Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férjcserélő

Baszáslélektan haladóknak és promiszkuitás-hermeneutika újrakezdőknek volt eredetileg, de a franc se tudja, mi ez már...

Friss topikok

  • Troppauer Hümér, érzékeny lelkű költő: Kedves Titti! Korábban olvastam blogodat, sajnálattal tapasztalom, hogy már nem itt írod tovább. ... (2015.04.13. 13:40) Függöny
  • Miklós123: @BlogElla: Meg kell rendesen tanulni (és ehhez kell szakirodalom...) és másrészt meg nagyon kell s... (2014.04.10. 14:50) Egy rövid poszt a nyalásról
  • Miklós123: Hát én csak véletlenül keveredtem ide. Elfogadom azt, hogy nem lehet egy életen át hűségben élni, ... (2014.04.10. 14:46) Swingtam - 2. rész
  • GrTs: @titti79: en csak szeretnem megkaparintani az uj blog cimet :D (2013.10.25. 10:53) Post scriptum
  • mucsailajos (törölt): És természetesen ez nem pedofília. A pedofília amúgy is leginkább szintén csak egy bélyeg, egy bos... (2013.10.09. 09:53) Honnantól pedofília?

Húspiac

2013.04.11. 17:03 titti79

Nézem a férfiakat. Megnézem őket az utcán, a buszon, nézem az ügyfeleket, nézem a munkatársakat. Azt gondolom - ilyen férfinak lenni? Ő is így néz meg minden nőt, fiatal, időset, csúnyát, szépet, mint egy darab húst? Mint egy puncit, és közben elképzeli, milyen lenne felpróbálni? Úgyhogy most nézem őket, tudatosan. A testüket, a szájukat, a kezüket. Vajon hogy csókol? Mekkora a keze? (Ebből azonnal megmondom, mekkora a farka.)

Belevágom a tekintetem a szemükbe, amikor meghökkenve felpillantanak, mert ebben a jó kis elidegenedett világban senki nem néz senki szemébe. Nem dobom a hajam, nem villantok fogakat, nem használom a klasszikus flörtarzenált. Csak azt a gonosz kis átható pillantást látja, és tudja, hogy befelé nevetek. Néha még el is pirulnak, ez külön vicces.

Tudatosan nem csak a helyes, sármos pasikat bámulom meg. Megnézem az átlagost, a furcsát. Elgondolkodom rajta. Lehet, hogy jobb szerető, mint a mellette ülő jóvágású siheder.

De a legjobb hely a nézésre azért mégiscsak az edzőterem. Imádok edzeni, ügyes is vagyok, és most már közepesen edzett (v.ö. tesiből felmentve egész iskoláskoromban). Életemben eddig egyedül step aerobik óra alatt tudtam átélni azt a Csíkszentmihályi-féle flow élményt, amiben addig nem nagyon hittem. Megszűnik az idő, a tér, csak a mozgás érzése marad, és az a hihetetlen boldogság, hogy ezt mindörökké tudnám csinálni. (Valami ilyet várna az ember szex közben is, ha valamikor, de nekem sosem sikerült.)

A témánkhoz visszatérve viszont: ehhez az új hobbihoz nem jók a csoportos órák tele lányokkal, le kell menni a gépekhez, ahol a férfiak laknak. Felállok a futógépre, körülnézek. Nincsenek ma különösebben jó külsejű pasik. Ez jó. Azokkal nehezebb. A mellettem álló gépen egy kicsit túlsúlyos, 40-es pasi gyalogol emelkedőn. Semmi különös. Bemelegítésnek jó. A futópad is. Interval edzést nyomok, felváltva futok és gyaloglok. Futás közben a melleim pattognak a kis barackszínű pólóban, hiába a sportmelltartó, nem fogadják el a korlátozást. A 40-es nem néz oldalra, de szemből, a tükörből les. Nem engem, csak a rakoncátlan melleket.

A futás szakaszom vége felé elkezdem szaggatottabban venni a levegőt - igazából is elfáradtam, de rá is játszok. "Haaaaa..... aaaah." Az ember amúgy is önkéntelenül szex közben megszokott effektetek ad ki megerőltető sporttevékenység közben, gondolj például a férfiak nyögésire, amikor nehéz súlyokat emelnek. Imádom csinálni. Egy párszor megcsinálom ezt a légzőgyakorlatot futási periódus végén, aztán közben is (fáradok, na). A 40-es pasinak gyorsul a légzése, és jobban gyöngyözik a homloka, mint azt az a semmi kis emelkedő indokolná. Vége a fél óra bemelegítésemnek. Hosszan, élvezettel nyújtom le a combom. "Mmmmmmm."

A szemben rúddal guggoló srác is felnéz, aztán zavartan el. Barátnővel van, aki sokkal csinosabb mint én. Nem mintha ez számítana. Végigmegyek a szokásos programomon a gépeken. Legeltetem a szemem, kinek a karja tetszik meg, kinek az arca. Igen, biztos a pasik is így csinálják. Néznek egy feneket, de nem nézik a nőt. A végére már nem csak ruháim nedvesek, de a bugyim is lucskos.

Utána beülök a szaunába - ennél ideálisabb hely nincs pasik (vagy saját magam) felhúzására. Forró, nedves, félig meztelenül. Sounds like a good start. Napközben vagyunk, holtidő. Egyetlen ember van csak rajtam kívül (ideális, falkában agresszívek). Kopasz, kigyúrt, a 40 szomorúbbik vége felé. Összességében nem rossz, ha csak a testet nézem. Rátehet egy kis vizet? Persze. Rátesz vagy 3 kanállal, a gőz fullasztó. Felnyög, én is. Szóljak, ha sok. Nyugi, szólni fogok.

Lassan dörzsölgetni kezdem a karom a loofa-szivacsommal, aztán a combom, kívül, majd belül. Tekergetem a bokám. Hátradőlök. Néha letörlöm az izzadságot a nyakamról egészen a mellkasomig, közben véletlenül megérintem a mellem. Véletlenül. 5 percen belül a pasi már rakosgatja magán a törölközőt, mindegy úgyis látszik az erekciója, de szándékosan nem veszem észre.

finn_szauna_szaunabau.jpg

Ennél több persze nem történik, a végén mindenki megy a saját öltözőjébe. De ha valami szolid kis szexfilm forogna, mint a fejemben, akkor így folytatódna. Kinyúl a kezével (nagy kéz, a gyengém. ha már az én fantáziám, hát legyen olyan), és elkapja a bokám, végigsimít a vádlimon. Közel ülünk, kintről észre sem venni a sötét szaunában. Az ölébe húzza a jobb lábam, kicsit meggyúrja a talpam, a lábszáram. Megy feljebb a keze, a combomat markolja, belül végigsimítja, föl-le-föl, aztán alulról be a fürdőbugyimba, és beakasztja két ujját a puncimba, amitől persze felnyögök. Az ölében lévő lábam a merev farkának nyomódik, hozzádörzsölöm abban a ritmusban, ahogy ujjaz. Ki-kisiklik az ujja, és kőrköröz a csikómon, aztán vissza. A jobb kezemmel elkapom a faszát, és verni kezdem. Finoman. Egészen mélyen hörög fel, aztán nyel egyet. A bal kezemmel átveszem a csiklóm dörzsölését, ő csak ujjaz, és élvezi, ahogy a kezem fel-le csúszkál a farkán. Egy pillanatra benyúlok a bugyimba, összekenem a kezem a puncimmal, és azzal verem tovább. Néha kicsit megállok és rászorítok, aztán folytatom. Imádom hallgatni, ahogy zihál, elélvezek a kezétől, meg a sajátomról. Elrántja a kezem a faszáról, nehogy eldurranjon.

Lehúzza a bugyim, egy fokkal lejjebb térdel, és módszeresen kinyal (OK, most kezdődik a tudományos-fantasztikus rész). Az orgazmustól csurom nedves vagyok, és hiperérzékeny. Nyalás közben egyik kezével a farkát veri a másikkal felnyúl a mellemhez, és az ujjai között morzsolgatja a mellbimbómat. Az egész arcával nyal, szívja, szopja a csiklómat, közben meg-megrázza a fejét, néha odadörzsöli épphogy kicsit borostás állát. Amikor érzi, hogy közel kész vagyok elengedi a faszát, és három ujjával benyúl a puncimba. Az élvezésől rászorulok az ujjaira, végig fut rajtam az ismerős áramütés.

Elkapja a jobb csuklóm, a farkához viszi. Kiverem, nem kell neki sok, pár perc után spriccel mindenhova. A forró geci füstölve ég oda a szauna köveire. Visszahúzom a bugyim, rámosolygok, és otthagyom takarítani.

Imádok edzőterembe járni :)

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjcserelo.blog.hu/api/trackback/id/tr285217105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

estrella_ 2013.04.12. 19:32:22

"Valami ilyet várna az ember szex közben is, ha valamikor, de nekem sosem sikerült."

Bizony, bizony, szex közben ott a partner, aki folyton belezavar a flowba! :D

Szépia 2013.04.13. 23:14:18

Vannak olyan gyakorlatok a konditeremben, melyeket nőknek kötelezően meztelenül kellene végezniük. :) Mondjuk nem kell félteni őket, nagyon sokan olyan popsira-puncira simuló nadrágot vesznek fel, hogy minden szőrszál látszódik, ha van… De az ajkak formái mindig…
Teljes mértékig természetes az, hogy a nők ugyanúgy stírölik a férfiakat edzés közben, mint ahogyan a férfiak a nőket. Edzés közben néha még én is beleszeretek magamba… :) :) Ez poén volt, de tény, hogy edzés közben azért szebb az izomzat és a test. A nőknél még a cicik is hetykébbek… no meg a mellbimbók is izgatóan ágaskodnak. Imádnivalóak! :). A szilikon viszont riaszt, ugyanúgy, mint ahogyan a nők többségét is riasztja a vegyszerszagtól bűzlő túlizmosított hím. Azt is tudni érdemes, hogy feltűnően vagy tolakodóan bámulni nem illik, mint ahogyan megjegyzéseket sem illik tenni.

masculan 2013.04.16. 14:18:46

"egyik kezével a farkát veri" ez olyan pornófilmes nekem. Csak csak nekem?

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.16. 19:26:32

@masculan: nekem csak azért nem pornófilmes, mert nem nézek pornófilmeket:)

masculan 2013.04.16. 19:40:23

@BlogElla: Nekem is csak úgy mondták :)

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.17. 00:18:15

@masculan: @BlogElla: nem szántam pornosnak, egyszeruen igy jutott eszembe. másfelől meg siman a mindennapi szex része. vagy csak nalunk?

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.17. 01:01:54

@titti79: én nem tudom, én magányos farkas vagyok, az én életemnek nem gyakran része a faszverés.
süti beállítások módosítása