtam valakit. Pontosabban valaki megtalált. Természetesen a blogon keresztül.

Rengeteg mail jön, na jó, nem rengeteg, de épp elég, lehetne válogatni. Persze csak a pasik, magukban. Jönnek, ajánlkoznak, hogy nagy farkuk van, hogy nem bánják, ha kövér vagyok, nem bánják, ha csúnya vagyok, de jönnének megdugni kettesben, hármasban, tízesben. A legtöbb a nője / felesége mellől jönne, csatlakozna be, annak tudta, beleegyezése és nyilván részvétele nélkül. Szeretőt tartani bonyolult, érzelmileg kockázatos. Kurvázni drága, meg az egészségügyi kockázat, már akit érdekel. Szóval ki ne kapna az alkalmon, hogy megdöngessen épp csak kicsit kerekded feleséget a férje jelentélében ingyen és bérmentve?

És mindig van valami duma. Az asszony a gyerekek óta már nem kívánja (annyit) a szexet, nem elég, a férfiembernek le kell vezetnie valahol a feszültséget. Főként a mennyiséget hiányolják, de talán ott van a mélyben, hogy a minőséget, az izgalmat is. De a franc tudja, tán a mennyiség is elég nekik. Néhány dicsekszik, hogy csinált már ilyet, vagy "szokott", és milyen jó benne, meg minden. Kérdezem, hogy az asszony tud-e a hobbijáról. A faszt tud, borulna a bili, törne a tányér, indulna a per. Vagy azt mondja: éppen nem kizárt, hogy tud róla, de nem lép. Vagy talán a nő is félremegy. Egy aranyozott tányér szarban ülnek, egy patyomkin-házasságban.

Biztos lenne olyan köztük, aki bejönne fizikailag, talán még szellemileg is rá tudnék hangolódni, ami az én mentális-orgazmusos fixa ideáim mellé nem hátrány. De mégsem. Nem akarok a szaros kis hazugságaik része lenni, egy végtelenül kispolgári és közhelyes megcsaláshoz asszisztálni.

A másik, hogy szeretnék a férjemnek is 'adni' valamit. Tessék, hoztam neked egy nőt, megdughatod, nem haragszom. Annyira nem haragszom, hogy még izgat is. Nézi akarom. A harmadik, ennél még önzőbb ok, hogy elvi szinten a lányok is izgatnak. Mondtam, hogy Kinsey skálán erős kettes vagyok, egyelőre csak gondolatban. De ha ott lenne, és benne lenne, mennék tovább is.

Azt akarom, hogy amit teszünk, az egy paretoi értelemben hatékony elmozdulást eredményezzen. Vagyis legalább valaki (optimális esetben mindenki) jóléte növekedjen, úgy, hogy közben senkié nem csökken. Nem akarom, hogy egy szerencsétlen nő tudtán kívül megaláztassék. Vagy csak azért menjen bele, hogy a pasi boldog legyen, hogy ne hagyja el. Az túl nagy ár még 3 ember élvezetéért is.

Így állunk, pár keres párt.

Néhány napja aztán kaptam egy levelet, egy meglepően hosszú levelet. Különbözik a 3 soros "pasi vagyok nagy fasszal, becsatlakoznék" fazonoktól, akik átlagosak, fantáziátlanok és tele van velük a padlás. Különbözik az intellektuális-csipkelődős másikfajta levélíróktól is, akihez bölcsészdiplomát és vastagkeretes hipster-szemüveget képzelek, akik hosszú értekezéseket írnak, meg akarják fejteni a lelkemet, a motivációimat, és rám akarnak nyomni valami speciális neurózist, amiben nem szenvedek, akik még a bugyimba sem akarnak bejutni, mert boldog párkapcsolatban élnek, vagy melegek, vagy aszexuálisak, vagy mittudomén.

És akkor jön ez a kicsit körmönfont de iszonyú karakán stílusban megírt levél, egy hasonló gondolatokkal küzdő (?) pár férfitagjától. Jelzi, hogy impresszionálom, de nem nyal alám. Szinte kísértetiesen hasonló élethelyzetben vagyunk, el sem mondom, de tényleg elképesztő, mennyire. Kiderül, hogy párként pontosan azt a transzparenciát valósítják meg, amit én is akarok, bár ők még tovább léptek: nevezzük nyitott házasságnak, mindenki meglépheti, amire vágyik, szexelhet és szexel is mással. Miközben szeretik egymást, tartós és boldog házasságban élnek. Lenyűgöz, mennyire rendben van magával ez a pasi. Akit Gordiusnak fogunk nevezni.

Hosszú, pörgős de tartalmas levelezés következik, egyre több a közös pont, aztán chat, kimondjuk egymás gondolatait a másik elől, hátborzongató. Nagyon hasonlítunk: habitusban, stílusban. Mindketten lehengerlő, nagypofájú véleményvezérek vagyunk, egy rakás önbizalommal (kifelé legalábbis ez látszik). Sok baráttal, valaha nagy társasági élettel. A gyerekek ugyanazokat a gondolatokat, érzéseket hozzák ki belőle, mint belőlem. Mindketten egy introvertált, antiszociális, nem kicsit passzív-agresszív karakterrel házasodtunk össze.(Meg-megkérdezi, hogy basszus, biztos nincs neked pöcsöd? Nem először és nem utoljára mondják ezt nekem a neten.)

Mindeközben nyilvánvaló - ezt mindketten érezzük, és ki is mondjuk -, hogy a sok közös pont ellenére, vagy talán éppen ezek miatt mi párként nem tudnánk működni. Fantasztikus, inspiráló baszóhaverok lehetünk, de párként rövid úton kinyírnánk egymást. És ez fantasztikus megkönnyebbülés. Hogy nincs meg a beleszeretés-veszély, ami minden ilyen helyzetben kockázatot jelenthet.

Küld képeket, tetszik, eléggé tetszik. Annyira nagyon más, mint amihez Gábor mellett hozzászoktam. Gábor magas, vékony, de puha, finom, szinte nőies tenor. Gordius kemény és marconán férfias bariton, mintha egy közepes erotikusponyva-írónő tolla hegyéről cseppent volna le. Hihetetlenül szexuális lény, a legkisebb verbális érintéssel fel lehet izgatni, és engem is ilyenné változtat vissza. Primer, szinte állatias (sic!) vágyat érzek. Átázott bugyiban próbálok a munkámra koncentrálni, minden eddiginél sikertelenebbül.

images1.jpg

Egy dolgon izgulok, hogy én tetszem-e neki (ennyi nő bennem is van), mert a gondolatok szintjén 100% az egyezés, de testileg ő legalább 8-9 pontos, míg én kb. 6-os, egy jó napon. Küldök képeket, drukkolok, hogy ne okádja le a képernyőt. Mázli, nyitott rám. Részben, mert már addigra lenyűgöztem, másrészt szerencsésnek is tartja, hogy "nem vagyok egy bombázó" (attól tartok, ez idézet), mert akkor nem is találkozhatnánk, túl veszélyes lenne.

A felesége gyönyörű. Tényleg. Modellkedett, meg minden, és persze, szült két gyereket, és nehezen éli meg, hogy már nem 11-es a 10-es skálán, csak 9, de még így sem játszunk egy ligában. (Mi a faszt akar Gordius tőlem?) És itt térjünk rá a légyre a levesben. A csaj, akit nevezzünk mostantól minden különösebb ok nélkül Cilinek, totál aszexuális. Illetve valahogy azzá vált a családi életben. Egyszerűen nem akar dugni. Gordius kielégületlen, havonta eljár kurvázni (Cili tudja, engedi, csak baszni ne kelljen), meg minden este kiveri. És ugye itt van vége a párhuzamnak, mert mi azért Gáborral minden adandó alkalommal szexelünk, és igen jókat.

De ugyanakkor állítólag izgatja a többes szex - szeretné nézni, ahogy a férje megdug egy másik nőt, és arra akar maszturbálni. És ő maga is félrekefélt a nagy szabadságban. De akkor miért nem dugnak? Cili azt kéri, egyelőre hagyjuk ki a jóból, Gordius csatlakozzon be hozzánk, ő most el van foglalva a vizsgáival, vagy mivel. Majd egyszer.

Nem tudom, mit gondoljak. Mert a helyzet nem tökéletes, nem olyan szimmetrikus, mint szeretném. De Cili tudja, Gábor tudja, nincs suskus, és ez több, mint amit eddig reméltem. Mi Gordiusszal mindenesetre nagyon klikkelünk. Nem vagyok hangasszony, találkozni fogunk jövő héten. Egyelőre kettesben. Nyilvános helyen, "veszélytelenül". Aztán meglátjuk, van-e kémia, mert ha nincs, akkor cseszhetjük. De ez már a második felvonás lesz.

121 komment

Címkék: szex orgazmus leszbikus férj feleség megcsalás kielégülés párcsere többesszex négyes szex hármas szex

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjcserelo.blog.hu/api/trackback/id/tr855295110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mindsweeper 2013.05.11. 19:35:05

@titti79: Nem akadékoskodom tovább, sőt remélem, hogy neked lesz igazad és egy újabb izgalmas sztorit köszönhetünk majd G-nek, de annyit még hozzátennék, hogy az általam említett esetben a befektetett energia mértéke nem feltétlenül arányos a nő szépségével. A kihívás nem vizuális természetű (hiszen az az első fotó cserével úgyis eldől), hanem intellektuális jellegű. Ebben pedig az eddigiek alapján, azthiszem valahol a 10/10 közelében járhatsz ;)

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.11. 19:38:46

@miazmás: jaj, Istenem, blogellából előbújt ám levélben a nem túl jól elbújt proliasszony, és mindenféle átkokat szórt a fejemre, hogy kapjak AIDS-et, meg dögöljön meg a családom... brrr, a hideg is kirázott.

mindsweeper 2013.05.11. 19:41:08

@miazmás: Visszavonok mindent és elnézésedet kérem :) veszekedni én sem szeretek, de sajnos néha szoktam ;) Mindenesetre örülök, hogy ilyen kellemes természetű emberrel (sajnos a nemed nem tudom...) "akadtam össze".

2013.05.11. 19:48:55

@titti79: szörnyű...de átkozódni nem szabad, mert visszaszáll...tudod, aki szapul, az nem tudja, hogy mitől döglik a légy...és egyáltalán nem bókolni akarok senkinek sem, hanem egyszerűen azért értem meg, amit olvasok, mert sok párhuzamot véltem felfedezni a témában, a habitusunkban, a házasságunkban...csak az enyém már véget ért...Na és most izenek a keselyűknek előre: teljesen más okok miatt és nehogy elkezdjétek megint a "blogíró házassága tuti véget ér" szorit! Nem ezért írtam, hanem ez a valóság.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.11. 19:59:53

@miazmás: én tartom magam ahhoz, hogyha a házasságom véget ér, akkor nem ez lesz az oka, hanem a már sokszor emlegetett mindennapi szarságaink.

2013.05.11. 20:12:47

@titti79: ahol jó a szex, az a házasság nem megy olyan könnyen tönkre...nálunk is ez működött a legjobban, de azért sikerült "találni" valami egészen más dolgot, de ez sztem igen ritka válóok.

2013.05.11. 20:34:24

inkább felejteném, de sztem, ha érintett lennél, már kiderült volna a blogodból...)))

2013.05.11. 20:39:07

@mindsweeper: örülök, hogy helyre kerültek a dolgok és a nemem is tisztázódott azóta. :) A természetem kellemes? Általában, kivéve, mikor nem. :D

2013.05.11. 21:44:29

@titti79: akkor ez csak nekem volt egyértelmű...nő, aki képes pasiaggyal IS gondolkodni...viszont nem cserélnék velük. :)

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.11. 22:57:02

megint index2, úgyhogy jön a cirkusz, csak mondom
jó szórakozást, holnap csak délután leszek ha egyáltalán

chocco channel 2013.05.11. 23:39:34

Gordius-i csomo:-)Vicceltem:-) Egyekent drukk a talalkahoz, igy elsore (mar ami a szurodon atjon)nagyon passzoltok:-)Ami kulonosen tetszik az az, h annak ellenere Cili modell alkat, te siman levetkozod a gatlasaidat es kieled magad Gordival. En nem tudnam, pedig van onbizalmam, vekony vagyok,sportos, jo no..de nem bombazo.

Ha egy pasi egy Naomi Campbell kaliberu novel el egyutt akkor en inkabb az agy ala bujok, vagy magamra huzom a lepedot es szellemeset jatszom..vagy valami, de kizrt h levetkozom elotte:-))Total hulyen ereznem magam, atmennek kisbeka-ba es azon obegatnek, h waaaa nekem miert nincs ilyen osszu labam, miert, miert????:-)))

De en krezi vagyok, kb.egy 10 eves szintjen, szoval ram nem erdemes hallgatni:-)Na de a lenyeg, h szerintem ez szupi viszont: en meg soha de soha nem eltem olyan szexkapcsolatban ahol az egyik fel ne akart volna tobbet a masiktol.Olyannal viszont igen, aki nem vallotta be.Gordi veszelyes ember:-))

chocco channel 2013.05.12. 00:04:46

Most ezt nem tudom miert irom pont most, pont ide, de kikivankozik: miert van az, hogyha evekkel ezelott kiszeretsz valakibol (6 ev) es utana elkezdtek megint beszelni total semleges dolgokrol, es nem erzel mast mint baratsagot es szeretned ha o sem vizionalna tobbet ebbe dologba,akkor miert tud bantani egy kicsit a barati hangnem?:-)))

Pontosabban: miert van az h nehany embert egyszeruen keptelenseg elengedni emberileg?Ugy ertem, h nem kell a szerelmuk, nem kell szex, viszont nagyon kell a jelenletuk,az, h tudd es erezd, hogy meg tudsz veluk mindent beszelni, tudtok egyutt rohogni es teged hiv fel ha gondjai vannak, es sorolhatnam?

Mert valami nagyon kozos bennetek, pl;ugyanolyan outsiderek vagytok a vilagban, ket nyomi sundiszno, aki keptelen beilleszkedni. A kulonbseg csak annyi, h en boldog hazassagban, pezsgo szocialis elettel, o pedig maganyosan.

Ugyanakkor a ferjem a legjob baratom es persze meg van egy par, plusz haverok...tehat nincs szuksegem meg egy emberre, foleg h nincsenek se titaim se egbekialto gondjaim, csak ez a szornyu erzes...hogy muszaj, h jelen legyen az eletemben.

Ez most kifutott, mea culpa:-))

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.12. 05:22:02

@chocco channel: szerintem ez nem a Te elengedni tudásodon múlik. Nincsenek tiszta lapok. Ha én újra találkoznék olyannal, aki anno sokat jelentett, nem tudnék vele "csak" baráti lenni. Igaziból nem.
Akivel csúnyán szakítottam, minden hidat felégetve, azzal nem tudnék egy térben sem létezni. És akivel szépen, azzal meg óhatatlanul eszembe jut, mi lett volna ha... Máig van egy ilyen volt pasim, akivel majdnem összeházasodtunk. A felesége pont olyan, mint én, a gyerekei hasonló korúak. Én is lehetnék az. Aztán eszembe jut, hogy lennének problémáim vele is, csak mások. Talán rosszabbak.
De ehhez nem is kell kapcsolat. Van egy srác, mondhatjuk, hogy a nagyon tág baráti körben, akibe egész gimi alatt bele voltam esve, kb. azt sem tudta, hogy létezem. Máig, ha pár évente belefutok, és elsuhanva köszönök, képest vagyok hasonlót érezni, mint te.
Na, abbahagyom, mert a végén még kiderül, hogy én is nő vagyok. Valahol :)

De ami most a gondolat farvizén eszembe jutott, hogy szerintem nekem nem a férjemmel, mint konkrét személlyel van gondom. Nekem a férj koncepciójával van gondom. (A férjemnek meg a munka koncepciójával. Utálja, de nem hagyja ott, mert ha mást csinálna, az is utálná). Könnyű olyan emberrel egy hullámhosszon lenni, akit nem terhel az, hogy a férjünk.

whale 2013.05.12. 08:26:55

Nyugi, lesz kémia.:) Már most úgy rá vagy indulva, hogy pusztán az esetleges kognitív disszonanciádat redukálandó is rámásznál.
Ennek a story-nak én most kétféle végét látom.
Vagy nagyon csúnyán megszopatnak és most nem szó szerint értem:), vagy egy kis huzavona után úgy otthagyod Gábort Gordiuszért, hogy csak úgy füstöl.:DD
A legviccesebb fordulat az lenne, ha kiderülne Gordiusról, hogy ő Büdösmackó, hehehe.
Blogelláért nem kár, már akartam javasolni, de azért nem túl sportszerű valakit úgy ekézni, hogy nem tud reagálni...

whale 2013.05.12. 08:35:19

Kurvázni egyébként nem drága. A házassághoz képest kifejezetten olcsó. És még változatos is. HA nem lennék szerelmes természet, valószínűleg azt az életformát élném.

whale 2013.05.12. 08:56:22

"Vagy azt mondja: éppen nem kizárt, hogy tud róla, de nem lép. Vagy talán a nő is félremegy. Egy aranyozott tányér szarban ülnek, egy patyomkin-házasságban."

Azt mondjuk nem értem, hogy ez a fajta konszenzus mennyivel és miért rosszabb, mint a tiétek. Pusztán azért mert más? Ők így élik az életüket, nekik így jó. Én is ismerek számtalan hasonló történetet, azok a házasságok úgy működnek jól. Nyilván mindenki megtalálja bennük a számítását, a boldogságát és kész.
Nem ülsz magasabb lovon, bármennyire is szeretnéd azt gondolni...:)

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.12. 09:05:29

@whale: valoszinu, hogy ha a dolog tenyleg kolcsonos, es csak nem mondjak ki, az OK, de ha egyik fel felrekur, es a masik ettol szenved, azt nem gondolom harmonikusnak

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.12. 09:08:20

@whale: butasag, nem hagyom ott Gabort, masert biztos, hogy nem.de foleg a gyerekekkel nem csinalom ezt meg. ilyen nehez névérteken elfogadni a szitut?

whale 2013.05.12. 09:30:00

@titti79: Igen, ezek a közhelyes sztereotípiák.
Valaha én is mondtam, sőt alá is írtam ilyet. Még pecsét is került rá, vadidegenek előtt. Oszt' mégis már a második körömet futom azon a pályán, ahol te az első körben váltótársat keresel...:)
Én most már csak annyit mondok, hogy ha valaki megkérdezi, hogy milyen a házasságom, hogy majd 20 év múlva megmondom, hogy milyen volt.:))

whale 2013.05.12. 09:39:53

@titti79: Mi ebéd után valószínűleg kimegyünk ide.

www.urbitalis.hu/hu/program_reszletes/526

Nincs kedvetek eljönni családilag? Összefuthatnánk...:)

whale 2013.05.12. 09:54:52

@titti79: Erről meg nem tudunk semmit. Ez fikció.
Mindenesetre a puszta tény, hogy együtt vannak, azt mutatja, hogy mindketten elfogadják a helyzetüket. Ha víz alatt van a fejed, nincs időd várni. Ha mégis vársz, akkor valójában nincs is probléma. Az a probléma, amelyik záros határidőn belül nem kényszerít megoldásra, nem is probléma igazán.

mrbateman 2013.05.12. 10:23:48

Hm Cili, nem Cili?...akár még igaz is lehet, bár szerintem ez elég sablon, hogy az asszony tud róla, elhidegültünk, nem téma, csak a gyerekek miatt...mindegy is, lényegtelen ez az ő része.

Nektek viszont erre van szükségetek, tuti?
Ezek a kalandozások a legjobb katalizátorok, a jó és egészséges kapcsolatokat felpörgetik és megerősítik, a gyengék meg elhullanak (már-már ég a pofám, akkora közhely, de au ismeretségi körből kiindulva igaznak tűnik). Kívánom, hogy a tiéteket erősítse (de valahogy a tippmixen bukóra raknám...sorry)

whale 2013.05.12. 10:39:17

@mrbateman:"... mindegy is, lényegtelen ez az ő része."

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a bloggernek nem mindegy. Ő lelkiismereti kérdést csinál belőle. Bár azért annyira nem, hogy ne találkozzon Gordiusszal, habár a hármast elvileg elutasítja. Csupa ellentmondás.:)

"Ezek a kalandozások a legjobb katalizátorok, a jó és egészséges kapcsolatokat felpörgetik és megerősítik, a gyengék meg elhullanak."

Igen, ez így van. A következő huszasomat arra tenném, hogy amennyiben ez sikeres randi lesz, 1-2 éven belül borul a házassága mindkettőnek.
Az elsőt ugye arra tettem, hogy senkit nem fognak valóban beengedni az ágyukba. Vagy, ha mégis beengednek, az csak a vészkijáratot fogja jelenteni a jelenlegi kapcsolatból.

mindsweeper 2013.05.12. 17:13:50

@miazmás: Azt hiszem ezzel mind így vagyunk :) Mindenesetre nekem szimpatikus volt a mentalitásod... ;)

***Büdösmackó*** 2013.05.12. 19:51:27

nagyon nem értek egyet BlogElla kitiltásával, bár nekem nő nem hiányzik, maximum a távirányítóm.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.12. 19:54:04

@***Büdösmackó***: te a saját kitiltásoddal sem értettél egyet

***Büdösmackó*** 2013.05.12. 19:54:14

@whale: még a feltételezés is sértő! tittiben számomra semmi vonzó nincs.
olyan mint egy degu a kis ketrecében. jön-megy, rágcsál, szorgoskodik, éli az életét. egy ideig nézem, cuki, de kb. ennyi. lépek tovább.

***Büdösmackó*** 2013.05.12. 19:56:20

A poszt fantasztikus és megdöbbentő fejleményt mutat. Hihetetlen, mondhatni nem várt fordulat, nyehehe!

Te Titti, ez egy új műfaj baszki! Ilyen onlájn családregény, amibe belehúzod az olvasóid! Zseniális találmány, gondolatébresztő!

***Büdösmackó*** 2013.05.12. 20:03:30

@titti79: nem, de mindkettő különböző okoknál fogva előre látható volt.

blogella szívszorítóan primkó volt. viszont tudhatnád, hogy a butaság, a szenvedély és a korlátoltság gyilkos keveréke felpörgette a blogodat.

titti, a világ sokszínű, és te is jobban élvezed, ha színek vannak benne. a hülye kontrol-fríkséged leszürkíti a környezeted, te magad gyomlálod ki belőle a színeket, aztán azokat szürke gondolat-lényekkel színezve, majd kényszeres manifesztumokkal szórakoztatóbbá téve.

Blogella a mában élt, bátran vállalta magát. Jó, rendben, olyan buta volt, hogy nem látta mennyire vicces, de akkor is, vállalta magát, szabad volt.

Szín volt itt. Furcsa szín, de szín. Isten nyugosztalja békében őt. Sajnálom a döntésed. És nagyon sajnállak téged.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.12. 21:42:44

@***Büdösmackó***: el vagy tévedve. a blognem nektek irodik, hanem nekem, elsősorban. úgyhogy kb. pont leszarom, hogy "pörög"-e vagy sem. ha valaki itt van, akkod a blog miatt legyen, es ne a szuzkurvak meg trollok miatt, akik kommentelnek. az online csaladregeny nem rosz hasonlat - a behuzos marketing tokeletes alapesete. ne sajnalj, mert még el találok pityeredni.

***Büdösmackó*** 2013.05.12. 22:00:14

@titti79: dehogy szarod le. dehogy. ehhhehe

2013.05.12. 22:41:43

@mindsweeper: Kööö, csak volt? A mentalitásom még mindig a régi...;)

A témához csak annyit, hogy engem nem zavar ki mit csinál, elfogadok bármit, az ő dóga. Viszont én úgy érzem ez az egész befogadósdi -most tök mindegy, hogy egy, kettő vagy akárhány személyt takar- veszélyes terep. Pontosan értem, hogy mi a motiváció, de akkor is úgy érzem, hogy főleg egy ilyen pasival, ahol már most ekkora az egyezés ez különösen veszélyes lehet...túúúdom, hogy élőben minden más, virtuálban nem nehéz ráizgulni valakire, aztán simán jöhet a döbbenés élőben...de mi van akkor, ha nem ez lesz és bejöttök egymásnak. Ok, tovább és még Gábor is rábólint. Megtörténik a móka...izgi mindenkinek...de ha a férjed szembesül azzal, hogy másképp csillog a szemed mikor Gordiusz juttat el oda, ahova eddig 6 éve csak ő...na azt azért nem könnyen emészti sztem egy pasi..aztán jön, hogy miben más ő, láttam mennyire élvezted, velem nem is ennyire...trallalaa és már ki is alakul az a vita, amit bármikor felhozhat és szajkózhat neked...nem egyszerű. Hozzáteszem soha nem voltam ilyen helyzetben, csak a pasi agyával gondolkodtam picit.

William_Harford · http://erotikusmemoar.blog.hu/ 2013.05.12. 23:20:09

Hűha, mennyi mindentudó futurológus...

whale 2013.05.13. 05:42:35

@***Büdösmackó***: Igen, naplót docba is lehetne írni...

whale 2013.05.13. 05:50:15

@***Büdösmackó***: Igen, kezdett már cseppet lapos lenni a lamenta, jól jött a drámai fordulat. Most tűkön ülök a következő epizódig. Juteszembe, családregénynek ez olyan latin-amerikai fajta.:D

whale 2013.05.13. 05:51:18

@William_Harford: Csak az esélylatolgatás megy.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.13. 07:07:18

@William_Harford: az egyetlen ember, aki nem ellendrukker - az egyetlen, aki nem irigykedik? :)

mrbateman 2013.05.13. 08:11:07

@titti79: Baszkikám én nektek drukkolok!...pont azért kérdezek...persze nem gondolom azt, hogy a kérdéseim kurva nagy truvájok, csak a válaszaitok (vegyük észre, h. én T/2-ben beszélek, míg te - számomra - zavaróan E/1-ben nyilvánulsz meg, ez most mellékszál, de - ha tanácsolhatom - vedd komolyan) szülessenek meg (nem nekem, magatoknak).
Csúnyán alá lehet szaladni, ha azt gondolod, hogy az válasz, amikor hátulról kefél és közben arról faggat, hogy szopnál-e közben márik farkat! Az igazi válaszok kielégülés után születhetnek, vagy a pesti idegszétbaszós dugóban araszolás közben a többesről beszélgetve.

God József Tehénszerelő 2013.05.13. 09:10:32

Szerintem ez így nem gruppen lesz, hanem szimpla legalizált félrelépés a férjed asszisztálásával.
Ha hapsit keerestek harmadiknak (tehát egy beszállót a házasélet szexrészéhez), annak elsősorban a férjeddel kellene tudnia együttműködnie és nem neked kellene belezúgnod.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.13. 09:11:18

@mrbateman: ez E / T kérdésben vszeg tökre igazad van - az individualizmusom (önzésem?) egyik jele, hogy nem beszélek többesszámban. pl azt sem mondtam soha, hogy "jön a fogunk" meg "bekakiltunk". Másfelől én csak a saját érzéseimet ismerem, azt, hogy Gábor mit érez, vagy mit gondol, arról csak sejtéseim lehetnek. amúgy most a helyzet éppen nagyon szar, és nem gondolom, hogy nincs szerepe benne annak, ami most történik velünk (na tessék)

whale 2013.05.13. 10:06:22

@titti79: Nocsak-nocsak! Hiszen még_szinte_semmi sem perfektuálódott. Ajvé, mi lesz itt még...Gábor már azon felszívta magát, hogy találkozni akarsz Gordiusszal? Monnyuk, ha életem értelme engem így kibeszélne-akár anonym módon-én is összevonnám a szemöldököm-hogy finom legyek. Egy hét ajtócsapkodás a minimum.:)
Most kezd jó lenni, nehogy abbahagyd! :D (Nincs kedved átnevezni a blogod Vad angyalra?:))

whale 2013.05.13. 10:08:37

@titti79: Most, hogy már spoilereztél, tessék szépen megírni!

God József Tehénszerelő 2013.05.13. 10:28:41

@titti79: Akkor lelkesedős, mindegy. Szerintem a többeshez (amennyiben nem párhuzamos félredugásról, párcserlésről van szó, hanem mindannyian együttműködünk egy jó dugás érdekében) elsősorban az kell, hogy az azonos neműek együtt tudjanak jól működni. Azt gondolom ha belenyúltok a harmadik hapsiba, akkor abban elsősorban a férjednek kellene választani némi dumálás-ismerkedés után (neked max. a szóbajöhető versenyzők közül kellene kiválogatnod, ki az aki bevállalható). De a harmadik hapsi jó esetben a férjeddel dolgozik együtt (rajtad:) ), éd nem a férjed mellett párhuzamosan nyomul rád...

whale 2013.05.13. 10:49:10

@titti79: Nincs itt ellendrukker egy szál se! Mindenki drukkol! Ki ennek, ki annak...:D
Aztán a végén így is-úgy is a kispolgári konvenció győz, bármi lesz a végkifejlet.:)
Olyan ez, mint az amcsi filmek. A vége úgyis happy end, de azért megézed a hatezerkétszázhuszadikat is, hátha...

mindsweeper 2013.05.13. 10:55:23

@miazmás:

Már megint mellényúltam :) (Ebből így nem lesz randi..) Természetesen a személyiségedet konstans elbűvölőnek tartom ;)

Abban amit írtál, többnyire egyetértek, nagy a sérülés veszélye. Én speciel még az egyszemélyes félrelépéseimet is sokszor megsínylem, nem tudom elképzelni, hogy ne lenne gond (az én kapcsolatomban) egy ilyen kalandból. Igaz, én szerelmes tipus vagyok... :)

mrbateman 2013.05.13. 11:34:25

@titti79: "Másfelől én csak a saját érzéseimet ismerem, azt, hogy Gábor mit érez, vagy mit gondol, arról csak sejtéseim lehetnek."

Bazeg - bár matematikailag igazad van - ne legyél már ennyire hideg. Miért tiltakozol ennyire a női szerep ellen?

Azt azért döntsd el, hogy mi a távlati cél. Ha annyira szar, hogy nem érdemes tervezni hosszabb távra (látod-e magatokat nyugdíjasként, ahogy várjátok az unokákat?, vagy mentek ki a kiskertbe? vagy akármi) akkor sok időt spórolhatsz, mert ez a kis kaland hamar ki fogja fingatni a kapcsolatotokat, míg a nagy átlag évekig fűrészeli a másik idegeit, meg a gyerekek érdekére hivatkozik, aztán csak 40 felett válik.

Ha viszont van perspektíva, akkor a problémáitokat kéne megoldani nem pedig ötletszerűen kezelgetni a sebeket szimpla titkos félrekúrással (Péter), legálisan (ez a mostani) swingerkalandokkal, mert csúnya vége lesz. Nem olyan könnyű ám feldolgozni - még sima egynyári barátnővel sem - egy férfinek, hogy más kúrja a csaját. Ezt csak stabil alapokon lehet játszani, hacsak nem vagy teljesen elégedett sub.

Zavarban vagyok, mert kb 120-adszorra írhatom le azt, amit már 500-szor olvastál. Modoros, szar közhelyek, de van bennük tartalom.

Tudod, ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz!:-)

whale 2013.05.13. 12:02:30

@mrbateman: "Bazeg - bár matematikailag igazad van - ne legyél már ennyire hideg. "

Jól értem, hogy lefrigidezted a bloggert? LOL
Ez egy új perspektíva! Tehát, hogy tulképpen érzéketlenségét kompenzálja túlfűtött szeszkuális fantáziáival? Ez jó, ez teccik...:DD

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.13. 12:21:49

@whale: szerintem nem így értette. egészen mást kompenzálok, már vagy 100szor megbeszéltük

whale 2013.05.13. 12:45:15

@titti79: Jaj, bocs a tyúkeszemért! Mit is?:)

mrbateman 2013.05.13. 13:08:07

@whale: nem gondolom frigidnek. Egy wannabe férfinak érzem.
Pedig a női szerep olyan szép tud lenni, hogy az már maga a korlátlan és elsöprő hatalom!

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.13. 13:11:37

@mrbateman: teljesen jól érzed, gondjaim vannak a női szereppel

Bajusz1974 2013.05.13. 13:38:37

Tök állat, ahogy felfedezed a szexualitást.

Bár az kevésbé állat, hogy a férjed mellett.

Titti, te miért házasodtál? Most komoly. Ha ezeket a sztorikat úgy írod, hogy huszonöt vagy és szingli, senki nem olvasna.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.13. 13:41:37

@Bajusz1974: én a szexualitást már eléggé felfedeztem korábban is :) azért házasodtam, mert ketyegett az óra, és ennyire még én is nő vagyok

***Büdösmackó*** 2013.05.13. 14:19:06

@titti79: amit te szex alatt értesz, az nagyon messze van attól, ami valójában. De mindegy, bonyolult.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.13. 14:23:40

@***Büdösmackó***: biztos vagyok benne, hogy én ezt nem érthetem :)

***Büdösmackó*** 2013.05.13. 14:37:40

@titti79: egyelőre fölösleges lenne tépni a pofámat. majd összeáll neked, ha össze fog állni. mindenesetre ezen a téren komoly gondok vannak, ait a másik rész rendbe fog hozni, ha. az az oldal fontosabb. ez az oldal csak tünet.

whale 2013.05.13. 14:38:28

@titti79: Nabazmeg, ez egyre szebb!:) A férjed tudja, hogy kvázi spermadonornak kellett? Csak a transzparencia miatt kérdezem.:))
Bár szerintem sejti szerencsétlen, nyilván nem kicsit ez az alapja a konfliktusoknak, kimondva-kimondatlanul...

***Büdösmackó*** 2013.05.13. 14:45:47

@whale: ha jól sejtem, nem sejti, sőt, nem is gondolokozik ilyen esheőségekben. az ilyen személyiség önbizalma nem túl nagy, hiába tűnik annak, és a párkapcsolatban olyanra fog lecsapni, akit megfelelően kontroll alatt tud tartani. ergo olyan áldozat kell, aki észre sem veszi, mibe van beletéve, és hosszú távon sem képes átlátni a szitán. ez kódolja azt is, hogy rövid távon meg lesz unva, de kódolja a biztonságot is. utóbbi egész addig fontos, amíg ki nem épül a személyiség magja. kérdés az, hogy megtörténik-e ez ebben az esetben, és az alany újra képes-e építeni a személyiségét...

mindkét kimenetben le lehet élni az életet...

William_Harford · http://erotikusmemoar.blog.hu/ 2013.05.13. 14:49:06

@***Büdösmackó***: Vállalsz távgyógyítást is vagy csak diagnosztizálsz?

whale 2013.05.13. 15:15:56

@titti79: Rendben, tegyük fel, hogy túlzok. Amit leírtál, szerinted mit jelent?

2013.05.13. 21:34:38

@mindsweeper: konstans elbűvölő...nagyon tetszik!
Többnyire nem értek egyet, mert nem tudom milyen a megcsalás, tehát esetemben a lebukás veszélye zéró. Igen, lehet hülyének nézni nyugodtan, vállalom. Mit tegyek, egyszerre csak egy pasiban tudok gondolkodni.

2013.05.13. 21:52:17

@titti79: nem ellendrukker vagyok, én azért drukkolok inkább, hogy minden úgy történjen, ahogy tervezitek. Pont ezért írtam korábban, hogy nem bírom a szidalmakat, károgókat és az okoskodást, ami sztem nem egyenlő a vélemény kinyilvánításával...de tudod, akár még igazad is lehet...egy pasi, aki vonz, akinek nem tudsz ellenállni, akivel egy húron pendültök és félszavakból is megértitek egymást -na hogy ebből a típusból te most gyűjtöd be mingyá' a második példányt- így már igen...asszem tényleg irigykedem..hihi

mindsweeper 2013.05.14. 18:17:50

@miazmás: Örülök, hogy végre sikerült valami kedvedere valót szólnom ;)

Nyilván nem néz senki hülyének azért, mert monogám vagy. A mostani társadalmi normák szerint épp hogy te volnál a normális... Nekem sajnos (vagy nem sajnos) másképp működik az agyam. Több partner iránt is tudok ugyanolyan, vagy más, de egyenértékű érzelmeket táplálni. Furcsa dolog ez, többség persze nem hisz az ilyesmi létezésében, de ez van. Soha nem éreztem azt, hogy ha több barátnőm van, akkor bármelyiktől is elvennék valamit, az őszinteségen kívül. Sajnos az az áldozat mai normák mellett elkerülhetetlen, ebből adódik aztán a lelkiismeretfurdalás stb... Szóval a vége az, hogy ha elfolytom, akkor szarul érzem magam, ha nem, akkor is. Viszont másképp működni nem tudok... Tudom, a tiszta az volna, ha ezt az elején tisztáznám a párommal, emiatt megfelelő mértékben utálom is magam, de mentségemre annyit felhoznék, hogy az a társadalmi beállítódás, ami most nálunk uralkodik (nem mindenhol van ez így) szintén nem teljesen fair azzal szemben, aki olyan mint pl. én. Beleneveli mindenkibe a monogámiát, holott nekem van egy olyan érzésem, hogy az embernek alapvetően nem feltétlenül ez a lételeme...
De azt hiszem elkalandoztam a témától :)

Megkérdezhetem, hogy mennyi idős vagy? Sőt talán inkább azt kérdezném, hogy írhatok-e privátban? :)

SinglElla 2013.05.14. 19:19:45

@mindsweeper: Nem az ember nem monogám, hanem az ember magányos ezért szüksége van EGY társra az életben, lehetőleg ez a szerelme legyen, mert azzal írtó jókat szexelhet is. Ha elmúlik (nem, nem magától, ha eltékozóljuk) a lámúr, szelávi, jöhet a következő.

Aha te, aki pinabubus vagy azt mondod, nem lételemed, hogy egyszerre egy párod legyen, egy sorozatgyilkos meg azt mondaná neki lételeme a gyilkolás, ezért meggyőződése, hogy aki nem gyilkol az a hülye.
Nem tudom világos voltam-e apa. Nos?

mindsweeper 2013.05.14. 20:32:56

Amiről én beszéltem, azt nagyon nehéz lehet megérteni annak, aki nem így működik. Amit a monogámiáról írtál, azzal szerintem kizárólag általános iskolásoknak írt hittankönyvekben lehet találkozni... Ennyire senki és semmi nem egyszerű. Talán még Te sem ;)

A sorozatgyilkosos hasonlat érdekes. Nem állítottam, hogy jelen állás szerint nem számítok antiszociálisnak, de tény az, hogy más társadalmakban még akár szegénynek is mondhatnának a jelenlegi két barátnőmmel... Ki mondja meg, hogy kinek van igaza?

Csupán annyit mondtam, hogy időnként érdemes a dolgokat a megszokottól eltérő aspektusból is megvizsgálni... Ha ennyi problémát jelent a megcsalás, ennyi válás és tönkrement élet szegélyezi a monogámia útját, akkor szerintem joggal gondolkodik el az ember azon, hogy hátha mégsem ez a helyes út. Ha bezársz egy énbekesmadarat egy kalitkába akkor lehet, hogy fasza zenei aláfestést ad a nappalidnak, de attól még az a madár időről időre megpróbál majd visszajutni a természetes közegébe. Ha ebbe a hasonlatba a madár helyére nem az embert, hanem az emberiséget helyettesíted be, akkor érted meg mire gondolok...

Mérnök lévén nekem ennyi hibás működés kapcsán az a véleményem, hogy nem ördögtől való gondolat a rendszert is átvizsgálni hátha ott van a probléma...

SinglElla 2013.05.14. 20:39:17

@mindsweeper: jól van drága, de akkor miért van az, ha az egyik barátnőd tudomást szerez a másikról, akkor az neki fáj. Én praktikus gondolkodású vagyok, ha egy férfi és egy nő van a kapcsolatban és a kapcsolat működik (jé) senkinek se fáj.
Aha akkor ez a hibás és az a jó, ahol HAZUDNI kell.
Milyen ostobák manapság a mérnökök is.

SinglElla 2013.05.14. 20:41:10

A párkapcsolat nem kalitka. Ha úgy éled meg, nem jó társra leltél.

2013.05.14. 21:05:04

@mindsweeper: igen, jól szóltál...ülj le fiam ötös. :))
A megcsalom/nem csalom témához csak annyit, hogy kicsit összemossátok a dolgokat...a pasiknál nincs monogámia, ha meg mégis van, az a pasi döntése, amit nem lehet kierőszakolni belőle...kérdés ugye, hogy meddig tart, de ezért sokszor mi nők is felelősek vagyunk. (Szeretsz, ugye csak engem...mit nézel azon a nőn, ne menj bulizni a haverjaiddal, meg a szokásos hisztik...sokszor, ha látok párokat, már én is a hajam tépem, nemhogy a pasik..) Szóval elrontunk egy csomó dolgot -én is megtettem, nem vagyok kivétel- de valahogy rájöttem, ha magadhoz láncolsz valakit, az annál jobban menekül. Itt most nem a házasságról beszélek...de mikor már a nő megnyerte a pasit, hajlamos elfelejteni milyen nőbe is szeretett bele, mert már megvan és az enyém...és ilyenkor ha otthon nem kap meg valamit, megy másfele...túúúdomm, ez nem mentség, meg a pasik is elkényelmesednek, ha főznek-mosnak rájuk és az asszonyt lefoglalja a gyerek, hát feltalálja magát...Házasságpárti voltam, de ez elmúlt...rosszat húztam ennyi...mert kérem szerelemből házasodni, na erre én vagyok az élő példa, hogy nem mindig nyerő. A lila ködtől nem látod a különbségeket, mindenre bólintasz, mert imádod. Na és az a marha, aki kitalálta, hogy a különbözőek vonzzák egymást, na ő például már szintén elvált...:))) Lehet szapulni, de másként látom a kapcsolatokat válás után, mint előtte...a legjobb, ha külön élünk, sztem ez a hosszú kapcsolat titka. Természetesen igy gyereket nevelni nem lehet, de aki előtte áll, az nagyon válogassa meg, hogy kivel köti össze az életét.

mindsweeper 2013.05.14. 21:05:58

@SinglElla: fentebb már írtam, hogy a hazugság szar. Ez a szar az egészben, de ez épp hogy alátámasztja az elméletemet... (igazából nem elméletem ez, csak egy gondolat, egy lehetőség amin érdemes elmerengni kicsit)

"Párkapcsolat nem kalitka"... mivan ha több jó társat is talál az ember? Mivan azzal, aki egyszerre több nőt is szeretni tud? Mivan ha csak azért nem tudod átérezni, mert te nem ilyen vagy? Én sem mondom azt, hogy a monogámia hülyeség és hülye mindenki, akinek nincs huszonkét felesége/férje...

Képzeld el azt, ha valaki azt állítja neked, hogy átlát a ruháidon. Valószínűleg ugyanúgy lehülyézed, mint engem. És ha megmondja milyen színű a bugyid?

Ha egyszer ennyi jel mutat arra, hogy valami nem stimmel a monogám emberiségben, akkor nem jogos elgondolkodni az okán? Szerintem nem a mérnökök ostobák, hanem azok a korlátolt emberek, akik kizárólag egy vezérelv mentén tudnak gondolkodni és nem képesek kicsit eltávolodni a dolgoktól, hogy a hétköznapitól eltérő megvilágításban láthassák.

Téged itt már sokan, sok aspektusból lehülyéztek, nem minddel értettem egyet, de most úgy tűnik én is beállok a sorba. Nem tehetsz róla, buta vagy. Hidd el nagy szívességet tennél magadnak ha ezt belátnád, sokkal könnyebb lenne az életed. Kérlek mielőtt válaszolsz, gondolkodj el ezen.

SinglElla 2013.05.14. 21:17:10

@mindsweeper: én nem vagyok buta, ráadásul ezt mondod te is mivel érveid nincsenek. Tiszta vagyok és a legmélyebb érzéseim szerint szólok ebben a témakörben. Érzem és tudom, hogy az a helyes.

Nem, az ember egyszerre nem szerethet szerelemmel többet, ez képtelenség, hiszen az egyiket mindig jobban szereted mint a másikat, azaz máris megdől, h mindkettőbe szerelmes vagy, mert az egyikbe nem lehet jobban szerelmesnek lenni, mint a másikba.

Ez nem korlátoltság, ez nem butaság, egyszerűen tisztábbak a gondolataim, mint neked.

"Persze senki se monogám, miért pont én legyek az, a pasik nem arra vannak kitalálva, a pasik szórják a magvukat, mindenki dohányzik, akkor én is, ne lógjak már ki a sorból, megcsalom, mert nekem jár a heti két kúrás, a gyerekek sosem tudják meg, az asszony aszexuális, az asszony sosem akarja" stb...szánalmas az emberiség, de főleg a férfitársadalom, megérett a pusztulásra.

Bírom, amikor Voltrant fikáztátok (te asszem még nem) a gyerekgyilkosságért, még egy gyerekgyilkosság is őszintébb, mint a ti összes tettetek együttvéve.
Ha a boldogságodhoz hazudnod kell egészen biztos, h nem helyes.
Persze te sem fogsz elválni, hiszen jól esik a meleg étel meg a tiszta vasalt ing.
Szánom azt a nőt, aki képes egy férfihoz hozzámenni CSELÉDNEK:

Még mindig nem értem miért lehet valami jó NEKED, amivel MÁSNAK fájdalmat okozol, ha ennek nem értése butaság, igazatok van mégis BUTA vagyok.

mindsweeper 2013.05.14. 21:17:10

@miazmás: Szerintem az ellentétek vonzzák egymást dolog egy félreértésen alapul. Talán azzal keverik, hogy egy ideális kapcsolatban a felek kiegészítik egymást. Tehát van sok közös dolog, és az egyik kisebb hibáit kompenzálja a másik. Én abban vagyok erős, amiben a partnerem gyenge és fordítva... Persze ez is közhely, de tapasztalatom szerint ilyen létezik és működik.

Ötös? Nem túlzás az? :) Ha ilyen jószívűen osztályzol, szívesen lennék a tanítványod...

2013.05.14. 21:23:05

@mindsweeper: na ez nálunk nem igazolódott be és ezen a fórumon ezt hosszú lenne kifejteni...

...hmm, a tanárnéniset még nem próbáltam...hihi

Mééé jobb lett volna, ha azt irom, mint büdösmackó?
...ha egy pasi kérdez, az buzi...
Na, melyik verzió tetszik? :)))

mindsweeper 2013.05.14. 21:23:26

@SinglElla: Önmagával magyarázod a dolgokat és értelmetlenül érvelsz, szóval vitába inkább nem szállok veled a továbbiakban, mert még a végén lehúzol a szintedre és ott bizony meg fogsz verni a rutinoddal...
Két dolgot tennék hozz:

Férfiak nélkül a "női társadalom" sem sokáig tudna létezni, bár lehet, hogy a biológiai folyamatok ezen részéről a hittanórán nem beszéltek...

A barátnőmet én tartom el és a főzés, mosás stb. témakörből is kiveszem a részem. Szóval nem használom ki, nem vagyok rossz ember, csak másként gondolkodom mint Te.

mindsweeper 2013.05.14. 21:27:08

Tanárnéni kérem, az ötöst köszönettel elfogadom, igyekszem a jövőben is jó diák lenni... ;)

SinglElla 2013.05.14. 21:30:11

@mindsweeper: Nyugodj meg, rossz ember vagy!

Jelenlegi formájában a férfiak nagyobb hátrányt jelentenek a nőknek, mint előnyt.

Változni kéne apukám, méghozzá jó irányba, kis lelkiéletet élni férfiként is, nem csak a nőknek.

Rám lehet, mondani, h buta vagyok meg ostoba vagyok, de ettől még nem leszek az.

Vajon miért van a Földön több nő, mint férfi? gondolkodj el ezen te kis életképtelen.

Szereted a barátnődet is, de közben máris miazmás bugyogóját szaglászod, hányinger vagy ember. Sajnálom, h levegőhöz jutsz, de most már komolyan, kár beléd.

SinglElla 2013.05.14. 21:36:02

A hazugságról, a hazugság olyannyira az ember lelke ellen való dolog, hogy testileg képtelen nem ellenkezni, bizonyos gesztusokkal el is akarjuk leplezni, ha hazudunk. Utána lehet nyugodtan nézni, de ha valaki tud olvasni a testbeszédben, akkor tudja, ha valaki éppen hazudik. A leggyakoribb jele, az orrvakarás beszéd közben, amikor is a kéz el akarja takarni, amit a száj mondd, ezek teljesen tudattalan mozdulatok. Ha ilyenkor odaszólok valakinek, tudom, h hazudsz, mert vakartad az orrod, azt mondja azért mert viszketett, és tényleg, hiszen a test orrviszketést produkált.

Tehát, ha a test is ennyire ellenkezik a hazugság ellen és te csak úgy tudsz boldog lenni, h hazudnod kell, h ne bánts meg másokat, és az a más , akit nem akarsz megbántani, nem a társadalmi monogámiai elvárások miatt fog megbántódni, ha kiderül, h megcsalod, hanem a személyes érzései miatt, akkor én vagyok a hülye, ez világos.

mindsweeper 2013.05.14. 21:36:37

@SinglElla: Majd megpróbálom mélyebbre dugni az orrom, hátha megoldom vele a levegő problémát ;)

2013.05.14. 22:53:23

@SinglElla: sztem is :DDD de te nem erre gondoltál...:)

mint nő én sem tudok egyszerre két pasit szeretni, de ettől még tudom, hogy a pasik agya másra jár és másként...el kell fogadni. Illetve én elfogadom és nem mondok ilyen, hogy

2013.05.14. 22:56:09

a férfitársadalom megérett a pusztulásra...nemáááá, velem ne toljon ki senki!

Sztem ezt te magad sem gondoltad komolyan...

SinglElla 2013.05.14. 23:26:31

@miazmás: agya? úgy érted farka?

Felőlem összejöhettek, remélem megtudja a neje, nem azért, h fájjon neki, hanem h szégyeljétek el magatokat!

Ebben a jelenlegi formában, sztem pusztulhat.

2013.05.14. 23:39:40

@SinglElla: én teljesen mást olvastam ki a sorok közül, de maradjon ez a két szarházi titka..:))

Kedves tőled, hogy áldásod adod ránk tényleg:)) de én most nem egy ismeretlenért aggódom, hanem úgy általában a férfiakért, akiket szeretnél lemosni a föld felszinéről. Nekem még van nem kevés "hasznositható" évem, speciel számomra, amit ffi nyújthat, azt nem tudta más felülmúlni.

2013.05.14. 23:55:43

Nem és nem, ide muszáj visszajárni röhögni. Nyomjad, Ella! :D

2013.05.14. 23:58:00

SinglElla 2013.05.14. 21:30:11

Ez már most klasszikus!

miazmás (törölt) 2013.05.14. 23:58:40

@SinglElla: ugyan, ne legyél már ennyire naiv...ha egy ffi megteszi, ott biztos működik a szégyenérzet...pörszee

független versenyzőként, azt csinálok, amit akarok...

felnőtt ffi azt csinál, amit ő akar

SinglElla 2013.05.15. 00:03:33

@miazmás: miért akarsz meggyőzni félsz, h természetfletti erőm van?:D

miazmás (törölt) 2013.05.15. 00:08:25

hűbakker
menekülök

Remélem legalább te tudod merre jársz...

Azért aludj jól az összes természetfelettiddel együtt!

mindsweeper 2013.05.15. 08:01:53

@miazmás: "amit ffi nyújthat, azt nem tudta más felülmúlni" Nocsak, ezekszerint volt rá kísérlet? Vigyázz, mert ez szintén olyan jellegű deviáns viselkedés, ami miatt hamar a listán találhatod magad! Aztán a végítélet napján Te is a pokolra kerülsz velünk együtt... Csak gondolj bele, összezárva annyi férfival... persze a pokolban már nincsenek erkölcsi normák ;)

William_Harford · http://erotikusmemoar.blog.hu/ 2013.05.15. 10:59:57

@mindsweeper: Nemmérnökként is teljesen ugyanezt gondolom, meg a kettőt szereretni lehetőségéről is. Szintén meg is éltem időnként, az én specialitásom csak annyi, hogy az "egyik" állandó. Egy kérdésem azért lenne: biztos, hogy elkerülhetetlen az a hendikep, a hazugság? Megpróbáltad már egyáltalán a nyílt lapokat?

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.15. 12:06:16

@William_Harford: ne strapáld maga, ebben csak mi ketten hiszünk itt ebben

mindsweeper 2013.05.15. 12:30:31

@William_Harford: Az egyik nálam is állandó, lassan 5 éve, de pl ami mellette van, az is 1 éve tart már. (Állandó barátnőm előtte is volt mindig, gyakorlatilag 14 éves korom óta folyamatosan) A hazugság sajnos jelen esetben kiküszöbölhetetlen, ismerem annyira, hogy tudom, hogy nem menne máshogy. Erre írtam azt, hogy ha mások volnának a normák, akkor ez is máshogy lenne... talán.

miazmás (törölt) 2013.05.15. 18:15:09

@mindsweeper: egyelőre nem tudta, de első helyen nálam a pasik maradnak, ez boritékolható.

Mészáros Laci 2013.05.25. 06:07:00

" Vagy csak azért menjen bele, hogy a pasi boldog legyen, hogy ne hagyja el."

Gábor hogy van ezzel?

Imikeimike 2013.07.04. 12:23:36

"pasi vagyok nagy fasszal, becsatlakoznék"
- ezen jót mulattam.
süti beállítások módosítása