Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férjcserélő

Baszáslélektan haladóknak és promiszkuitás-hermeneutika újrakezdőknek volt eredetileg, de a franc se tudja, mi ez már...

Friss topikok

  • Troppauer Hümér, érzékeny lelkű költő: Kedves Titti! Korábban olvastam blogodat, sajnálattal tapasztalom, hogy már nem itt írod tovább. ... (2015.04.13. 13:40) Függöny
  • Miklós123: @BlogElla: Meg kell rendesen tanulni (és ehhez kell szakirodalom...) és másrészt meg nagyon kell s... (2014.04.10. 14:50) Egy rövid poszt a nyalásról
  • Miklós123: Hát én csak véletlenül keveredtem ide. Elfogadom azt, hogy nem lehet egy életen át hűségben élni, ... (2014.04.10. 14:46) Swingtam - 2. rész
  • GrTs: @titti79: en csak szeretnem megkaparintani az uj blog cimet :D (2013.10.25. 10:53) Post scriptum
  • mucsailajos (törölt): És természetesen ez nem pedofília. A pedofília amúgy is leginkább szintén csak egy bélyeg, egy bos... (2013.10.09. 09:53) Honnantól pedofília?

A szopás lélektana

2013.04.02. 15:29 titti79

Fiatalkorom egyik emlékezetes könyve volt Catherine Millet: Catherine M. szexuális élete. Nem is annyira, mert annyira jó volt, hanem mert felfedeztem, hogy ilyenről lehet írni úgy, hogy az nem feltétlenül pornó. Kb. ekkor hallottam először arról, amit a ma embere swingerpartiknak hív. De ami igazán megmaradt bennem, az az, ahogy az orális szexhez viszonyult: jobban szeretett szopni, mint dugni, mert akkor nem kellett arccal odafordulnia a férfihoz. Lényegében kiszerkeszthette a partnert (vagy saját magát?) a helyzetből. Én nem is vagyok itt, én csak itt ...   izé ... szopok.

Akkoriban én inkább úgy viszonyultam a szopáshoz, mint minden normális kezdő lány: undorodtam tőle. Máig emlékszem, hogy az első félénk kísérletem a téren milyen megdöbbentő és hideglelős volt, tekintve, hogy kapásból gyakorlatlanul végigvittem, és a szó szoros értelmében köpni-nyelni nem tudtam. A srác persze irtó hálás volt, de lényegében szűz, úgyhogy ez azért nem mérvadó.

Mai szemmel döbbenetes, hogy milyen tapasztalatlanul, az elvárások és a technikai tudás teljes hiányával kezdtem bele a szexuális életbe. Illetve ez sem igaz - valami jót vártam, és valami rohadtul lényegtelen, súlytalan történt. Ez a súlytalanság, attól tartok, rögzült nálam, és a mai napig nem vagyok hajlandó többnek látni a dugást, mint ami.

De mindent meg lehet tanulni - még ha az elméleti órákat el is lógtam, a szemináriumokra nagyon szorgalmasan bejártam. Egy szemeszter alatt meg lehetett tanulni alapszinten a farok kibaszott egyszerű működését. Azt, hogy a férfi szex közben (meg néha máskor is) egyetlen faszból áll, minden idegvégződése ott van, és minden más csak tejszínhab a homáron. Még két félév, és kurvára le lehetett volna doktorálni is a témából. Hogy van még a faszon kívül két tágra nyílt szem is, úgyhogy ne csak jó érzés legyen, de jól is nézzen ki, mert a parasztja nyugatnémet szoftpornón szocializálódott, és akarja nézni.

A kezdeti idegenkedésem a fellációtól kezdett elmúlni, de igazi rajongó sokáig nem lettem. Bár áldom az epilálás elterjedését, mert sok technikai gubanctól kímélt meg (a fogak közé akadó szőrszálaktól a "hol van a fasz ebben az őserdőben?"-ig bezárólag).

Aztán megszerettem. Igen, ha ma megkérdezel, azt kell, hogy mondjam, szeretek szopni. Maga a tevékenység persze nem ad nekem érzéki örömöt, de miért is adna, nincs nekem ott semmim. Egy képmutató nő azt mondaná, hogy azt élvezi, hogy Te élvezed. A faszt. Nem úgy értem, hanem egy faszt. Szóval a francokat! A nő a hatalmat élvezi. Helyesbítek, én a hatalmat élvezem. Azt, hogy a kezemben van az kontroll. Megfoglak az egyetlen pontodon, ami a szánalmas kis lényedet ebben a pillanatban (?) irányítja, és azt történik, amit én akarok. Megállok, vagy folytatom? Lassítok, vagy gyorsítok? Szívom, vagy csak mozgatom? Beveszem egészen, vagy csak a forró leheletemet érzed a makkodon? Mint egy hangszer. De nem furulya, neeeem. Triangulum. Maximum. Ütöm - szól. Nem ütöm - nem szól. És az egész hangverseny alatt egyszer jut szóhoz. A végén.

9da5_1_1600.jpg

A nőnek viszonylag könnyű dolga van ezzel a triangulummal, nem egy nagy truváj. A pasinak a nyalással - na, azzal több gondja van bizonyára, mert a 90%-uk szart sem ért a témához, úgyhogy nem is szoktam hagyni. De ez már egy másik történet.

31 komment

Címkék: könyv szex szopás orális

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjcserelo.blog.hu/api/trackback/id/tr325188857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gingerbread · http://enkanapem.blog.hu 2013.04.02. 15:51:26

jelentem elolvastam :-) .
Bővebb reakció később!

mrbateman 2013.04.02. 16:07:08

Wáó, de kemény vagy!

Az megvan már, hogy mit kompenzálsz? Hidd el ott kellene kezdeni, sokkal egyszerűbb lenne mindkettőtöknek.

Persze lehet szenvedni is, akár élvezetesen, de mindennek ára van/lesz.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.02. 16:10:11

@mrbateman: Az a pár év terápia még nem derítette ki :) Amúgy teljesen világos, mit kompenzálok, de nem fogom az egész lelkem egyetlen posztba pucérra vetkőztetni :)

Szépia 2013.04.02. 18:21:41

Jó kis írás. :)
Valóban, nem csak a férfiak többsége nem ért semmit a puncihoz, de a nők többsége is abszolút bénán közeledik a farokhoz. Bár a punci egy kicsit összetettebb, szereti azt is, ha nem rohanják le, míg a farok igen.
Az még érdekesebbé teszi a dolgot, hogy ahány farok, annyiféle törődést igényel. Ugyanez igaz a puncikra is.
Sok nőnek bőven elég az, ha egy férfi lefetyel mint a kiskutya a táljából, de szinte minden nemű tudatosság, koncepció nélkül teszik ezt. Semmit nem tudnak arról, hogy hogyan kell közelíteni a puncihoz, nem tudják azt, hogy a vénuszdombtól a combok belső feléig tart a „terep”, nem, csak a csikló és a kisajkak léteznek, hogy mire képes a popsi. Nem tudják azt, hogy lehet játszani a nagyajkakkal, a hüvellyel és gáttal, nem tudják azt, hogy mit kell csinálni a nyelvel, az ujjakkal, az ajkakkal vagy akár a fogakkal is. A többség semmit nem tud a Jóni masszázsról, eszébe sem jut figyelni szex közben a nő válaszreakcióit.
És az ilyenfajta tudatlanságra a példákat sajnos visszafelé is el lehet mondani.
Némelyik nő azt hiszi, hogy elég rácuppanni, és mozogni a fejjel. Hát nem. Talán azért sem lesznek sohasem technikásabbak, mert vagy unják az egészet, vagy a férfiak többsége még a minimálingerléstől is elélvez egy percen belül. A nők nem ilyen szerencsések. Inkább színlelnek egy orgazmust, vagy ráülnek a farokra, csak fejeződjön bár be az altesti atrocitás.
Bocs az ide-oda lépegetésért, de így szemléletesebb volt … :)

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.02. 22:26:51

Nem tudom, hogy hagyhattam ki azt a ziccert címként, hogy "A szopás hatalma". Na mindegy, így marad.

Jó Mercutio halott 2013.04.03. 08:11:56

Megmondom mi van. Te vagy az ars poeticadda tett arroganciat, egoizmust es meg mittudomen mit muveled ennyire izzadsagszagu provokativ, ultraprimitiv eroltettseggel, vagy egeszen egyszeruen ennyire vegtelenul primitiv vagy. Az elso esetben hazug vagy, akinel mar az sem szamit, hogy ferfi vagy no, mert az egesz blogja egy izzadsag- es labszagu hazugsagban fogant, es mindegy, hogy a hazugsag hol van. A masodik esetben pedig - ugye- egeszen egyszeruen vegtelenul primitiv, akit ugyan sajnalunk, de ha lehet, szeretjuk tavol tartani magunkat tole. Mondhatnam ugy is, te vagy a szexualitas hugy- es szarszagu kiruhesedett hajlektalanja. Melyiket valasztod? Mindketto budos persze, de aznalternativakat te allitottad fel. Harmadik eset, ahogyan az az alternativabol kovetkezik, nincs.
Es most moderalsz? Hat tedd! Az arrogancia lehet csak neked megengedett, a te blogod, te vagy itthon. De azt azert megjegyzem, hogy a lakasod alapvetoen nem a vendegektol koszos, tan nem.artana kicsit kitakaritani. Persze mindenkinek mas az igenye.
Eleinte erdeklodtem irantad. Most mar? Intellektualis es/vagy szexualis hajlektannak tartalak (Ha tudod, hogy miert "es/vagy" es nem "es", akkor szexualis). Meg akkor is, ha kinyujtok majd neked meg egy kis aprot, akkor tudom, hogy ahogyan en nem vagyom a budos rongyaid koze, ugy te sem vagysz a borkarpitba, mert meg vagy gyozodve arrol, hogy te vagy az, aki valojaban szabad.
Szegen Gabor, Peter, mittudomen hogy hivjak oket, mennyi, de mennyi van beloluk...

mrbateman 2013.04.03. 08:27:53

@titti79: Hm, kerek összegben lefogadtam volna, h. a várható klisékkel nekemesel. Ezek szerint "szofisztikáltabb" szemlyiség vagy, így érdekesebb is lesz a lelki strip teez.
Mert önmagában az a körülmény, hogy a tavasz közeledtével a kisgyermekes emancipuncinak felerősödnek a vágyai nem nagy bumm (így van ezzel szövőnőtől, trolistán át a vezérigazgatóig mindenki), ennek egy jelentékeny része bizony szimplán félrekúr, ami blog.hu-ról nézve még mindig sablonos lenne, arról nem beszélve, hogy jól működő párkapcsolat mellett ki sem fog igazán elégíteni (post coitum omne animal triste est) félúton lesz a baszás és a faszverés (esetetekben mutató és középső ujj közé szorított csikló...bár ki hogy) között. Az igazi kihívás leválasztani az érzelmeket a szexről és házastárssal együtt, kézenfogva fejestugrani a gondolatban már százszor lejátszott és így ismertnek vélt, de szerencsére - hisz valahol ez a lényeg - bizonytalanba.

Azt mondtad polemizálsz.
úgyis ezt választod...legalábbis remélem.

mrbateman 2013.04.03. 08:45:06

@Jó Mercutio halott: kicsit megszaladt a kezed, holott "a net csak játszótér"! (még a bloggernek is, sőt talán főleg neki)

Jó Mercutio halott 2013.04.03. 08:57:47

@mrbateman: Pontosan. De ez ram is igaz, nem? Foleg, ha a jatekszabalyokat a blogger hatarozza meg.

mrbateman 2013.04.03. 09:07:26

@Jó Mercutio halott: hogyne lenne igaz,...másrészt meg a játék az játék, és még a kispályás sörmeccseknek is valahol része kell legyen a kidüllesztett mellkasú kakaskodás, csak vigyázni kell pofon ne csattanjon, mert míg a feszültség élvezetessé teszi a játékot, a tettlegesség megöli.

Nyugi van nem szörnyeteg ő, ugyanolyan halandó, mint a trolivezető, tele kisebb-nagyobb hibákkal!

(hú de kibaszott okos voltam:-DD)

Jó Mercutio halott 2013.04.03. 09:19:33

@mrbateman: Csak hogy ertsd a kulonbseget. A.Halas peldaul sosem az arroganciajaval es primitivseggel provokalt. O sem volt tul szofisztikalt, es ha provokalt is, azt finoman tette, de ami ennel fontosabb, pontos cellal, nem oncellal. Azert tette, mert hisz valamiben es meg akarja mutatni masoknak is, hogy ha beszelni ilyen konnyu rola, akkor hinni is konnyu lehet. De ez? Ez oncelu primitiv provokalas. Ami meg rohejesse is valik, ha a provokalo megsertodik, ha valaki az o szabalyaival jatszik. Ha meg nem tetted, olvasd el a bemutatkozo szoveget a blog tetejen. Itt nincs szo pofozkodasrol, vagy csak annyiban, hogy a stilus szabalyait es rendezoelveit a blogger meghatarozta.
Ez es a jobbik lehetoseg. Mert ha ez nem oncelu provokalas, ha a blogger A.Halasshoz hasonloan tenyleg hiszi, amit ir, akkor ez a poszt mutatta meg, hogy a blogger tenyleg egy szannivalo sexualhomeless, ezt viszont szomoru dolog kiteregetni orszag-vilag ele.

gingerbread · http://enkanapem.blog.hu 2013.04.03. 09:34:45

Most itt komolyan az a téma, hogy ezt a blogot egy másikkal hasonítjátok össze? A történt ennél sokkal egyszerűbb, ha nem tetszik, nem kell olvasni. Épp ti mondtátok, hogy a blogger játszótere. Ha nem tetszik, nem kell játszani rajta. Nekem pl tetszik, én játszom rajta :-) .

Jó Mercutio halott 2013.04.03. 09:36:53

@gingerbread: tenyleg nem erted cimbi? Ez mindenkinek jatek. A "ha nem tetszik, nem kell olvasni" az a hozzaszolasokra is igaz, nem? Na latod. Kar volt, ugye.

mrbateman 2013.04.03. 09:45:51

@Jó Mercutio halott: A.Halas, az A Halas (egyébként szerintem éppen mint ember érdekesebb, mint az írói munkássága, vagy "közéleti" missziója), ő meg - várjál felscrollozok - titti79, más személy. Közös bennük, h. szexuálisan szabadelvűek, igyekeznek egyszerre több péniszt tartani a tűzbe...oszt lehet, h. van még közös keresztmetszet.

Mondom kompenzál, de előnyére váljék, h. ezt legalább tudja (nem nagy truváj, hisz mindenki kompenzál valamit).
A posztot nem érzem sem túlzásnek, sem durvának, sőt lényegi része a dominancia tekintetében teljesen helyénvaló, szép meglátás.

Minden blogolás öncélú, az a bizonyos másik is, de ez is természetes.

Baszki mennem kell...

Jó Mercutio halott 2013.04.03. 09:52:49

@mrbateman: menj. Annyira ugysem erdekel a dumad. :-)

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.03. 10:39:32

nem, büdösmackó, nem töröltem mindent, mert akkor nem érthető, hogy a többiek mire reagáltak.
annyira tudtam, hogy vissza fogsz jönni egy másik regen. De mindegy, majd most próbálkozhatsz egy harmadikkal.
Próbáljuk már felfogni, hogy amit ide írsz, az innentől ennek a blognak a része, mindenki azt a saját álnevével vállalja, én is. Viszont, mivel - századszor mondom - én vagyok itthon, azt teszek ezekkel a tartalmakkal, amit akarok. Törlöm, vagy megtartom. Ha nem akarod, hogy machinálva legyenek, nem kell írni ide. Ez olyan marha egyszerű. Mindenkinek szól.
Egyébként meg a fenti kifejezett parasztkodásokat (izzadságszagú, ultraprimitív) nem igazán értem.
Annyiból röhögök itt magamban, hogy unintelligensnek még az életben nem tartott senki, ha valahol nem látok deficitet magamban, akkor az a fejemben van, úgyhogy ez egy új élmény, köszönöm. Szóval ilyen érzés.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.03. 10:48:33

Büdösmackó megint visszajött, megint kitöröltem. Egy kutya már megtanulta volna a leckét.

Jó Mercutio halott 2013.04.03. 12:19:59

Most ha nem osztottam volna szet ezt az egesz blog-kiserletet itt es lenne meg szavam, kernem, hogy budosmacko maradhasson. Vannak tehetsegtelen gyalazkodok es vannak szorakoztatoak. A gyalazkodo-pápa drflash egi szferait senki halando meg nem kozeliti ( www.drflash.hu , tovabba szamtalan blog.hu), de a budosmacko kifejezetten jol nyomja a suttyo mocskot. Dehat a jatszoter a gyerekeknek epul, megis a kozteruletfelugyelo az ur. Minden jot.

mrbateman 2013.04.03. 13:08:40

@titti79: akartalak kérni, csak elmentem kajálni.
(sajnos még nem jelentkezett a fiatalember)...az első választ is kukázd ha lehet!
@Jó Mercutio halott: Mi ez a melankólikus megkeseredett bölcsesség?
Amúgy Bender Matyi a király, meg pica pics, bár ő részben önmagát adja!

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.03. 13:19:02

(btw de utálom ezt a nevet, amit választanom kellett, de az eredetit elvették, és nem akartam túl hosszút, és valahogy ez jutott eszembe. csak nagyon butuskásan hangzik. viszont semmi köze a valódi nevemhez és koromhoz, ami nagy előny)

Jó Mercutio halott 2013.04.03. 16:14:49

1. "amit valasztanom kellett" - miert is "kellett" ezt valasztanod? Hisz fel mondattal lejjebb meg is valszolod? Hogy azert ezt valasztottad, mert ez jutott eszedbe. De akkor miert "kellett"?
2. "az eredetit elvettek" - Mi is tortent valojaban? Mikor meg gloria_mundi voltal. Idezzuk csak fel:

Gloria Mundi · szexcsatakanno.blog.hu 2013.03.31. 18:13:15
_____

@gloria_mundi: Te, ne haragudj, ezt a nevet én már elég régen használom és publikálok vele, szeretnélek megkérni, h válassz magadnak másikat, mert nem szerencsés, ha összekevernek.

titti79 · ferjcserelo.blog.hu/ 2013.03.31. 18:14:57
_______
@Gloria Mundi: szia, bocsánat, nem tudtam, azt hittem, enyém volt a nagy ötlet. még nem tudom, hogy kell, de megoldom

Gloria Mundi · szexcsatakanno.blog.hu 2013.03.31. 18:21:11
___________

@gloria_mundi: Köszi, tényleg értékelem az előzékenységedet :)

Hat ennyi. Ennyit arrol, hogy "elvettek".

Figyelj, titti, edes, te akinek az intelligenciajat meg senki nem vonta ketsegbe, most oszinten: te mindig pontosan erted, amit leirsz?
Ha nem, nincs tobb kerdesem. Ha igen, tenyleg nem latod, micsoda egy sunyi jellemtelen huzas volt ez mostani dumad? Remeljuk, Gloria Mundi az ehhez a poszthoz tartozo hsz-aidat mar nem olvassa.
De barmelyik is, a szovegeid, legyen a bejegyzes vagy hsz, kb. ennyi hitelesseggel birnak. Sunyi vagy, de tudod, kicsi, ez az arrogancianak nem tul eros hattere, ahhoz ennel tobb kene. Hogy ne csinalj magadbol egy ilyen siralmas figurat egy het alatt.

(A finomsagok irant fogekonyak reszere erdemes meg figyelmet forditani Gloria Mundi es meg gloria_mundi kozotti beszelgetes e reszere: "azt hittem enyem volt a nagy otlet". Mindenki kialakithatja az elgondolasat, hogy draga bloggerunk, mikor regisztralta a nickjet, vajon kiprobalta-e also kotojel nelkul is?)

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.03. 16:57:55

@Jó Mercutio halott:
Nem tiltottalak le, mert voltak értelmes meglátásaid. Most viszont már úgy érzem, hogy túl sokat foglalkozol velem.
Igen, úgy érzem, elvették a nevem, és azért kellett kitalálnom ezt a bénát, mert 24 éves korom óta használom írói álnévként, igaz, hogy nem ebben a körben. De mivel más itt a blogoszférában elfoglalta, másikat találtam, és nem szeretem.
De miről szól ez Nálad? Tudod, hogy minden, amit leírsz, elsősorban rólad szól. Nyilván tudod. Miért van ilyen óriási jelentősége annak hogy mit írok? Nem akarsz egy kicsit kevesebbet foglalkozni velem?
Volt egy olyan emlékem, hogy elköszöntünk.
Szia.

Jó Mercutio halott 2013.04.03. 18:45:18

@titti79: biztos koszontem mar el, de sosem irtam, hogy nem jovok vissza, en, tudod, idonkent egy csevelyszakasz utan is elkoszonok, ezzel nem soha nem visszateresemet

Jó Mercutio halott 2013.04.03. 18:52:30

@Jó Mercutio halott: (bejovo hivas) ...jeleztem csak azt, hogy a csevelyt lezartam a magambreszerol. Amit aztan vagy betartok, vagy nem, ez az azutani hsz-ektol fugg, hogy van-e bennuk erdekes. Te ugy ertetted, hogy en orokre kikoszonok innen? Nem biztatlak ezzel, soha nem is tettem.
Azon pedig szerintem ne lepodj meg, ha inditasz egy egoista (te irtad) blogot es valaki az egoddal foglalkozik. Es azon se, ha a blogod arrogans (te irtad) es arroganciat kapsz cserebe. Legy elegans. Az fontos fasszal a szajban is.
Figyelj: szia.

Jó Mercutio halott 2013.04.03. 19:02:38

@Jó Mercutio halott: ja, meg valami, csak hogy ne keruljek meg egy feldobott kerdest. Persze, hogy rolam (is) szolnak a beirasaim. Mindenkinek sajat magarol (is) szolnak a beirasai. Az en beirasaim arrol szolnak, hogy egoistabb es arrogansabb vagyok nalad, mivel intelligensebbnek es moralisan fejlettebbnek gondolom magam, de ezert te, mint magat egoista arrogans bloggernek vallo igazan nem haragudhatsz ram, hiszen e tekintetben tarsabb vagyok itt neked barki masnal.
Az pedig, hogy azert nem tiltottal le eddig blablabla... Ne rohogtess, macska! :-))))))))

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.03. 19:53:01

@Jó Mercutio halott: az a baj az egoistákkal, hogy saját maguk jobban érdekli őket, mint én

Szépia 2013.04.03. 21:01:51

@mrbateman: Ugyan már. Az egész internet egy kibánya nagy játszótér, ahol ki-ki vérmérséklete, intelligenciája szerint pörgeti a kereket.

whale 2013.04.14. 00:43:38

"A pasinak a nyalással - na, azzal több gondja van bizonyára, mert a 90%-uk szart sem ért a témához, úgyhogy nem is szoktam hagyni."

Itt azért tegyünk gyorsan némi ellensúlyt a másik serpenyőbe, mer' aza szomorú igazság, hogy tapasztalatom szerint a csajok 90% szart sem ért a szopáshoz. Annyi történik, hogy a hozzáértést összetévesztik az ejakulátummal.:)
süti beállítások módosítása