Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férjcserélő

Baszáslélektan haladóknak és promiszkuitás-hermeneutika újrakezdőknek volt eredetileg, de a franc se tudja, mi ez már...

Friss topikok

  • Troppauer Hümér, érzékeny lelkű költő: Kedves Titti! Korábban olvastam blogodat, sajnálattal tapasztalom, hogy már nem itt írod tovább. ... (2015.04.13. 13:40) Függöny
  • Miklós123: @BlogElla: Meg kell rendesen tanulni (és ehhez kell szakirodalom...) és másrészt meg nagyon kell s... (2014.04.10. 14:50) Egy rövid poszt a nyalásról
  • Miklós123: Hát én csak véletlenül keveredtem ide. Elfogadom azt, hogy nem lehet egy életen át hűségben élni, ... (2014.04.10. 14:46) Swingtam - 2. rész
  • GrTs: @titti79: en csak szeretnem megkaparintani az uj blog cimet :D (2013.10.25. 10:53) Post scriptum
  • mucsailajos (törölt): És természetesen ez nem pedofília. A pedofília amúgy is leginkább szintén csak egy bélyeg, egy bos... (2013.10.09. 09:53) Honnantól pedofília?

Vib-retorika és orgaz-mustra

2013.04.19. 17:22 titti79

Van egy vibrátorom. Nyilván mindenkinek van, nem is egy, hanem tíz, mindegyik másféle színű, szagú és állagú, meg van köztük csiklónyuszis, meg delfines. Meg sima dildók is garmadával, zselé, műanyag, fém.

Hát, én ilyen kis egyszerű vagyok, mert nekem ez az egy szál van, de azt kell mondjam, hogy a célnak tökéletesen megfelel. Már legalább 8 éve megvan, használom is több-kevesebb intenzitással, és jól bírja a gyűrődést.

v2.jpg

Emlékszem, akkor kezdtem egyáltalán kitekinteni a "szex, mint standard reszelés" gondolatvilágából, egy invenciózusabb partnerrel (aki, így utólag, egy görény volt, de hát a karakteres pasik ilyenek). Teljesen laza voltam, besétáltam egyedül egy szex-shopba, körbenéztem, segítséget kértem az eladótól, mint egy ruhaboltban (jó, fel nem próbáltam!). Ez volt a preferenciám, életszerű, nem színes, nem bügyüs. Tök sima. Nem túl nagy - talán írtam, hogy a görény nem volt olyan jól felszerelve, nem akartam elszomorítani egy brutálfallosszal.

Mivel nulla tapasztalattal vettem, eleinte azt sem tudtam megmondani, hogy miért is kellett nekem, hogy vibráljon. Miért nem volt jó egy sima műfasz? Sőt, továbbmegyek, minek ide egyáltalán bármi vaginális szerszám, hiszen tudvalevő, hogy csiklós vagyok? Talán ez is benne volt - hogy hátha beljebb jutok a hüvelyi orgazmus tanulmányozásának nagy misztériumában. (Síkosítót is vettem, de mi a francnak, kb. most fogyott el.)

Az első élményem enyhe csalódás volt. Jó, ezzel sem fogjuk megváltani a világot. Próbáltam rezegve, anélkül, punciban, csiklóhoz nyomva, nem egy nagy etvasz. Úgy nem volt rossz. Mint a borókabogyó a húslevesben: ha van, jó, ha nincs, akkor sincs semmi gond.

Meg persze voltak ínséges időszakok, amikor bevetettem az őrületes faszhiány napjaiban, mintegy illúzióként, de élvezni direktben nem segített. De az igazi felhasználási területe a közös mókák színesítése volt.

Nem tudom, hogy ez akkoriban volt olyan non-standard, vagy csak én találkoztam kevésbé szabad szellemű pasikkal, de sokuknak kifejezetten forradalomszagú volt, hogy egy nő előttük vibrátort használ. Hogy engedi, hogy nézzék, miközben csinálja. Hogy engedi, hogy a pasi megdugja egy műfaszal. Hm. Én exhibicionista vagyok, úgyhogy nekem nem volt ebben semmi furcsa. (Sose tudom, hogy a kommentekben, ha vannak, full le leszek pornóskurvázva, vagy megkapom, hogy a középső csoportosoknak is invenciózusabb a szexuális élete. Mindegy, mellékszál.)

Már egy ideje használtam, amikor bekattant, hogy igazából úgy lenne jó, hogy vagina+klitorisz. Ez gép nélkül, igazi fasszal már működött, miért nem működne így is? Szóval bal kéz (vagy másik szereplő) játékszer, jobb kéz csikló. Zseniális. Nagyon örültem, hogy mégsem vagyok olyan hüvelyi antitalentum, mert sikerült valaki extra érzést hozzáadnom onnan is a standard csiklós orgazmusomhoz. És itt lett szerepe ennek a vicces rezgésnek is, valahogy tényleg jobb volt így, mint a sima reszeléssel. (Férfiakra, úgymond semmi szükség s továbbiakban, csak úgy mondom.)

Őszintén belegondolva elég hosszú idő telt el, mire elkezdtem megengedni magamnak, hogy a szex úgy essen jól, ahogy esik. Hogy ne érdekeljen, hogy vajon mit gondolhat a másik, hogy ne szabadkozzak, ha lassan megyek el. Az önzést, mint generális jellemvonásomat sokáig nem tudtam megélni dugás közben. Tipikus példa ez: nekem úgy lesz nagyon jó, hogy a hüvelyemet és a csiklómat is izgatják. Egyszerre. A sima dugás se rossz érzés, a sima csikló nagyon jó tud lenni, de együtt az igazi. (Hozzáteszem, hogy még ha a mellemmel is játszik valaki, az az igazán tuti, de ehhez néha kevesek vagyunk.) Miért ne akarjam ezt megkapni?

A férjemmel is rendszeresen bevetjük a műszert, főleg, ha egy a szokásosnál kicsit több időnk van, jellemzően az én második / sokadik orgazmusom eléréséhez (vagy ha nincs ihletem, ez is előfordul, akkor már az elsőhöz). Abszolút win-win, szereti nézni, szereti csinálni, szeretem ahogy nézi, szeretem, ahogy csinálja. És mivel neki többször meg kell állnia, konstans punciizgalom fenntartására is tökéletes.

Véletlenül (?) hódított meg egy újabb frontiert pár éve. Valahogy ott maradt a vibrátor az ölemben, miközben dugott, és láttam, hogy élvezi, ahogy hozzáér a farka. Felbátorodva odaszorítottam, és nagyon működött, hatalmasakat élvez így. Szoktam csak úgy is kényeztetni vele a gátját, a golyóit, de a legjobb érzés állítólag neki élvezéskor "rezegni". A non plus ultra az, hogy az én orgazmusom után lassan, finoman becsúsztatja a fasza mellé a vibrátort, és akkor el is megy kb 10 másodperc alatt. Nem is baj az, mert ez a DP (nem, nem data processing) már az én határaimat feszegeti, persze tisztán fizikálisan.

Ez a faszértintés egyébként megint egy olyan hülyeség a férfiaknál. Már volt negatív tapasztalatom, hogy olyan szintű a homofóbia egy pasiban, hogy nem tűri egy műfasztól sem, hogy hozzáérjen. Természetellenesnek gondolja, hogy ő ezt élvezze. Hiába mondtam, hogy ez egy gép, lehetne a telefonja is. Akkor sem. Röhej. (Jó, hát seggbe azért nem dugtam még vele Gáborom sem, de még csak 4 éve vagyunk házasok. Höhö.)

Most itt tartunk. Tervezek elzarándokolni megint egy szexshopba, és választani egy másik szerszámot is. Hátha az is bejönne. Egészen más preferenciákkal. Lehet, hogy most csak sima dildo kell. Talán még a nyuszika is játszik. ("25 év után Titti néni megvette élete második műfaszát.") Mindegy, a kérdés körül lesz járva, hátha sikerül ezúttal is zavarba hoznom egy huszonéves megélhetési szexbolti eladót.

Fel van dobva a téma, lehettek konstruktívak: tippek, trükkök, továbblépési lehetőségek a témában kezdő apáca szintemhez képest. Gépajánlat, konfiguráció. Bármi.

12 komment

Címkék: férfiak vagina ujjazás vibrátor csikló

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjcserelo.blog.hu/api/trackback/id/tr65235205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hwsw 2013.04.19. 19:45:22

Hmmm... 8 ev alatt sikerult is "elfogyasztani" a sikositot?

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.19. 22:49:43

Titti, ugye tudod, h a sikosítót nem enni kell?:D

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.19. 22:52:31

Én egyszer vettem mentolos síkosítót, mert az volt rá írva, h kurva faja lesz, életemben nem égett úgy a pinám, azonnal le kellett mosnom:D

Van az a vibrátorgyűrű, nagyon rossz konstrukció...ahogy dugott a pasi sosem ért a rezgő rész a csiklómhoz, ellenben a pasinak lelohadt tőle a pénisze...tiszta nyereség volt, aztán elmasztiztam magamban vele, amíg ki nem fogyott belőle a kraft.

túmaccs · http://tumacska.blog.hu 2013.04.20. 08:02:01

mi nem véletlenkedtünk. :D mivel engem izgatott, hát izgattam vele maxot is. sőt, rögvest kipróbáltuk a vibrátor és max konstrukciót. sőt, análvibri+max+vibri konstrukció. mondjuk ez kicsit macerás....:D:D:D
összességében megállapítottam, hogy ezek a kütyük és a szerepük túlértékelt.
de! időnként határozottan izgató a páros szex során is. a magamnak csikló izgatása+dugás mindig nagyon bejön, saját masztinál frenetikus, sőt két vibrátorral pláne!!! (anál+normál)
és a péniszgyűrű nekem is totál csalódás volt. arra használtam, mint ella....:D jobb híjján.

ja, a mellek izgatásához ajánlom a mellcsipeszeket, hamár........én is imádom, ha a bimbóimat izgatják, attól teljesen beindulok. tehát: pasi+két vibrátor+mellcsipesz. vagy: 3-4 pasi egyszerre....

nah. indulhat a móka. sok sikert! :P

Max & Maxina · www.maxandmaxina.blog.hu 2013.04.23. 12:02:55

@túmaccs: @titti79:
különösebben nem is egészíteném ki a fentieket, legfeljebb majd egy aktuális posztban, bőven és cizelláltan...
Csak még annyit: mivel Max anno dolgozott szexboltosként is (jól mutat az önéletrajzban az óvóbácsi mellett, ugye...), érdeklődés esetén tud javasolni helyeket, melyekben a széles választék méltányos árakkal és diszkrét, ámde szakértő kiszolgálással ötvöződik. :)))

... mondja Max aki (már) nem kap jutalékot a forgalomból

God József Tehénszerelő 2013.05.08. 13:54:21

Szerintem ilyet szerezz be: we-vibe.com/we-vibe-3
Nem annyira jó, mint látszik, de legalább tényleg mindkét félnek élményteli.
süti beállítások módosítása