Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férjcserélő

Baszáslélektan haladóknak és promiszkuitás-hermeneutika újrakezdőknek volt eredetileg, de a franc se tudja, mi ez már...

Friss topikok

  • Troppauer Hümér, érzékeny lelkű költő: Kedves Titti! Korábban olvastam blogodat, sajnálattal tapasztalom, hogy már nem itt írod tovább. ... (2015.04.13. 13:40) Függöny
  • Miklós123: @BlogElla: Meg kell rendesen tanulni (és ehhez kell szakirodalom...) és másrészt meg nagyon kell s... (2014.04.10. 14:50) Egy rövid poszt a nyalásról
  • Miklós123: Hát én csak véletlenül keveredtem ide. Elfogadom azt, hogy nem lehet egy életen át hűségben élni, ... (2014.04.10. 14:46) Swingtam - 2. rész
  • GrTs: @titti79: en csak szeretnem megkaparintani az uj blog cimet :D (2013.10.25. 10:53) Post scriptum
  • mucsailajos (törölt): És természetesen ez nem pedofília. A pedofília amúgy is leginkább szintén csak egy bélyeg, egy bos... (2013.10.09. 09:53) Honnantól pedofília?

Miért kúrunk félre?

2013.04.26. 11:04 titti79

Olyan kis naiv voltam lánykoromban a házasságot illetően. Nem, azt azért nem hittem, hogy az oltártól aztán tényleg mindenki holtomidlagholtomiglan, de valahogy úgy gondoltam, hogy akinek ez nem jön be, az elválik.

Ehhez az is hozzájárult, hogy a mi jó kis konzervatív köreinkben, amit gyerek- és fiatal koromban láttam,  nem volt válás, szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy félrekúrás sem. 30-ból egy pár vált el, azóta mindkét fél elégedetten másik házasságban. Szóval kiválóan projektáltam ezt a népesség fennmaradó részére, ártatlanul.

Jó, ez sem igaz, tudtam, hogy vannak félrekúrók, de azt olyan primitív dolognak gondoltam, amit panelprolik követnek el a kiserdőben. Igazi szeretőt tartani meg amolyan bágyadt klisének tűnt a '80-as évek viccújságai és Molnár Ferenc dekadens egyfelvonásosainak világából.

cheating.jpg

Ehhez képest a saját generációmból minél több házasságot látok, annál több megcsalást. (Talán most ezen a ponton szögezném le, hogy ez nem csak az igazi házasságra vonatkozik, hanem a hosszú távon együtt élő, akár gyermekes párokra is.) Azoknál is, akikért tűzbe tettem volna a kezem. (Sőt, a nők esetében talán pont azoknál leginkább. Alamuszi nyuszik.)

A férfiak közül a környezetemben tapasztaltak alapján azok kúrnak félre, akikről ezt már az eljegyzéskor meg lehetett mondani. A nagy étvágyú alfahímek, vagy wannabe alfahímek. A férfi, aki úgy érzi, nem dug eleget. Vagy csak hiányolja a változatosságot. Ezek a házasságok gyakran szépen fent is maradnak, mert az elnyomott kis asszonykák nem akarják tudni (mert nem hülyék, egyik sem), mert nem akarnak kilépni a kényelmes kis életükből. Ha meg mégis egy szolid kis alfanőstényt vettek el, akkor vagy mindenki szépen éli a maga világát, vagy kinyírják egymást, vagy elválnak. (Ilyet is látok.)

A nő viszont általában (ÁLTALÁBAN!), nem több szexre vágyik. Hanem egy kicsit több figyelemre, udvarlásra, talán valami szerelemszerűre. Néha izgalomra, kalandra (erre a pasik is).

Sok esetben ezek a házasságban elégedetlen felek meg is találják egymást, a férj (valaki más férje) megkapja a szexet, a feleség (valaki más felesége) megkapja az udvarlást. Mindenki boldog. Persze, amíg a hülye nő igazán bele nem szeret a köcsög pasiba.

Ha a másik fél egyedülálló, abból a világ legszánalmasabb brazil szappanoperái kerekednek. Azt hiszi, elhagyják a házastársat érte, ugyan kérem. Mindenki olvasott már ilyan pozitív kicsengésű sztorit a Nők Lapjában kínjában az anyukája vécéjén, és persze boldogan éltek nagy patchwork családban. Igen. Naná.

Vagy a férj elmegy kurvázni, ami szerintem minden lehetséges dolog közül a legundorítóbb. Lehet, hogy Te, pasi, azt mondod, hogy ez egy tiszta ügy, és nincsenek érzelmek, de női szemmel ez egy hányinger. Mert nőként nem tudod elképzelni, hogy mi van ebben, ami jó, mert a nő valami érzetet akar a szexhez, a férfi meg csak egy pinában akar maszturbálni. Vagy szájban. (Az én személyes bajom a kurvázással ezen felül a betegségektől való félelem, gumi ide vagy oda.)

Ennyit a motivációs szintről. És most jöjjön az önvallomásos rész.

Személy szerint azért undorodom a megcsalástól (nemcsak a saját vagy a párom potenciális megcsalásától, hanem a Tiedtől is, Nyájas Olvasó), és talán azért nem tettem meg a számos adandó alkalom ellenére, mert ez HAZUGSÁG. Nem az undorít benne, hogy a közösen használt nemi szervek egyik fele elkalandozik máshova. Ez nekem egy technikai kérdés, és leszarom. De ha ez titkolózással, hazugsággal, megvezetéssel jár, az aláássa a bizalmat és tiszteletet, amire a kapcsolatnak épülnie kellene.

Egy félrekúró ismerős mondta, amikor a feleségéről kérdeztem: "Nagyon tisztelem és szeretem, szenvedély már persze régen nincs." Szerintem ha megcsalod, akkor nem tiszteled. Pont. Ne mondd, hogy tiszteled, mert nem.

Sokkal tisztább ügynek tartom, hogyha a felek őszinték. Én őszintén elmondom a férjemnek, hogy másokra is rá tudok izgulni. Vagy valaki vonz. Ő is elmondja. Engem nem zavar. Sőt, legtöbbször izgat is. Kaptam egy SMS-t tegnap napközben a férjemtől, hogy a jó idő óta a sok szűk blúzos - rövid szoknyás kolléganőtől teljesen kanos, és agyon fog baszni este (ha a gyerekek végre elalszanak). Alig bírtam megülni a fenekemen estig. (És persze, anyám, de kurvajót dugtunk.)

Arra jutottam az elmúlt hetekben, hogy számomra az ideális kapcsolat William és Lola házassága. Nyitott, kalandvágyó, van tisztelet, szeretet, őszinteség. Kérdés, hogy olyan anyagból gyúrtak-e, hogy ilyenek tudjunk lenni.

921 komment

Címkék: férfi szex férfiak férj feleség megcsalás kolléga

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjcserelo.blog.hu/api/trackback/id/tr525236250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viktor_Viccnélkül (törölt) 2013.04.28. 15:34:21

@Voltran: @masculan: @BlogElla:

BlogElla nem tűr ellentmondást. Szerinte ő a tökély. Hirdeti az igét. :D

Viktor_Viccnélkül (törölt) 2013.04.28. 15:39:47

@Voltran: Egyébként neked mi a foglalkozásod/végzettséged? Csak érdekelne, kíváncsiságból.

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.28. 15:42:55

@Viktor_Viccnélkül: szakadj már le rólam, de komolyan, szánalmas a féltékenykedésed...

Viktor_Viccnélkül (törölt) 2013.04.28. 15:46:05

@BlogElla: Csak poénból jöttem vissza, azok utána hogy tegnaptól folyamatosan fel akartál szedni. Ez a féltékenykedés duma rossz ötlet volt, mert így már mindenki tudja miért nem küldtél az elmúlt órákban szinte egyetlet kommentet sem. Hát mert velem voltál elfoglalva. Ha Pesten leszek, találkozhatunk ettől még persze. :)

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.28. 15:47:01

Ó Uram, ha léteznél, most megsegíthetnél!

pszeudozsiráf 2013.04.28. 16:18:44

@Voltran: Szemléletileg egyetértek. Egy kapcsolatban nekem sem a szex a cél. Én például nagyon szeretem az előtte lévő színjátékot, azt a folyamatot, ami egymásra hangol két embert.

De ösztönszerűen mégiscsak az rögzült belénk, hogy az ez az egész játszadozás a génjeink továbbadását szolgálja. (Ha nem így lenne, nem léteznénk)

A jutalom a szex szemléletről meg annyit, hogy ilyenkor az egész folyamat lealacsonyodik egy üzleti transzferre. Adok - kapok. Az ilyen nőket szokták kurváknak nevezni, ti. ellenszolgáltatás fejében szexelnek. (És mindegy, hogy az ellenszolgáltatás figyelmesség, biztonság adás, vagy pénz).

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.28. 16:26:51

@Methylphenidate: ó igen a gének továbbadása, akkor gondolom, te ahányszor basztál, annyi gyereked van.

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.28. 16:28:17

@Methylphenidate: a nők szeretetre vágynak a férfiak meg baszni, kiváncsi vagyok hogy akkor a férfit miért nem nevezitek kurvának, ő azért kurválkodik, h baszhasson.

pszeudozsiráf 2013.04.28. 16:38:46

@BlogElla: " te ahányszor basztál, annyi gyereked van."

Gondolom te is érzed, hogy nem erről van szó, és most csak kötekedősebb kedvedben vagy. Ez csak szimpla evolúció.

"a nők szeretetre vágynak a férfiak meg baszni, kiváncsi vagyok hogy akkor a férfit miért nem nevezitek kurvának, ő azért kurválkodik, h baszhasson."

Ez így kicsit túl általánosítás. Egyrészt a férfiak is vágynak a szeretetre. Másrészt nem minden nő szab a szexnek feltételeket. Harmadrészt meg saját példából tudom, hogy vannak kisebb étvágyú férfiak. (Az összes barátnőm nagyobb étvágyú volt nálam.)

Az egészséges az lenne, ha két lelkileg szabad ember szereti egymást és mindkettő feltétel nélkül szexszel, akár azzal a céllal is, hogy valami pluszt adjon a kapcsolatba, vagy örömet szerezzen a másiknak. (Engem például jobban felizgat ha a partnerem élvezi, mint az amikor csak én)

Voltran 2013.04.28. 17:10:53

@BlogElla: Írd meg légyszi, mert a freemailes címedre nem mennek el az üzeneteim:(

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.28. 17:12:14

most ez komoly, hogy mindenki itt reklámozza, h levelezésben állok vele?:D

Voltran 2013.04.28. 17:14:22

@BlogElla: Ha 11 perce írtál utoljára, akkor igen:)

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.28. 17:19:20

aha valami gebasz van a freemailnél...megkaptad a skype-ot?

ztskyline 2013.04.28. 19:11:44

@titti79: lenne par kerdesem Hozzad, de temajabol kiindulva itt kozmegbotrankozast keltene. :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.04.28. 19:42:05

Most 840 kommentet nem fogok tudni elolvasni, de 2 éve boncolgatom a témát a blogomban. Ha van kedved, nézz be.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.28. 19:47:59

@skarlát betű: ne is olvasd, dogunalom az elso 100 utan...

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.28. 21:39:55

@titti79: kedves tőled...gondolom rosszul esik, h nem rólad szól

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.28. 21:41:18

pedig kapcsolódik a témához...én mondtam neked titti, hogy abszolút nem értek egyet dolgaiddal, de szeretem a stílusodat, a humorodat, ezért olvasom a blogodat

sztem zapa abszolút nem vágyik többes szexre, ez a meggyőződésem a leírtak alapján.

gingerbread · http://enkanapem.blog.hu 2013.04.28. 21:52:34

Nem olvasom végig a sok-sok kommentet, csak egy kérdésem lenne: mi van, ha a tudtával és engedélyével megyek kurvához?

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.28. 21:57:57

@gingerbread: minek vagy olyannal, aki mellett kurvához kell menend?
Uram jézus, mi lett az erkölcsökkel, emberi értékekkel, tényleg ennyire FOS a világ?

2013.04.28. 23:28:44

@titti79: Volt néhány tanulságos és vicces(en szánalmas) később is, de az utóbbi 2 nap termésében - legalábbis amiket olvastam, mert ennyi fölös időm nincs azért - már nincs sok köszönet. Szerintem érdemes lenne lezárni a további hozzászólás lehetőségét - ha technikailag megoldható így, nem tudom.

wowerman 2013.04.28. 23:49:06

@Patrick Bateman: Lehet hogy vannak buzik a környezetemben, csak nem tudom akkor miért van menyasszonyuk. Amúgy nem vagyok budapesti, ez a megoldás a rejtélyre

wowerman 2013.04.29. 00:06:26

@AdélAnita: "jaj drága" én ezt nem is gondoltam, de ugye mindenki magából indul ki. azt sem hiszem hogy ha becsukom a szemem megszűnik létezni a világ. A cikkíró viszont azt írta hogy megcsalásokat LÁT, ezért kérdeztem így. A barátaimat pedig nagyon jól ismerem, tudom nem mindenki van ezzel így, sajnálom is őket.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.29. 08:25:28

@BlogElla: ebben biztos van igazsag :) de neked tobb az idod, es vegre egy hely, ahol figyelnek rad. tudom, hogy nagyon elvezed, hogyha hepciazhatsz :P arra jutottam, hogyha nem megyek ferjhez 29 evesen, es tovabb kell nyomnom a randizos pokolban, nagy esellyel valami ilyesmi lennek, mint te. ugyhogy ez a hiszti valahol en vagyok egy alternatív univerzumban.

Sadist 2013.04.29. 09:03:36

@Voltran: Szerintem te szociopata vagy. A végletekig nihilista felfogásodból legalábbis ez rajzolódik ki.

Sadist 2013.04.29. 09:17:06

@BlogElla: "ezekből a fiziológiai dolgokból is következik, h a nők kevésbé képesek a megcsalásra mint olyanra"

Ha lesz időd és egy kis nyitottságod a valóságra, akkor nézz meg egy-két anonim felmérést és láthatod, hogy a nők is ugyanolyan arányban csalják a férfiakat, mint fordítva. A közvetlen környezetedből és ismerősi körből hiába veszel mintát, ott úgyis mindenki szent ember lesz...

Sadist 2013.04.29. 09:33:26

@BlogElla: Fingreszelés magas szinten, megint csak arról van szó, hogy a nőért, a nőnek, csak a nő van a középpontban, de arra nem válaszoltál, hogy egy férfinek meddig illik tűrnie a szexhiányt. Hol van az elégséges szolgáltatás határa, ami egy férfinek jár?

Sadist 2013.04.29. 10:27:21

@windex: Majd légyszi írd meg azoknak a nőknek az elérhetőségét, vagy akár csak a természetes élőhelyüket, akikhez oda se kell menni, hanem maguktól térdelnek és szeretnek, cserébe pedig nem várnak semmit. Opciósan még el is viszik előtte a férfit kajálni és meccset nézni.
Ingyen szex nincs, energiát és időt mindig bele kell fektetnie egy férfinek abba, hogy szexhez jusson.

Sadist 2013.04.29. 10:33:41

@AdélAnita: A helyi Tescoban dolgozik két nagyon csinos és vonzó egyetemista lány, nekik szívesen a kegyeikbe férkőznék és biztos vagyok benne, hogy nem csak én vagyok ezzel így.

Sadist 2013.04.29. 10:41:28

@zsírmalac: Dehogynem, nekem is jó, lehetnek gyerekeim, lehet rendezett, meleg otthon, hálótárs.
A házasság, a családalapítás, önmaga a párkapcsolat is olyan, mint egy jó üzleti megállapodás. Mindkét fél el tud adni valamit, amire a másiknak szüksége van, így mindketten nyernek vele.
Viszont a férfiak azok, akik többet adnak, a nők és a gyerekek, pedig többet kapnak.

Sadist 2013.04.29. 10:57:57

@zsírmalac: Nem ellentmondás, csak paradoxon. Attól függ, hogyan definiáljuk a kurvát. Ha a klasszikus pénzért kefélő szolgáltatóként, akkor a fuvarért vagy nercbundáért szopó sem kurva.
Ha viszont abból indulunk ki, hogy minden nő kurva (csak más-más valutával kell nekik fizetni), akkor a fűvel-fával, csakis a szex és a fasz imádatáért kefélő nőt max nimfomán ribancnak lehet hívni, mert nem akar cserébe semmi mást, se az idődet, se a figyelmedet, semmi kis ajándék mütyürt, egyszerűen csak egy hímtagot, amit leszophat és meglovagolhat.

Sadist 2013.04.29. 12:45:17

@BlogElla: Te komolyan végletekig naiv vagy. Ha a férfiak nem akarnának szexelni is a nőkkel, akkor valószínű különösebben hozzájuk sem szólnának. Jókat beszélgetnének sörözés vagy meccsnézés közben a többi férfivel autókról, sportról, tudományról, haditechnikáról.
Próbáld már meg elfogadni, hogy a többi ember, pláne a férfiak különböznek tőled és mások a céljaik az életben és más dolgok okoznak örömet nekik.

Sadist 2013.04.29. 12:54:50

@BlogElla: A férfinél a szex általában cél, nem ellenszolgáltatás. Vannak persze férfi prostik, sőt, selyemfiúk is, akik nem is szexelnek a klienssel, hanem csak beszélgetnek, színházba, fogadásra kísérik a nőt, mindezt pénzért.

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.29. 20:05:34

@titti79: Én viszont nem vágyom férjre, úgy akarok valaki "rabja" lenni, hogy nem egy darab papír köt vele össze, vagy a gyerekek, meg a látszat, hanem az ÉRZELMEK.

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.29. 20:11:28

@Sadist: "...férfinek meddig illik tűrnie a szexhiányt. Hol van az elégséges szolgáltatás határa, ami egy férfinek jár? "

"MEDDIG KELL TŰRNIE?" "FÉRFIENK JÁR"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
NO COMMENT

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.29. 20:21:05

@Sadist: :DDDDDDD

Igen a férfi kurva sokat ad...a házasságban a nő főz, mos, takarít, gyereket nevel, közben kurva szexi legyen ám, hogy a férjecskéjének minden vágyát kielégítse az ágyban, hagyja magát seggbebaszni, szopjon, mint a torkos borz, de közben a nő is dolgozik, mint a férfi, a nő jár vásárolni, mert azt tudjuk mi van abból, ha apjukot küldjük a boltba->katasztrófa. Tehát a nő még cipekedik is. Mindeközben a férfi, vagy a szeretőjét kúrja, mert az asszonynak a sok házimunka után lecsökken a libidója, vagy sörözik a haverokkal, vagy bámulja a tévét. tehát a férfi annyit belead a házasságba, hogy esküszöm ebszarok tőle. Hja és mindeközben még kicsi a farka is és gyorsan ejakulál, a g-pontról azt hiszi városi legenda. A legtőbb feleség, meg örül, h van férje, nincs egyedül, mert kapcsolatfüggő, igaz orgazmusa még az életben nem volt, de mit számít az, hiszen ott a gyerek és a csodás férj:D
Általánosítok? közhely? rengeteg családra igaz...

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.29. 20:24:27

@BlogElla: bocsi az elütési és helyesírási hibákért, igen látom vannak...

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.29. 20:27:29

@Sadist: "Te komolyan végletekig naiv vagy. Ha a férfiak nem akarnának szexelni is a nőkkel, akkor valószínű különösebben hozzájuk sem szólnának. "

Amikor rajtad kívül, mindenki (kivéve kodack) próbálja a férfigyűlőlő, szavaiddal tökéletesen egybevágó gondolataimat megcáfolni, akkor te leírod, a saját nemedet olyan szarnak, amilyennek én eddig le sem mertem.:DDD

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.29. 20:27:55

@BlogElla: van ebben is valami, én sokszor érzem így, de ebben a cipőben evezek (az életmódot mondom, meg a sok munkát, mert a szexuális életünkre ez nem igaz)
Viszont az, hogy az érzelmek összekössenek valakivel egy életre - ha ilyet vársz, akkor tényleg cserélgethetsz 4-5 évente

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.29. 20:32:41

@Sadist: Huhh te ezt nagyon nem értetted, a kurválkodás alatt nem szexuális szolgáltatást értek, hanem amikor az ember eladja a lelkét valamiért cserébe. azaz nem férfiprostikról beszéltem.
hanem azt mondjátok a nő kurva, mert nercbundáért baszik. na de a férfi azért, h basszon ad nercbundát, most akkor mitől KURVÁBB A NŐ MINT A FÉRFI?
?????????? Remélem már vágod a logikát!

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.29. 20:35:03

@titti79: Lehetséges, hogy naiv és álmodozó vagyok, de nekem szimpatikusabb a 4-5-7évente csere, mint, h egyvalakit össze-vissza csaljak a háta mögött. Ráadásul nem is biztos, h lesz csere, ki tudja meddig élek még vagy milyen pasival hoz össze a sors.

whale 2013.04.29. 21:59:44

@BlogElla: Attól cuncimókus, hogy az egyik pinát VÁSÁROL, a másik meg ELAD. Ez KETTŐ KÜLÖNBÖZŐ tevékenység, tehát fogalmilag KIZÁRT, hogy mind a kettő kurva lehessen. Praktikusan azt nevezzük kurvának-és ezt te tudod nagyon jól, csak jáccod az eszed helyét- aki ELADJA a pináját/faszát.
Remélem, már vágod a logikát!:DD

Sadist 2013.04.29. 22:25:54

@BlogElla: Ahelyett, hogy ordibálsz, mint a fába szorult féreg, talán válaszolhatnál is. Szerinted milyen mennyiségű és minőségű szex az, aminél kevesebbért egy férfi pl. beadhat egy válópert?
Mert ugye ha egy férfi pl. elveszti a munkáját, tönkremegy anyagilag, akkor a nő mondhatja, hogy sajna nincs meg a biztos jövőkép, inkább váljanak el. Férfi mikor mondhatja azt, hogy neki az otthoni szex kevés, ezért menjenek tovább külön utakon?

Sadist 2013.04.29. 22:36:29

@BlogElla: Vedd azt is figyelembe, hogy kik dolgoznak többet, a ledolgozott túlórák 80%-át kik vállalják, ezáltal kik raknak többet a közösbe (adó, tb, és a többi járulék), és hogy ezekből kik vesznek ki többet GYES-el, GYED-el, családi pótlékkal, nyugdíjjal, orvosi ellátással. Ne csak az egyén szintjét nézd, mert nagyon torz képet kapsz.
Plusz még ott van az is, hogy egy kapcsolat kialakításához a férfinak kell többet beletennie, már csak néhány kultúra van, ahol a lányok szülei hozományt fizetnek, hogy elkéljen.
Az ilyen mosás, főzés, takarításos buta sztereotípiák mellé bedobhattad volna a szaros gatyás motívumot is, feminista körökben gyakran elő szokott jönni mint adu ász érv :) Nem tudom feltűnt-e, de a legtip-top feleséget hasonlítod a legalja férjhez, ami nem valami korrekt összehasonlítás.

Sadist 2013.04.29. 22:41:49

@BlogElla: Mi abban a szar, hogy a férfiak általában jobban szeretik a szexet, mint az órákon át tartó pletykálást arról, hogy ki, mikor, kivel, hogyan, miért?
Valószínű újdonságot mondok neked, de a férfiak a beszédet főleg információ átadásra használják, nem pedig a szociális kapcsolatok kialakítására és fenntartására.
Két férfi képes órákig együtt csinálni valamit anélkül, hogy egymáshoz szólnának, míg két nő ha öt percig nem szól egymáshoz, akkor biztos, hogy valamiért haragszanak egymásra.

Sadist 2013.04.29. 22:46:54

@BlogElla: philosophyofstuff.files.wordpress.com/2011/11/gecibuta.gif

Ha veszek öt kilo paradicsomot, mert kurvára szeretem a paradicsomot, akkor nem leszek paradicsomtermelő, se kereskedő, hanem vásárló maradok.
Abban mi a kurvulás, ha az ember vesz valamit, amire vágyik és megvan hozzá a megfelelő ellenérték?
Leírom még egyszer, kurva az, aki pénzért áruba bocsátja a testét, szexuális szolgáltatásait.

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.29. 22:59:11

@whale: nagyon nem vagy tisztában dolgokkal, ha pl. valaki kurválkodik a pénzért, az lehet egy ügyvéd is, arra használják a szót, h olyat tesz, amiért eladja magát, szó sincs egy kibaszott drab pináról se, de még segglukról se.

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.29. 23:01:49

@Sadist: én nem hagynék el valakit amiért elveszti a munkáját, hanem inkább erőt adnék neki, h találjon másikat, de már számtalanszor leírtam, h lehet kedvet csinálni a szexhez, ha a férfinak többre van igénye, mint a nőnek, ha szar a szex, persze, h nem vágyik rá az asszony, de ha jó, miért ne akarná? te annyira gyíkagy vagy, komolyan mondom egy igazi buta szar pasi.

whale 2013.04.29. 23:35:50

@BlogElla: Te ugye nem vagy nagyon okos? Amiről hablatyolsz az ugyanaz, amit én leírtam, okoska.
A logicot érted? Tehát ha van mit ELADNOD, akkor lehetsz kurva. Ellenberger, ha VÁSÁRLÓ vagy, már nem lehetsz az, hiszen azt már az ELADÓ stipistopizta. De te is ezt írtad, hála az égnek, a butuska ügyvédes példáddal. Szóval ha nem is tudatosan, de azért érzed te is, hogy miért orbitális fasság a szezont összekeverni a faszommal. Szólj, ha még kell segítség...:))

whale 2013.04.29. 23:58:49

@BlogElla: Te egy kibaszott sztereotípia gyűjtemény vagy, bazmeg!:DD
Igazából annyira kínosan ostoba vagy, hogy ciki veled szóba állni, szóval pá, kis aranyom...

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.30. 00:44:43

@whale: bagoly mondja verébnek, h nagyfejű:D

Sadist 2013.04.30. 08:00:52

@BlogElla: Megint csak a terelés, de annyit már nem mersz írni, hogy ha pl. heti egyszer van kufirc, vagy a férfi minden második, erre irányuló kezdeményezése visszautasítást kap, akkor érthető és elfogadható a szakítás. Helyette csináljon a férfi hangulatot hozzá, oldjon meg mindent ő, és úgy egyáltalán ő lesse a nő minden kívánságát. Ha meg netán tényleg kezébe veszi a dolgot és megoldja egy harmadikkal, akkor ő a rohadék.

Azért nincs neked pasid, mert te is királylány szindrómában szenvedsz, mint rengeteg másik huszon, néha harminc éves nők. Azt várjátok, hogy jöjjön a jóképű, szőke herceg fehér lovon, aki megold helyettetek mindent, és természetesen a szex is hihetetlenül jó vele.
A szex is olyan, mint a biciklizés, van, akinek jobban megy, van, akinek kevésbé, de mindenki számára tanulható. Ha egy férfinek nincs komolyabb szervi baja, viszont béna az ágyban, szar vele a szex, az bizony a nők hibája, mert rohadtul nem tanították meg neki, hogy csinálja, hogy az a partnerének is maradéktalanul jó legyen.

Legalább most már az is érthető, hogy miért jössz be ennyire Voltrannak. A naiv és nárcisztikus személyiséged miatt.

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.05.01. 09:27:47

@Sadist: Igazából már kurvára nincs kedvem hozzászólni, mert ezt a vitát örökké folytathatnánk, te máshogy látod és én is. Csak, h egy példát mondjak, sztem nincs olyan, hogy heti hányszor "KELL" dugnia egy nőnek, ahhoz, h ne hagyják el, vagy csalják meg, ez kurvára NONSZENSZ. ha annyira nem bírsz magaddal verd ki a faszod napi 5-ször.

A másik témához viszont hozzászólnék mégpedig, hogy én kinek jövök be vagy sem, ahhoz neked kurvára semmi közöd. Idióta.

Sadist 2013.05.01. 10:05:42

@BlogElla: Nem a nőnek "kell" dugnia, te okostojás, hanem a férfinek :) Próbálj már meg elszakadni a nő- és egocentrikus világképedtől és legalább egy picit más helyébe képzelni magad.

windex 2013.05.01. 12:41:11

@Sadist: nem lehetsz túl vonzó, ha meg kell támogatni a szándékaidat ;-) na de komolyan, nyilván a fejedben van a gond, mondjuk látom a kommentjeiden is, hogy elég merev gondolkodású vagy, jelentős korlátokkal, klisékkel és sztereotípiákkal - és sok előre elrendelt ítélettel. így tényleg csak úgy fog menni, ahogy mondod.

azt a kifejezést, hogy ingyen szex, nem ismerem. amitt te annak nevezel, az más eset, olyan nők, akik együtt akarnak lenni az emberrel, olyanok, akik nem árunak tekintik a szexet, hanem kommunikációnak. természetes élőhelyük nagykanizsa, sopron, budapest, debrecen, pécs, kaposvár - külföldön barcelona, stockholm, münchen, bécs, internet - gyakorlatilag bárhol. nem a hely számít, ahol lennének ingyen szexelő csajok, hanem az, hogy rejted mit éreznek. a lényeg, hogy amíg te akarsz bármit, annak szaga van és kiszagolják. amint nem akarsz semmit, azonnal megtörténik. veled azért nincs így, mert a te fejedben a szex valami, amit a nők adnak valamiért. és valószínűleg általában olyan nőket környékezel meg, akik hasonlóan vannak ezzel - azt nem mondom, hogy gondolják, mert a többségnél öntudatlan, akárcsak nálad. amíg ebben a rendszerben élsz, és a szex számodra cél, soha nem is lesz "ingyen" szexben részed. ha a nő iránti érdeklődésed és semmit nem akarás lesz érezhető, akkor igen, de nagyot kell változnia a gondolkodásmódodnak, hogy ez megtörténjen veled - addig maradnak az "üzletszerű" csajok, meg a hajtás a szexre :-)

windex 2013.05.01. 12:44:30

@Sadist: haladj a korral, ma a nők is dugnak. félreérted a nyelvet, a kifejezést, dugásnak nem azt nevezik, amikor valaki valamit bedug valahova, hanem az aktust magát, melyben mindkét résztvevő úgy látja: "most dugok", vagy "dugtam". abban az esetben, ha a nő kedveli a szexben kifejeződő alárendelt szerepet, szívesen mondja, hogy "és jól megdugsz" és ennek variációit
:-)

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.05.01. 13:20:55

@windex: Nagyon jó!

" a lényeg, hogy amíg te akarsz bármit, annak szaga van és kiszagolják. amint nem akarsz semmit, azonnal megtörténik. veled azért nincs így, mert a te fejedben a szex valami, amit a nők adnak valamiért. és valószínűleg általában olyan nőket környékezel meg, akik hasonlóan vannak ezzel - azt nem mondom, hogy gondolják, mert a többségnél öntudatlan, akárcsak nálad. amíg ebben a rendszerben élsz, és a szex számodra cél, soha nem is lesz "ingyen" szexben részed."

Sadist 2013.05.01. 16:24:23

@windex: Szerinted van ingyen ebéd is?

Sadist 2013.05.01. 16:43:31

@windex: Próbáld értelmezni is, amit leírok. BlogElla pont ellenkező, női oldalról próbálta megközelíteni a kérdést, ami nyilvánvalóan téves, mert arról volt szó, hogy a férfi mikor mondhatja a sivár szexuális életre, hogy "irgum-burgum". Erre nem tudott még válaszolni.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.01. 16:51:27

@Sadist: szerintem ez nem egy objektív kérdés. Minden pasinak más az étvágya, ezt nem lehet számszerűsíteni. Ha komoly eltérés van a két fél szexvágya között, akkor kell valamit tenni. Én első körben az asszony reintegrálását javasolnám. Többet közeledni. Maradék esetekben kiverni. Ha nem megy, terápia. Ha nem megy, tőlem kúrj félre, felhatalmazást akartok erre, vagy mi?
Amúgy nem ismerem a problémát, sosem akartam kevesebb szexet, mint a pasijaim, úgyhogy tök jó, hogy így pofázok rajta.

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.05.01. 17:57:00

@Sadist: Már válaszoltam, nem mondhatja semmikor egy férfi, h nem elég neki a szex, amit titti is ír, hogy minden férfinek más, ha pl. egy férfi napi 5-ször igényli a kufircot és a felesége nem, akkor jogos a megcsalás???
Amennyiben a férfi egy baszógép, NE nősüljön meg!

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.05.01. 17:59:01

@Sadist: Nincs az a baszni nem akaró nő, aki megérdemelné a hazudozást, félrekúrást. Ha nem kapod meg többszöri próbálkozás után és már házas vagy, válj el, nem értem miért opció a megcsalás. Ja igen tiszta zokni, meleg ebéd.
Idióta.

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.05.01. 18:03:21

Fogalmam sincs, hogy a többi nőnél hogy van, de nálam erősen lelkiállapotfüggő a libidó, van, hogy napi 7-szer. De előfordul, hogy hetekig semmi vágy.
Ha pl. megbánt egy pasi, még a víztől se leszek nedves.

Sztem más nők is ilyenek, de én ugyan már nem áltílánosítok, csak a magam nevében beszélek.

És igen rajtam kívül minden nő a szopásról és az análszexről fantáziál, minden szabadidejében:D

2013.05.01. 23:07:17

Hihetetlen, hogy még mindig kommenteltek! :P

A kisujjam - de csak egy picit! - én is bedugom a szarba:

@windex:

Beleolvastam néhány hozzászólásába az elmúlt hónapokból ebben a témában (nagyságrendileg kb. 30 hsz.) és azt kell mondjam, hogy objektív érveléssel (!) a többsége nehezen cáfolható. (Akad kivétel is.) A hosszabban kifejtett érvelései logikusak és bár a töltet nőellenesnek tűnik (lehet, hogy az is, ez nem annyira lényeges), arányaiban tárgyilagos 'levezetést' tartalmaznak, amiket tények igazolnak.

@BlogElla:

Ha jól emlékszem nem megcsalásról beszélt, hanem szakításról/válásról. Nem mindegy.

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.05.02. 05:16:19

@queensryche: Rosszul emléxel, valóban nagyon nem mind1, mivel én a válást, szakítást, akár nemházasságot szorgalmazom a megcsalással szemben, ami miatt mindenki ellenem van.

Jönnek a szöveggel, az ember nem arra született, h monogámiában éljen, akkor kérdem én, mi a fasznak nősűl meg?
Hja igen legyen meleg étel az asztalon, legyen tiszta ruha, legyen hová hazamenni és ha épp nem tud az ember új pinát felhajtani, akkor legyen ott az asszony forró pinája, amit ugyebár kötelező odanyújtania a házassági kötelesség címén.

Én lelőném mind.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.02. 07:44:44

@queensryche: @BlogElla: ezt teljes tisztelettel és szeretettel mondom, de úgy érzem, Blogella nagyon dühös, hogy őt még mindig nem vette el senki, és egyre kevésbé valószínű, hogy fogja, és ezért kitalálta ezt a dolgot magának, hogy ez ne fájjon annyira. Ezzel együtt nem kétlem, hogy a hűtlenséget hasonló módon reagálná le, mint ahogy mondja, szóval hogy elválna, meg minden. De inkább hozzá sem menne, hiszen minden férfi fasz. De azért várja a herceget a fehér lovon, aki meg nem létezik, mert nem és kész. Egy kapcsolathoz kompromisszumokat kell kötni, te döntöd el, hogy miben engedsz. Azt mondod, hogy a hűségben nem engedsz. Akkor alul kell választani, egy rondább, butább, rosszabbul kereső pasit kell keresni, az kevésbé valószínű, hogy megcsal. Alfahímet ne.

Sadist 2013.05.02. 10:02:32

@BlogElla: Na, végre egy normális, bár kicsit indulatos vélemény és nem csak maszatolás.
Ha házasságkötéskor egy szinten voltak szexuális aktivitásban, de az egyik fél libidója néhány év alatt a másiké alá csökken (legyen az az évek múlása, vagy mondjuk szülés miatt), akkor el kell válniuk. De ugye emiatt nem lesz gerinctelen patkánynak bélyegezve, mert otthagyta a feleségét/férjét/gyerek(ek)et?
Vagy ez is van rajta sapka, nincs rajta sapka eset?

Sadist 2013.05.02. 10:09:17

@titti79: "Ha nem megy, tőlem kúrj félre, felhatalmazást akartok erre, vagy mi?"

Nem felhatalmazást, hanem egy olyan véleményt, megoldási javaslatot, amit a nők döntő többsége korrekt viselkedésként fogad el. Nekem nem kell felhatalmazás, nem kell megmondani, hogy mit tegyek adott helyzetben, és szerintem a férfiak többségének sem, mert a végén a döntés úgyis az én felelősségem lesz, de érdekel a másik nem véleménye és nézőpontja.

Sadist 2013.05.02. 10:16:23

@queensryche: A nőellenesség miatt anyatermészetnél tessék panaszt emelni :)
Az a legjobb dolog a tényeken alapuló racionális érvelésben és a természettudományokban, hogy nincsenek tekintettel nemre, bőrszínre, vallásra, származásra.

Sadist 2013.05.02. 10:21:11

@BlogElla: Azért az durva, hogy egy elméleti fejtegetésen ennyire fel tudod húzni magad. Nem szoktál sportolni, táncolni, szórakozni, hogy ennyi feszkó van benned?

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.05.02. 12:05:27

@titti79: Már megbocsáss, de ez mekkora baromság??? Egész kiskorom óta házasságellenes vagyok, holott akkor még szóba sem került a téma. Egészen közelről szemlélhettem a házasság "áldásos" hatását a férfi és női kapcsolatra tekintve, drága szüleimnél.

Igen keresek valakit, de titti tudd meg én nem azért akarom, h valaki hűséges legyen hozzám, mert olyan kurva ronda és mást soha nem kap, hanem mert tisztel és szeret, ha meg elmúlik ez az érzés benne, mehet fel is le is. Nem pedig jobbra, balra mellettem.

Abszolút nem vagyok megalkuvó, ha nem találok számomra megfelelő partnert, akinek természetesen én is megfelelek, akkor hajlandó vagyok, magányosan leélni az életemet. Aki megalkuszik az nem lehet boldog, azért is érzitek olyan üresnek, kielégtetlennek a házasságotokat, mert nem kerestétek meg a megfelelő partnert, hanem csak beszartatok, h ketyeg az óra és a társadalom is nyom, h most már pedig alkotni kell egy családo, különben hulladékok vagytok, így gyakran nem a számotokra megfelelő partnerrel kötöttétek össze az életeteket.

Persze most majd mondod te is, h ő számodra a tökély, haha akkor miért vágysz más faszára?

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.05.02. 12:07:46

@Sadist: Ilyen tipus vagyok, egy kis feszültségforrás, szenvedélyesen pulzálok:)

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.02. 12:21:11

@BlogElla: túl nagyok az igényeid egyedül fogsz maradni. de ne legyen igazam. mennyi, de mennyi ilyen keserű szingli barátnőm van. remelem, a munkadat szereted. meg van macskad. :)

windex 2013.05.02. 12:52:51

@Sadist: az ebéd objektum, amit vagy megveszel, vagy nem. eseztleg ajándékba kapod, akkor ingyen van. vagy viszonzod, akkor nem, de akkor meg az ember-ember közti interakció és a mögöttes érzelmek számítanak. a szex akkor frankó, ha nem vetül rá az anyagi világ árnya, hogy úgy mondjam. :-) ha ezt nem ismeed, kár. csináld máshogy, csináld mással, hátha rátalálsz. és nem azért jó, mert "ingyen" van - bár az én fogalmaim szerint ez a szó nem kapcsolódik a szexhez -, hanem amiért "ingyen" van. szóval semmi köze az ingyenebédhez, nem az analógia nem áll meg

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.05.02. 17:38:13

@titti79: oké, ácsi én még csak 31 vagyok:) Nem vagyok keserű, viszont kutyapárti vagyok;)

Hiszek magamban és akár hiszitek, akár nem van miből válogatnom, a kommentjeim kapcsán 4-5 pasi is rám e-mailezett.

Az tény, hogy nagyok az igényeim, de csak mert én is sokat tudok nyújtani. Volt már pár kapcsolatom és őszintén megmondom, h nem azért adtam, h kapjak, de amikor csak adtam, adtam, adtam, akkor pár év után nekem elég volt.
Ha én vagyok naiv és ennek így kell működnie, akkor köszönöm nem kérek belőle, de azért még pár probálkozást megér.

Még valami, volt szó itt a tantásról, pl. szex terén, én abszolút nem vágyom rá, h tanárnőt játsszak, senkit se vágyom betantani arra, h nekem, h jó a szex, mert akkor számomra elveszti varázsát. Tudja, érezze, tanulja meg magától a partner, időt adok neki rá.

Taylorg 2013.05.08. 10:28:33

Keserű szingli ismerősökből nekem inkább mostanában olyanok vannak, akik párkapcsolatban élik meg ezt az állapotot. Szerintem ez rosszabb verzió.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.08. 10:38:02

@Taylorg: igazat szólsz, sok a keserű házas is, de hogy melyik a rosszabb, azt nem tudnám megmondani. attól is függ, hogy hol mekkora a keserűség

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.05.08. 17:13:38

@titti79: sztem a párban magány sokkal szomorúbb...

FGSuperman 2013.06.25. 08:16:21

@Patrick Bateman: így-így

mekkora csajozós profil ez már

és van bőven csaj aki, "na majd én kihozom belőle a szexualitást alapon" ugrik is

ő meg a lelkében hatalmas vigyorral varrja le őket, majd egy laza "bocs, de te sem tudtál megváltoztatni" dumával lekoptatja

és - next please:-)

FGSuperman 2013.06.25. 08:18:32

@BlogElla: ezért kéne törekedni arra, hogy találjon az ember egy 100%, vagy közel 100%-os kapcsolatot

te egy picit elutasító vagy ezzel szemben

és még kissé beszari is

adj magadnak esélyt

FGSuperman 2013.06.25. 08:20:02

@taka2: a nők elég nagy része próbálja meg a lehetetlent, ezért vonzódnak a rossz fiúkhoz is

majd ő megváltoztatja

aztán nem sikerül

FGSuperman 2013.06.25. 08:22:48

@BlogElla: és miért jó színészkedni

próbáld meg egyszer elmondani (sőt többször is), hogy mire van szükséged, mi jó neked, és meglátod előbbre jutsz

a színészkedéssel jórészt saját magadat is becsapod

FGSuperman 2013.06.25. 08:27:12

@BlogElla: ez a minden nő szeret szopni annyira jó

persze a legtöbb nő meg elvárja, hogy kinyalják

de szopni azt nem

whale 2013.06.25. 08:42:56

@FGSuperman: Ne fáradj, már legalább 5 néven kibaszta innen a csapos, szóval nem fog válaszolni, hála az égnek!:D

FGSuperman 2013.06.25. 20:16:30

@AdélAnita: szerintem meg pont, hogy de

ha nekem tetszik egy nő akkor az lehet főkönyvelő, cipőbolti eladó, pincérnő - tetszeni fog és a "közelébe akarok férkőzni"

ennyi

FGSuperman 2013.06.25. 20:18:09

@whale: nem volt fáradtság:-)
mondjuk nem ártott volna időben észrevenni a post-ot, és az sem lett volna hátrány ha egy lendülettel végig is tudom olvasni
majd talán ma sikerül:-)
süti beállítások módosítása