Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férjcserélő

Baszáslélektan haladóknak és promiszkuitás-hermeneutika újrakezdőknek volt eredetileg, de a franc se tudja, mi ez már...

Friss topikok

  • Troppauer Hümér, érzékeny lelkű költő: Kedves Titti! Korábban olvastam blogodat, sajnálattal tapasztalom, hogy már nem itt írod tovább. ... (2015.04.13. 13:40) Függöny
  • Miklós123: @BlogElla: Meg kell rendesen tanulni (és ehhez kell szakirodalom...) és másrészt meg nagyon kell s... (2014.04.10. 14:50) Egy rövid poszt a nyalásról
  • Miklós123: Hát én csak véletlenül keveredtem ide. Elfogadom azt, hogy nem lehet egy életen át hűségben élni, ... (2014.04.10. 14:46) Swingtam - 2. rész
  • GrTs: @titti79: en csak szeretnem megkaparintani az uj blog cimet :D (2013.10.25. 10:53) Post scriptum
  • mucsailajos (törölt): És természetesen ez nem pedofília. A pedofília amúgy is leginkább szintén csak egy bélyeg, egy bos... (2013.10.09. 09:53) Honnantól pedofília?

Nyald ki az agyamat

2013.04.03. 15:52 titti79

Ahogy kinyilvánítottam - mondjuk ki - nem túl népszerű el felláció-teóriámban, a férfi szexuális működését meglehetősen egyszerűnek tartom egy nőéhez hasonlítva. Nem kell hozzá kézügyesség, beleérző-képesség, nem kell hozzá különösebben csinosnak, okosnak, vagy ügyesnek lenni. A pasi jönni fog.

Egy nőt kielégíteni sokkal bonyolultabb. Itt van mindjárt ez a vagina vs klitorisz kérdés. Én személy szerint hajlok arra, hogy a hüvelyi orgazmust városi legendának tartsam, amit olyan nők eszeltek ki, akik inkább orgazmust színlelnek dugás közben, csak hagyják már őket békén (G pont LOL). Itt az egész szex kérdés kezd rohadtul nem fair lenni, hiszen a szervek rendeltetésszerű használatával, az ún. reszelős technikával nekem esélyem sincs elmenni. Viszont itt van ez a remek kis csikló, amivel - ha rám van bízva a dolog - simán elmegyek 5-6-szor egy este, ha akarnám, többször is, de elfáradok.

A hüvely egy kurva, ahogy ebben a remek könyvben olvastam. Képes benedvesedni olyankor is, ha a nő egyáltalán nem kívánja az aktust - pl. erőszak közben - hogy megóvja magát a sérüléstől. Ebben hasonlít a faszra - ha mechanikai behatás éri, a pasi előbb-utóbb el fog élvezni. Ennyi. De a csikló nem adja magát. A csikló agyból vezérlődik, úgyhogy ha nem akarom élvezni, akkor csinálhatsz akármit, akármilyen technikával, nem megyek el.

Stereograms24.jpg

(Széljegyzet, de az orgazmust mindig olyannak éreztem, mint azokat a 3D-s képeket nézegetni, ahol percekig bámulsz, és egyszer csak összeáll a kép, látod a térbeli formát. Nem csinálsz mást, mint az előző percekben, de az egész kontextus megváltozik. És, hogy tovább vigyem az allegóriát, éppúgy tanulható képesség, rá lehet érezni, és egyre könnyebben megy. Ha szorgalmasan gyakorolsz. Sőt, ha egy ilyen képbe beleláttad a dimenziókat, és rögtön előveszel egy másikat, szinte azonnal bekattan az is, nem kell vele annyi időt tölteni. Na, így tud nekem ez az 5-6 összejönni egy menet alatt.)

Az én orgazmusom 10%-ban fizikai, 90%-ban szellemi eredetű. Az agyam egyszerűen bekerül valamilyen fura orgazmus-állapotba - na, és onnan mechanika, valóban. Ebbe az állapotba kerülni nem könnyű, eléggé fel kell hozzá izgatni. Nem testileg, megint csak mondom, hanem szellemileg.

Ebből eredhet az, hogy unintelligens, vagy akár csak műveletlen férfiakkal, akik nem tudtak egy értelmes mondatot összedobni, vagy nem értették, ha 3 szótagosnál hosszabb szavakat használtam, sokkal kevésbé élveztem a szexet, hiába volt jó a testük, vagy nagy a farkuk - hülyére gyömöszöltek, mire kiizzadtam magamból valamit. Viszont egy halom kevésbé vonzó pasival kurva nagyot élveztem, mert úgy felpörgették az agyamat, hogy alig kellett hozzám érni, már robbantam. Volt például egy srác, aki olyan kibaszott okos dolgokat mondott nekem a nemzetközi diplomáciáról fantasztikus angolsággal, hogy az emeletre vezető lépcsőn a csókolózástól orgazmusom volt. De ez csak egy példa.

brain.jpg

Nagyon erősen auditív típus vagyok, amit hallok, sokkal jobban bepörget, mint a látvány - szemben ismét a férfiak nagy többségével. Valószínűleg ezért lehet konkrétan így ledumálni a lábamról. A nyögések, sóhajok is izgatóak, de legjobban a beszéd. Még csak különösebben mocskosnak sem kell lenni, bár előny. Meglepő, hogy a pasik mennyire nem akarnak dumálni, pedig imádom hallgatni. Hogy mit fognak velem csinálni. Vagy mit akarnak. Soha egyetlen pornóvideó sem izgat föl annyira, mint egy szexnovella, vagy szexchat (bár a telefonszex ebből a szempontból még jobb, de nem olyan praktikus). Ismét egy antagonisztikus ellentét: a pasi úgy szeret élvezni, hogy közben néz, én jobban szeretem becsukni a szemem.

Szerintem ezek nem evidens dolgok, mert nekem is nagyon sokat kellett tanulnom magam ahhoz, hogy rájöjjek, hogy működök. Hosszú évek, sok tanulópénz. Sok munkadarab.

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjcserelo.blog.hu/api/trackback/id/tr955190995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gingerbread · http://enkanapem.blog.hu 2013.04.03. 19:15:48

Egy igazi intelligens nő írását olvashatjuk, ennek örülök! A legtöbb pasi menekül az ilyen típusú nőktől, nekem viszont ez a gyengém... :-)

Mostmár még inkább biztos vagyok benne, hogy meg tudnám változtatni a nyalással kapcsolatos arverziódat. Csók :-) .

Jó Mercutio halott 2013.04.03. 20:13:55

@gingerbread: a seggeben mar benne van a nyelved, az nem eleg? Semmi baj ezzel, lehet, hogy meg jol is esik neki, csinald csak, nem zavar senkit, csak ugy mondom.

gingerbread · http://enkanapem.blog.hu 2013.04.03. 20:42:14

Bocs, nem kérdeztem a véleményedet. :-)

Szépia 2013.04.03. 20:55:29

Szerintem nálad zavar van az erőben, már ne haragudj. Tény, hogy sok minden a fejben dől el. De az kicsit furcsa, hogy míg egy okos „akárkinek” a csókjától elélvezel, addig a hüvelyi orgazmus az valami elérhetetlen, valami a számodra. Szerintem a fej, a szellemi kvalitás bár fontos dolog, és az ilyen különbségek sokat számítanak, ám legalább ugyanannyit a testi különbözőségek is. Ahány test, annyiféle…
Szomorú statisztika adat, de a nők közel 40-45 százalékának csak ritkán van orgazmusa aktus illetve szexuális játszadozás közben. A nők közel egynegyede sohasem tudja meg élete folyamán azt, hogy mi az orgazmus. Más nők meg nem csak hüvely vagy csiklóizgatástól képesek elélvezni, de akár a cicikényeztetéstől is. (Hogy a meglepőbb dolgokat ne is említsem) Sőt, egy együttlét alatt akár tucatnyiszor is… Én szerencsére ismerek egy ilyen csodanőt. Szerencsémre, és az Ő szerencséjére egyaránt. Ő a párom… sok-sok éve.
Más. A szavaknak tényleg hatalmuk van. Nem véletlen a szöveg: - Ledumálja a nőkről a bugyit.

Jó Mercutio halott 2013.04.03. 20:59:08

@gingerbread: O sem a tiedet, megis irtal. Nincs kerdesem.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.03. 22:20:30

tényleg nem kell nyalni, de meg tudom védeni magam, Köszi

Jó Mercutio halott 2013.04.03. 22:24:52

"Ebben hasonlít a faszra - ha mechanikai behatás éri, a pasi előbb-utóbb el fog élvezni."
A korommel a hugycsoveg kaparasat probaltad mar? Jo erosen. Drotkefe megvolt? A makk hegyen csattano karikasostor? Hogy a sajtreszelorol, a dugohuzorol es a lancfureszrol mar ne is beszeljek. Edes istenem, es ez ir szexblogot...

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.03. 22:36:10

ismét nem akarod latni a lényeget, csak nyomod az analis faszsagaidat, kedvesem

Jó Mercutio halott 2013.04.03. 22:41:15

Akkor mondom a lenyeget, mert az ironiat lathatoan nem erted.Titty, kedves. Az van, hogy a ferfiakkal kapcsolatos primitiv egyszerusiteseid es altalanositasaid egy dologrol tanuskodnak: fogalmad nincs a faszrol, fogalmad nincs a ferfiakrol, fogalmad nincs az egesz szexualitasrol. Ez amit itt te alkotsz, egyre inkabb a szexualitas lepratelepe lesz, egeszen oszinten mondom, nem baszogatasbol. Tenyleg nem.

mrbateman 2013.04.04. 06:01:34

"Volt például egy srác, aki olyan kibaszott okos dolgokat mondott nekem a nemzetközi diplomáciáról fantasztikus angolsággal, hogy az emeletre vezető lépcsőn a csókolózástól orgazmusom volt." (ééééééédesfaszom, ti nők ezt elhiszitek magatoknak?!)

Kiccica az angolom elég szar, de ha a német is izgat, szívesen olvasok fel közben a hátadra terített Handelsbalatt-ból!...Hm, ruf mich an!

Ámde...

...addig bizonygatod a magabiztosságod és intellektusod, feleslegesen, mert megkockáztatom van mindkettő, másrészt meg ugye kinek is.
Jelenleg saját magadat szopatod és ebben a konteksztusban Mercutio csupán a fasz...de mindegy is, ez a te harcod.

Viszont sikeresen letértél az eredeti útvonaladról, most már azt bizonygatod, hogy inkább olvasójegy kell a könyvtárba, mint sw belépő.
Kár érte, sok lenne az eredeti témában.

Ne leygél olyan, mint az egyszeri szakdolgozat, jó témafelvetés után csapongó, sablonos kidolgozás!

Na, jó szelet!

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.04. 09:29:20

hm, ezek persze jobban fájnak, mint amennyire mutatom, de stiff upper lip

William_Harford · http://erotikusmemoar.blog.hu/ 2013.04.05. 08:51:03

Azért az urban legend-dé minősítést ne siesd el! :)

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.05. 09:14:24

@William_Harford: :) OK, még várom, hogy megtörténjen, aztán újra beszélünk

estrella_ 2013.04.05. 14:15:44

Na végre, egy értelmes és valóságos írás a női orgazmusról (úgy, ahogy én is ismerem)! Köszi, köszi, köszi!
süti beállítások módosítása