Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férjcserélő

Baszáslélektan haladóknak és promiszkuitás-hermeneutika újrakezdőknek volt eredetileg, de a franc se tudja, mi ez már...

Friss topikok

  • Troppauer Hümér, érzékeny lelkű költő: Kedves Titti! Korábban olvastam blogodat, sajnálattal tapasztalom, hogy már nem itt írod tovább. ... (2015.04.13. 13:40) Függöny
  • Miklós123: @BlogElla: Meg kell rendesen tanulni (és ehhez kell szakirodalom...) és másrészt meg nagyon kell s... (2014.04.10. 14:50) Egy rövid poszt a nyalásról
  • Miklós123: Hát én csak véletlenül keveredtem ide. Elfogadom azt, hogy nem lehet egy életen át hűségben élni, ... (2014.04.10. 14:46) Swingtam - 2. rész
  • GrTs: @titti79: en csak szeretnem megkaparintani az uj blog cimet :D (2013.10.25. 10:53) Post scriptum
  • mucsailajos (törölt): És természetesen ez nem pedofília. A pedofília amúgy is leginkább szintén csak egy bélyeg, egy bos... (2013.10.09. 09:53) Honnantól pedofília?

Vibrátor update

2013.05.02. 12:08 titti79

Vidéki nagyváros plázájában vagyunk. Az alsó szinten, a mozgólépcső mögött eldugva van egy kis szexshop. Együtt még nem voltunk a férjemmel, de most eléggé rá vagyunk kattanva a témára (végigdugtuk a gyerektelen hétvégét). Akarunk egy nagyobb vibrátort, mert a régi elég kicsi. Meg úgy általában, hátha megtetszik valami.

Egy kicsit elidőzök az anális cuccoknál, butt-plugok, gyöngyök, miegymás, de nem hoz lázba.

OK, vibrátor felhozatal - nem hidalok le tőle, de azért lehet találni jót. Együtt keresgélünk, mert közös örömre kell elsősorban. Vannak egész brutálisak, ezeket csak a személyes kíváncsiság miatt nézegetem. Gábor a nagyok felé terel, mondván, hogy nehogy már alig érezhető legyen a különbség a meglevőhöz képest.  Egy komoly méretű,  nagy makkú, eres, lila zselés csodát választunk.  

Robogunk a sztrádán haza. Szórakozottan markolászom a férjem farkát, miközben vezet. Hamar megkeményedik a kezemben. Átnyúl a lábam közé - halál balesetveszélyes. Kéri,  hogy vegyem elő a frissen megszerzett játékszert, és próbáljam ki. Kicsit kéretem magam, de aztán kicsomagolom. Iszonyú nagy. Így napvilágnál még durvább. Már nedves vagyok, de még így is nehezen megy be.

Világos, hogy Gábor nem  tud így az útra figyelni, úgyhogy lekanyarodunk egy pihenőhelyre. Csak két kamionos áll csak a messzeségben, nem látnak el idáig. Átveszi a vibrátort, én a csiklómmal játszom, szokásos menetrend. Viszont a cucc hatalmas, elképesztően intenzív élmény.  Néha rá is kell szólnom, hogy finomabb legyen, mert szétszakadok. Ezzel együtt elég lassan élvezik el, szokatlan a helyzet, mégiscsak közszeméremsértés, nem tudom úgy elengedni magam, ahogy szoktam. Gábor teljesen le van nyűgözve: állítólag spricceltem is, amit sosem csináltam még.  Én hiszem is, meg nem is: a női ejakulációt amolyan pornófilmes városi legendának gondoltam.

A viszonzás ezúttal elmarad, de ez nálunk nem probléma, a férjem ki van hegyezve az én élvezetemre, és tudja, hogy bőségesen kárpótolva lesz. (Így is lesz persze.)

A közben elhangzó durván verbalizált perverziókat nem részletezem,  de legyen elég annyi, hogy úgy gondolom,  a férjemet éppúgy izgatja és érdekli a többes szex, mint engem. A megvalósítással nem rohanunk sehova, egyelőre a fantázia kielégít minket, de ha alkalom adódik,  meg fog valósulni. Szerintem. 

4 komment

Címkék: férfi szex orgazmus vibrátor szexbolt

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjcserelo.blog.hu/api/trackback/id/tr805260903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.05.02. 17:42:47

Hú ez izgalmas volt a többes szex szóig:D
Én is felizgultam a "sztrádán, meg a pihenőn":)

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.02. 20:21:27

Bár csak az első bekezdést olvastam, meg kell állapítanom, milyen nagyszerű is, hogy modern, felvilágosult korunkban a nőknek nem kell már orvoshoz fordulniuk hysteriájuk kezelése végett! Azt azért remélem, az eszköz csomagolásán feltüntetik – a szopókás szivarkához hasonlatosan – a túlzásba vitt használat női psychét és genitáliákat érintő kockázatait és mellékhatásit!

HoldViola · http://fiamma.blog.hu/ 2013.05.04. 10:46:58

Nem legenda, tanúsíthatom én is, hogy létező dolog:) Velem is előfordult már, igaz csak egyszer és akkor is magamnak sikerült előidézni..:)

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.04. 13:39:57

@HoldViola: vicces, mert én nem éreztem semmi különöset, és nem is néztem, úgyhogy semmi élményem nem kötődik hozzá
süti beállítások módosítása