Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férjcserélő

Baszáslélektan haladóknak és promiszkuitás-hermeneutika újrakezdőknek volt eredetileg, de a franc se tudja, mi ez már...

Friss topikok

  • Troppauer Hümér, érzékeny lelkű költő: Kedves Titti! Korábban olvastam blogodat, sajnálattal tapasztalom, hogy már nem itt írod tovább. ... (2015.04.13. 13:40) Függöny
  • Miklós123: @BlogElla: Meg kell rendesen tanulni (és ehhez kell szakirodalom...) és másrészt meg nagyon kell s... (2014.04.10. 14:50) Egy rövid poszt a nyalásról
  • Miklós123: Hát én csak véletlenül keveredtem ide. Elfogadom azt, hogy nem lehet egy életen át hűségben élni, ... (2014.04.10. 14:46) Swingtam - 2. rész
  • GrTs: @titti79: en csak szeretnem megkaparintani az uj blog cimet :D (2013.10.25. 10:53) Post scriptum
  • mucsailajos (törölt): És természetesen ez nem pedofília. A pedofília amúgy is leginkább szintén csak egy bélyeg, egy bos... (2013.10.09. 09:53) Honnantól pedofília?

Bekezdek

2013.03.30. 15:09 titti79

Már egy ideje foglalkoztat a dolog. És nemcsak engem, Gábor, a férjem is benne lenne. Szex közben legalábbis ezt mondja. Aztán utána meg nem beszélünk róla. Nem tudom eldönteni, hogy csak a vágy hevében mondja ki ezeket a fantáziákat, vagy csak engem akar felizgatni vele. Vagy saját magát is. Szerintem ő maga sem tudja. Szerintem én magam sem tudom.

Hűséges feleség vagyok. Előtte hűséges menyasszony voltam, még előtte hűséges barátnő. Lassan 6 éve senki mással nem voltam. (Jó, hát voltak kicsit-nagyon részegen ártatlan csókolózások egy-egy többet akaró baráttal, kollégával, de ezt igazán nem tekinteném megcsalásnak.) Ez a 6 év talán nem tűnik soknak. Csak nekem. Sose voltam ennyit monogám, a maximum 2 év volt.

Sorozat-monogám vagyok. "Hosszabb" kapcsolatok követték egymást az életemben. Csak nagyon elvétve, nagyon indokolt esetben, mintegy a kapcsolatok haldoklásának szimptómájaként léptem félre. Két kapcsolat között viszont adtam az életnek. Nem kicsit. Nagyon.

Sokszor kérdezték, hány pasival dugtam. Az igazság az, hogy nem tudom megmondani. Sosem számoltam. Sokkal. Valaki számolgatja, strigulázza. Legalább 20-ig, onnantól kb. mindegy. Az igazság az, hogy én az elején sem számoltam. Kapásból a harmadikra már nem is emlékszem. Illetve nem tudom, ki volt az, még emlékfoszlány szinten sem. Már a következő pasim? Vagy csak egy kósza részeg kettyintés egy bokorban? Lényegtelen, erősen kétjegyű számokról beszélünk.

A szex jó, nagyon jó. Viszont a jelentősége túl van értékelve. Nem jelent annyi mindent, amit bele akarnak látni. A szex, az szex. Nekem. A szex nem attól jobb a barátommal, vagy a férjemmel, mert annyira szerelmes vagyok belé. Azért jó, mert összeillünk, jól ismerjük egymást, egymás testét, érzékeny pontjait, vannak rutinjaink, vannak bevált fogások. (Ha már itt tartunk, a szerelem is túl van értékelve.)

De most nem ez a kérdés. A kérdés az, hogy kilépjünk-e a konvencionális házasság kereteiből. Hogyha igen, hogyan? Nyitott házasság? Megcsaljam? Vonjunk be közösen valaki mást? Pasit? Nőt? Mindkettőt? Ismeretlent? Ismerőst? Itthon? Másnál? Swingerklubban?

És a lényegi kérdés: mit fog ez velünk csinálni, mint házaspárral? Túléljük-e? Javít-e valamin? Vagy éppen ront?

De érzem, hogy valami történni fog, méghozzá hamarosan. Valaki mással fogok baszni. És igen, el fogom mesélni.

93 komment

Címkék: szex férj feleség megcsalás swinger

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjcserelo.blog.hu/api/trackback/id/tr225184245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

William_Harford · http://erotikusmemoar.blog.hu/ 2013.03.30. 17:40:06

A bölcs öreg lassúságra intene: élvezzétek ki először az ízét a képzelet játékainak. Ha elég nyíltan kommunikáltok, egyszer csak szinte magától el fog dőlni, hogy tényleg komolyan gondolja-e. Ne siettesd, mert elronthatod az egészet, ha leszakítod a gyümölcsöt, mielőtt megérne...

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.03.30. 17:49:22

@William_Harford: Köszi, öreg :) Nem rohanunk sehova, egyelőre még jó játék, aztán meglátjuk :)

Jó Mercutio halott 2013.03.31. 04:17:42

Hat... nemi (az ekezetet kepzeljuk oda) erdeklodessel varom a folytatast. A poszt elejen meg tobbel, a vegen kevesebbel, de azert maradt meg. Kerdes, hogy egy intelligens dolog lesz belole, osszetett es erdekes, vagy egy bugyuta provokativ soder, amire majd jon az ezugyiskamu-hozzaszolasok tomege, paran majd rejszolnak ra egy jot, hogy aztan fel ev mulva meltan unja meg mindenki. Ez csak rajtad all. Ezt az elsot tekintsuk prologusnak, de azert a tobbinel majd ne hidd, hogy csak az elviszi a szoveget, ha egy egy no a szeretkezes helyett a baszast hasznalja.

GentlemanL 2013.03.31. 09:47:32

Szerintem együtt próbáljatok meg rá megoldást találni. Mi is szeretnénk ilyet kipróbálni, én (a férfi) mindig is vevő voltam rá, az asszony pedig volt már nővel, meg hármasban és tervezgetjük a dolgot. Swingert is, párcseréset is, először azonban egy hármast (2 lány, 1 fiú) és meg szoktuk beszélni. Nem csak szex közben (vagy előtt), hanem utána is "higgadtan". Most éppen lánykeresésben vagyunk :)
Szóval mindketten hajlotok rá, és nem kell megcsalni a másikat, hanem be lehet vonni, érdemesebb várni és ezt az utat kitaposni, semmint hirtelenkedve meggondolatlanságot elkövetni. Valszeg az élmény is nagyobb lesz, ha megosztjátok és nem lekiismeretfurdalásos lesz.
A megbeszélést azonban óvatosan kell kezdeni, ingoványos talaj ez. Pornót néztek együtt? Érdemes gruppeneseket nézni, és megbeszélni közben, én már többször felizgattam a párom egy szép hármas jelenettel :)

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.03.31. 11:13:38

@Jó Mercutio halott: sztem nem tart fél évig, a mai olvasók attention spanje kb. ennyi. Én kiírom magamból, nem zavar, ha rejszolnak rá. Aki erre az első posztra tud, gratulálok neki :) Amúgy nem használom a szeretkezés szót. Azt azok használják, akik úgy hivatkoznak a férjükre vagy barátjukra, hogy a "párom". Aki ezt akarja, olvasson anyablogokat. Várlak vissza, aztán meglátod :)

GentlemanL 2013.03.31. 11:17:11

Hehehehe, én azért használom a párom szót, mert nem vagyunk házasok, de családban élünk. Nevén meg nem akarom nevezni. De a szeretkezést én se használom, általában nem is szoktunk olyat csinálni. A baszás közelebb áll hozzá.

H.Solo 2013.03.31. 11:18:05

Gondolom a kérdéseket magadnak tetted fel, nem az olvasóknak.

H.Solo 2013.03.31. 11:33:07

@Mészáros Laci: Hogy gyerek van-e nem releváns, mert nem úgy néz ki, mint akik szét akarnak menni és ez lenne a házasságmentő akció, hanem inkább nyitás.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.03.31. 11:39:35

@H.Solo: lehet rá válaszolni, de igen, inkább költői a kérdés :)

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.03.31. 11:40:41

Egyébként van gyerek, erről majd később érintőlegesen.

Kis szürke óriásfehéregér 2013.03.31. 12:08:11

Vagy kurvajó az, hogy van egyazegyben olyan szöveg, mint a sajátom (tartalmi egyezések tömkelegével), vagy nagyon gáz, mert pasi írja :) Egyelőre bízom az elsőben. Mindenesetre jól értem, hogy a bikáddal jó a szex, élvezed vele? Ez lenne az egyedüli, amiben sajnos nagyon nem stimmelünk (és nem azért, mert nekem nincs bikám :D). De rohadt kiváncsi vagyok, hogy mire juttok, engem is kb. ugyanígy foglalkoztat ez.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.03.31. 12:38:31

@Kis szürke óriásfehéregér: hehe :) nem, csaj vagyok, bár ha pasi lennék, akkor is ezt írnám, szóval ezzel nem vagy beljebb :) a vicces az, hogy az online tesztek mindig azt hozzák ki, hogy tipikus pasiagyam van :)

Jó Mercutio halott 2013.03.31. 14:51:58

@gloria_mundi: a szeretkezes-baszas kerdeskorrolegy rakas a szexben magat jonak tarto no ezt hangoztatja. Meg a szeressenelotte-szeressenutana pudvas kozhelyt. Aztan sokan rajonnek, hogy a szex is akkor jo, ha tullepik a sajat sablonjaikat, barmilyen iranyba. Te is ezt teszed, csak te egy iranyba. De vajin milyen alapon nezed le azokat ilyen pokhendi, mindentudo arroganciaval, akik esetleg egy masik utat (is) keresnek vagy esetleg eleve azt szeretik jarni? Nem fogjuk itt kedvelni egymast, nekem legalabbis egyelore nem vagy valami rokonszenves, de azert olvaslak majd, barmi lehet belole.

Mészáros Laci 2013.03.31. 16:29:29

@H.Solo:

Remélem még nincs, a nő nagyon nem tudja mit akar.
Ja és valszleg szét fognak menni.

Aztán úgy 40 felé észbekap hogy ja gyerek kéne de akkor már nem olyan egyszerű apát találni, gyereket szülni, felnevelni (mire diplomát szerez, a szülők 65 évesek).

Dunát lehet rekeszteni életélvező, végül magányossá vált szinglikkel.

z

Max & Maxina · www.maxandmaxina.blog.hu 2013.03.31. 16:40:29

@gloria_mundi: "welcome to the monkeyhouse!" :-P

... mondja Max
(és persze várjuk a fejleményeket!)

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.03.31. 16:46:26

nem engedem be a lelkembe a bántó szándékú / úgy sikerült kommenteket, nyájas olvasó :) (hm, az kicsit zavar, hogy nem lehet itt lájkolni a hozzászólásokat, milyen szintű FB-függés ez?)

aki megosztó blogot ír, ne csodálkozzon, ha trollják

Mészáros Laci 2013.03.31. 17:06:31

@gloria_mundi:

Tedd azt, amit akarsz :-)

Csak tudd, hogy valójában mit akarsz.

Nem a következő percben, vagy következő napon, hanem mit akarsz kezdeni az életeddel. És ha már tudod, akkor tedd amit akarsz.

Jó Mercutio halott 2013.03.31. 17:08:34

@gloria_mundi: vigyazz, ne keverd ossze majd a neked esetleg nem tetszo hsz-okat az arto szandeku trollkodassal, mert a ketto akkor sem ugyanaz, ha egyiket sem szivesen olvasod. Sok sikert.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2013.03.31. 18:13:15

@gloria_mundi: Te, ne haragudj, ezt a nevet én már elég régen használom és publikálok vele, szeretnélek megkérni, h válassz magadnak másikat, mert nem szerencsés, ha összekevernek.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.03.31. 18:14:57

@Gloria Mundi: szia, bocsánat, nem tudtam, azt hittem, enyém volt a nagy ötlet. még nem tudom, hogy kell, de megoldom

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2013.03.31. 18:21:11

@gloria_mundi: Köszi, tényleg értékelem az előzékenységedet :)

zelmavagyok · http://sikospálya.blog.hu 2013.03.31. 18:47:46

Nem hiszek a hosszú, boldog monogám házasságban, úgyhogy szimpatikus a kísérlet. Azzal számolni kell, hogy a nyitott házasságról szóló esetleges közös döntéssel kiengedtek egy szellemet a palackból, nem fogjátok tudni többé visszagyömöszölni. Bonyolult és boldogító és fájdalmas helyzetek sora vár rátok, amit a blogolás még külön megcsavar majd, hát, csak bátran! :).

Szépia 2013.03.31. 18:54:37

Mi kipróbáltuk a hármast. Kipróbáltuk petting szintjén is, és kipróbáltuk „élesben” is. Azt a pár alkalmat 2 ffi 1 nő felállásban játszottuk. Élveztük, jó volt, kellemes volt, izgalmas volt. De nem csinálunk belőle rendszert, jó ez a "játék" így, 1-2 évente játszva. Valamikor majd újra játszunk vagy hármasban, vagy négyesben. Így negyvenévesen, közel két évtizedes együttlét után úgy hiszem, hogy minden házaspárnak kell a változatosság. A kapcsolatok többségét megöli a monotonitás. Sokkal jobb együtt kalandozni és közösen átélni új élményeket, mint suttyomban, lopva csalfáskodni, megcsalni-megcsalatni. Nektek is csak azt tudom javasolni, mindig mindent beszéljetek meg, kétszer gondolkodjatok és egyszer lépjetek. Jó játék ez, ha mindketten élvezitek, és ha nem válik függőségé. A többes szex maradjon meg házaséletet feldobó fűszernek, és ne váljék soha heti rendszerességgel gyakorolt életformává.
Sok sikert kívánok!

bigthereal 2013.03.31. 19:26:25

itt cenzúra van?

a poszter nem bírja a kritikát?

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.03.31. 19:32:36

@bigthereal: hm, valakinek sok regje van, és most egy másikon próbálkozik? Öncélú geciskedés most is menni fog. Tudod, én vagyok itthon, ha ideszarsz, a te dolgod, de jogom van eltakarítani.

Gillett3 2013.03.31. 20:54:30

Bár most nyilván nem az írás lényegi részére reagálok, mindenesetre az is megcsalás, ha mással csókolózol. Persze bizonyos értékrendű/intelligencia szintű embereknél ez nem így van. "Kicsit feldobja a szexuális életét apával vagy nélküle". És apu tud erről? Nem csodálkoznék egy ordas nagy pofonon, aztán lehet sírni a Frizbiben, hogy vernek otthon. Szerintem még a jövőhéten adjátok be a válókeresetet, mert ha majd hedonista jelszóval jól eltervezve félrekúrsz, akkor nem megosztó leszel, meg egoista, hanem szimplán geci. "A szerelem meg a szex is túl van értékelve." Ez helyénvaló kijelentés egy alacsony önbecsüléssel bíró ember szájából. El sem tudom hinni, hogy felnőtt nő létedre így gondolkodsz. Az, hogy hármasban nyomjátok, a ti dolgotok, de megcsalni a férjedet elfogadhatatlan, lehet nevezni konzervatívnak igény szerint.

átlátó 2013.03.31. 21:06:15

Szerintem teljesen életszerű gondolkodás... azon rugózni pedig, hogy szeretkezés, vagy baszás, olyan, hogy van amikor szalvétával fogom meg a faszomat, de akkor se eltartott kisujjal...ez akkor fordul elő velem, amikor mondjuk valamit nagyon barkácsolok és hótkoszosolajos a kezem...de kurás előtt kisikálom a körmömet is. :)

zelmavagyok · http://sikospálya.blog.hu 2013.03.31. 21:26:36

@Gillett3: Én értem a gondolatmenetet, hogy az is megcsalás, ha mással csókolózik... és pl, egy nagyon mély, a lelki életet feltáró négyszemközti beszélgetés? Az is megcsalás? Vagy ha az még nem is, de 2 ilyen beszélgetés ugyanazzal a partnerrel? Heti kettő? Évekig rendszeresen? Egyáltalán, mi az a megcsalás általánosan, hol van hozzá a mértékegység? Országos, összeurópai vagy világ-kategóriák ezek, amikről beszélsz?
Egyúttal tájékoztatlak, hogy egy embert megpofozni: bűncselekmény. Nem enyhítő körülmény, hogy az illető szereti azt, akit megpofoz. Remélem, egyszer a konzervatívok már kikérik maguknak, hogy a pofonpártolók összemossák magukat velük.

Késes Szent Alia 2013.03.31. 21:26:53

@bigthereal: Nem tudom, miért kell leszólni egy ilyen Önudatra Ébredő és Emancipálódni Kívánó Nőt, mint "titti79".
Amit ő itt be fog mutatni, az egy peepshow-val ötvözött Emanuelle: a kulturális tradícióként örökölt monogámia villámként beléhasító megkérdőjelezése, az útkeresés, a fokozatos kinyílás, a történet során lezajló döbbenetes személyiségfejlődés... És ami a lényeg: mindezt figyelő tekintetek százai előtt, szinte perverzen kéjelegve a nyilvánosságban, álarcban, de mégis a lélek felszabadító meztelenségében, egy új, kiteljesedett nőiességben jutva révbe.

Ez egyszerűen minden dicséretet megérdemel. Egy ilyen merészen új kezdeményezés, a bátorság, amivel eljut ahhoz a forradalmi felismeréshez, hogy "valaki mással fogok baszni"...

És persze Húsvétkor: rácsatlakozva az ó ember halálának és az új ember feltámadásának egyetemes szimbolikájára.

Szubsztitúció 2013.03.31. 21:30:32

Nos, pontosan az ilyen Nők miatt mint Te kedves posztoló nem vagyok képes egy Nőben sem megbízni és pont az ilyen Nők miatt nem leszek hajlandó egy Nőt sem elvenni. Ne csodálkozz. Ha neked egy kiadós baszás előrébb-való, mint mondjuk a jövőbeli családod fontossága: akkor bátran kijelenthetem, hogy egyedül fogsz meghalni. Én speciel el sem vennélek, mert akár milyen hihetetlen, pasik megérzik ha egy nimfomán kurvával élnek együtt. ;)
... akkor inkább az egyedüllét. Komolyan.

Szubsztitúció 2013.03.31. 21:33:31

Jah és ha erkölcsi értékeddel összevethető, hogy más faszival smárolsz mikor együtt vagy valakivel... Csodálom, hogy a pasid még nem vágott még ki az utcára...
Én anno kivágtam egy ilyenért valakit, de mikor elveszti a biztos lakást és az autót a segge alól: akkor már mindent megbánnak. Röhejes.

zelmavagyok · http://sikospálya.blog.hu 2013.03.31. 21:45:32

@Szubsztitúció: Ez tényleg röhejes. Olyan nővel még nem volt dolgot, akinek saját lakása van, és nem félelem tartja veled, hanem a szerelem? Érdemes lesz kipróbálni... az ám a kaland!

Szubsztitúció 2013.03.31. 21:56:47

@zelmavagyok: Ez igen. Miután elolvastad amit írtál még egyszer, akkor írnám a válaszomat:
Szerelemben már régen nem hiszek az ilyen és ehhez hasonló Nők miatt mint mondjuk a posztoló. Tudod, olyan Nővel még igaz nem találkoztam, akinek lenne annyi céltudatossága, önbecsülése, hogy saját magának (ez az utóbbi két szó háromszor aláhúzva) kitermeljen ennyi egzisztenciát.
Harmad sorban, ha neked illetve bármilyen Nőnek összeegyeztethető az értékrendjével az, hogy amíg valakivel együtt van smárol, megcsaláson gondolkozik akkor az ne csodálkozzon (mint ahogy az én esetemben is) kivágom a francba. Mert nem! Ez nem megfelelő értékrend. Ha képes felnőttként, érett Nőként gondolkozni, akkor ez meg sem történik. Szóval köszönöm Zelma, nem kérek a demagógiából.

zelmavagyok · http://sikospálya.blog.hu 2013.03.31. 22:01:26

@Szubsztitúció: Én mégis kívánom, hogy találd meg a szerelmet is (talán azt is utoléri, aki nem hisz benne) egy saját egzisztenciával rendelkező nővel. Tényleg egészen más, mint egy olyannal, akit csak úgy "ki lehet vágni" és ezt ő is tudja...

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.03.31. 22:22:23

@zelmavagyok:
Köszi, éppen ezt akartam írni, de talán megér egy posztot.
Honnan veszed, hogy nem az enyém a lakás, és nem nekem lenne lehetőségem "kivágni a francba"? Honnan veszed, hogy nincs saját kocsim? Honnan veszed, hogy nem én keresek jobban? Honnan veszed, hogy nem szeretem a férjem? És miből gondolod, hogy azok a dolgok, amik neked válóokok, nekünk is azok?
Persze, ha egy pasi posztolgatna arról, hogy uncsi neki a Lujzikával, és félre akar kefélni, éppcsakhogy vállon nem veregetnénk.

Szubsztitúció 2013.03.31. 22:35:13

@titti79: Kicsit ferdítesz. Amit te állítasz a "pasi Lujza" gondolatmeneteddel csak annyira cáfolnám meg, hogy ezt Férfi társaimtól is undorítónak találnám.
Aztán ha jól elolvasod amit írtam akkor rájössz, hogy pillanatig nem állítottam, hogy neked nincs ilyen egzisztenciád.
Aztán, nézd meg ma az országban, hogy a házasságok 75-80%-a válással végződik. Nem azért mert anno el voltak nyomva a Nők. Nem nem azért. Azért mert akkor még rendben voltak az erkölcsi értékrendek. Ami viszont látszik, hogy akkor az Uradba se szorult erkölcsi tartás.. Ha nálatok ez így rendben akkor mondok valamit. Erősen datálva van az, hogy Ti is az elváltak táborát fogjátok erősíteni. Szóval nem is akard, hogy elvegyen. Megkímélitek magatokat pár milliós kiadástól esküvő címén (jah és a család hülyére vételétől). Nyitott kapcsolat, swinger klub az egyenlő a kapcsolat halálával. ;) Mert ha szeret és simán bedob a közösbe, akkor ott minden van csak szeretet és megbecsülés nincs.

Gillett3 2013.03.31. 22:42:20

@zelmavagyok: Ahogyan azt leírtam -még ha közvetetten is- a megcsalás szubjektív. Olvasható a kommentemben, hogy a csók nem megcsalás, bizonyos rétegben, amelyek olyan ismérvek mentén szerveződnek, mint erkölcsi értékrend, intelligencia és társaik. Azért sorolom ide az intelligenciát, még mielőtt valaki belekötne, mert aki ép ésszel nem fogja föl, hogy más embert megcsókolni nem megcsalás akkor, ha van kapcsolatom (ráadásul nem egyhetes, mint ahogy az író megosztotta), az egyszerűen buta. A lényeg, hogy szerintem sincs egyetemes mérce.
A pofonos kérdéskörre annyit reagálnék, hogy sosem ütöttem meg nőt, nem is nagyon tudom elképzelni. De ha teszem azt a férj valahogy rájön a megcsalásra és a netes, kézfeltartásos szavazásra arról, hogy félrekúrjon-e a felesége, akkor nem lennék meglepődve egy korrekt salleren, sőt, bűncselekmény ide vagy oda, a nő meg is érdemelné.

**büdösmackó** 2013.03.31. 22:44:18

@Szubsztitúció: Hú, de be vagy gurulva, te erkölcsös kismajom.
Helyesírásból van mit tanulnod.

Különben tényleg: mi a fasznak házasodni? Azért, hogy az ember magkapja ezt hat év után? Nyeeeheheee.

**büdösmackó** 2013.03.31. 22:47:25

@Szubsztitúció:

'Azért mert akkor még rendben voltak az erkölcsi értékrendek'

hjajjjbazdmeg!

te fasz, mióta ember az ember, kúr jobbra-balra. nincs olyan, hogy hűség, csak beszari kispolgárok.

Gillett3 2013.03.31. 22:52:02

@**büdösmackó**: Gondolom akkor is ezt mondanád, ha a csajodat/pasidat rajtakapnád, amint hárman dugják az ágyadban. Sőt, le is pacsiznál vele, mondván "ez a beszéd, nem vagy beszari kispolgár". Idióta...

**büdösmackó** 2013.03.31. 22:53:18

@Gillett3: idióta ám a jó édes kurva anyád.

Gillett3 2013.03.31. 22:57:12

@**büdösmackó**: Az indulatos sértegetés nem leplezi ám az észérvek hiányát, viszont az értelem hiányát megerősíti :)

zelmavagyok · http://sikospálya.blog.hu 2013.03.31. 23:02:31

@Gillett3: Hát... pofon ügyben másként látjuk, de a véleménycsere mindig hasznos.

**büdösmackó** 2013.03.31. 23:04:00

@Gillett3: ne szmájlizz, te kis eltés buzi.

Szubsztitúció 2013.03.31. 23:04:43

@Gillett3: :) Hagyjad. Semmi gond. Ő így ad hangot a saját világában lezajló esztelen balgaságoknak. Sőt, az is lehet, hogy boldog és kiegyensúlyozott ember egyébként. ;)

zelmavagyok · http://sikospálya.blog.hu 2013.03.31. 23:05:22

@titti79: Jaj, ugye a válasz java nem nekem szól? Ha igen, akkor valami gyökeres félreértést okoztam...

Gillett3 2013.03.31. 23:13:06

@**büdösmackó**: Nem az eltére járok, és homoszexuális sem vagyok, gondoltam kijavítalak, ha nem bánod. Sajnos mivel menthetetlenül primitív vagy, ezért fölösleges is válaszolgatni egymásnak. Nézd, mennyi ember képes összetettebb gondolatokat lekommunikálni egy cintányérozó majomnál! Próbálkozz te is nyugodtan :) Így, szmájlival.

Gillett3 2013.03.31. 23:15:00

@Szubsztitúció: Igazad van, kívánom neki, hogy az legyen :D

**büdösmackó** 2013.03.31. 23:17:29

@Gillett3: jó, belátom, most nézem a hülyébbnél hülyébb komentjeidet, az eltést visszavonom, nem olyan rossz ott még a helyzet.

viszont látom, kedveled zámbó krisztiánt, ezért a buzi jelzőt -belátva hibámat- faszfejre változtatom.

Gillett3 2013.03.31. 23:21:40

@**büdösmackó**: Nem tudom, te mit nézel, de Zámbó Krisztiánt, mint karaktert rommá oltottam több portálon is, mert nevetséges! Egyébként kösz, hogy keresztmetszeti képet adsz a budapesti egyetemek világáról, hiteles forrásnak tűnsz!

**büdösmackó** 2013.03.31. 23:23:20

@Szubsztitúció: látom kismókus, te sem dicsekedhetsz el túlzottan a humánus műveltségeddel. nem fogok kiselőadást tartani olyan balfasznak, aki olyat ír hogy

'Erősen datálva'

'Szóval nem is akard'

'Harmad sorban'

nem sorolom tovább. mielőtt tipornál, kiscsimbók, talán tanulj meg helyesen írni

Gillett3 2013.03.31. 23:30:45

"Én egy ilyen tehetségű és kiállású embertől egyértelműen saját dalt várnék. Szólhatna arról, hogy egy ember az apja emlékét gusztustalanul ki/felhasználva sem tud elég pénzt és hírnevet szerezni. Csak úgy a hasamra ütöttem."
Baszki, ha erről nem esik le -főleg a többi ott lévő komment kuntextusából- hogy ez irónia, akkor te tényleg idióta vagy! Jézusom :D:D

K Tomoceusz 2013.03.31. 23:31:50

Mi a szar van itt?
Kukibubus alszik takarítás helyett?

Gillett3 2013.03.31. 23:32:11

@**büdösmackó**: "Én egy ilyen tehetségű és kiállású embertől egyértelműen saját dalt várnék. Szólhatna arról, hogy egy ember az apja emlékét gusztustalanul ki/felhasználva sem tud elég pénzt és hírnevet szerezni. Csak úgy a hasamra ütöttem."
Baszki, ha erről nem esik le -főleg a többi ott lévő kommentek kuntextusából- hogy ez irónia, akkor te tényleg idióta vagy! Jézusom :D:D

**büdösmackó** 2013.03.31. 23:36:53

@Gillett3: látom mostanra már szabadkozol, próbálod elütni a dolog élét, de ami ragad az tapad, kitörölhetetlenül rajtad marad a modern konzumbarbár jelzője, te ZÁMBÓRAJONGÓ! nyehhehehe!

**büdösmackó** 2013.03.31. 23:37:43

@K Tomoceusz: kérdezősködni csak a buzik szoktak. te buzi.

**büdösmackó** 2013.03.31. 23:42:56

@K Tomoceusz: óbazdmeg... egy új analfabéka...

én mondom, a világ megérett a pusztulásra!

Gillett3 2013.03.31. 23:43:29

@**büdösmackó**: Nincs mit elütni, aki megtanult értően olvasni általános iskolában, az felfogta az írásom! Látom kedves trollbácsi, mást is provokálsz. Átadom neki a terepet, hátha ő szeret szélmalomharcot vívni az ostoba emberek ellen.

**büdösmackó** 2013.03.31. 23:49:15

@Gillett3: hihetetlenül nagy selejt vagy... gondolom nem is tudod mit jelent az, hogy troll. mondjuk nem is várom el attól, aki azt írja, hogy 'blogoszvéra'.

na húzz innen, te tetű.

Brushy 2013.03.31. 23:57:01

Ez mennyire zseniális! Évek óta nem láttam ilyen őszinte és sallangmentes trollt! Gratulálok, teljes szívemből!:) Rám törtek a régi emlékek még az sg.hu fórumairól, ott még volt trollkodás, a mostaniak már azt sem tudják, hogyan is kell ezt művelni, de te **büdösmackó** megmutattad, hogy van még remény, vannak még igazi, keményvonalas trollok!:) Sok sikert!

Nem, ez nem irónia, tényleg jól csinálod! A trollkodás olyan, mint a jazz, tudni kell mikor kell belépni, improvizálni, mikor kell szólózni.:)

bigthereal 2013.04.01. 01:28:57

@zelmavagyok: öröm látni egy ilyen büszke feministát, aki még a büntetőjogban is otthon van...

bigthereal 2013.04.01. 01:36:24

@**büdösmackó**: ebben a dologban egyetértünk, a világ megérett a pusztulásra, tiéd az elsőbbség...

de alapvetően az olyan lények miatt, mint a poszter, aki 33 éve alatt erősen két számjegyű (30-40-50) manussal dugott, és ezt teljesen természetesnek tartja.

és sajnálja magát, mert 6 éve monogám!

személyes tragédia

zelmavagyok · http://sikospálya.blog.hu 2013.04.01. 01:43:15

@bigthereal: Ó, köszönöm, annyi az egész, hogy a pofon rossz. Ezzel a tudományommal nem hiszem, hogy olyan egyedi lennék.

zembertelen 2013.04.01. 01:49:29

@titti79:
"Valaki mással fogok baszni."
Nem : mással, hanem : rá!

bigthereal 2013.04.01. 01:52:00

@zelmavagyok: de az abszurd humorban még nem vagy otthon...

Ferdeszemüveg 2013.04.01. 10:27:15

Szánalmas, mennyi korlátolt ember van, aki szidja a posztolót, mert volt olyan bátor, hogy szembe mert nézni a vágyaival és el is merte mondani. Szerintem aki most követ vet a posztolóra, az vagy nem dugott még egy igazán gátlástalanul jót, vagy még nem élt hosszú, szürke hétköznapokon át, évekig, szeretetteljes kapcsolatban. Persze, az a legegyszerűbb, inkább bele se kezdeni egy kapcsolatba, vagy az erkölcsre hivatkozni, mint átlépni a saját korlátaidat. Titti hajrá, de csak óvatosan, nehogy fájdalom legyen a vége - habár nincs ilyen kalandom, de az őszinteséget tartom a legjobbnak.

TupakkaMinutti 2013.04.01. 10:42:57

szerintem fotosopp es pasi.
amugy meg minden nyelvtannaci bekaphattya!

**büdösmackó** 2013.04.01. 10:43:21

@Ferdeszemüveg: eeerkölcs.... nyeeeeheheee! ugyan.... nem is volt és nincs is olyan. korlátok vannak, amiket az ember maga épít, hogy aztán még édesebb legyen rajta áttörni.

kéváncsi vagyok, a blog írója meddig lamentál egy félrekettyintésen. őt is lelki nyomivá tette ez az egész téboly. megjegyzem, ha a férjecskéje ezzel kapcsolatosan súgdolózik, miközben épp reszeli, ott már rég megtörtént a ketty.

így megy ez, nem te vagy az egyedüli a történelemben.

**büdösmackó** 2013.04.01. 10:44:40

@Brushy: bárhogy keringsz szellemóriásom körül, átlátok ármányaidon, te vén perverz! na jó, leszophatsz, de csak semmi buzulás!

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.01. 10:48:10

(gondolkozik azon, hogy kitakarítson, majd úgy dönt, hogy visszacsukja rájuk az ajtót, rendezzék le egymást közt)

**büdösmackó** 2013.04.01. 10:49:27

@bigthereal:

te is megdögölhetnél. már az első kommented óta utálom a kispolgári balfasz kommentjeidet.
elvégre a gyűlölet a leginkább elterjedt érzés az emberi fajban.

beszarás, hogy valaki azért dögöljön meg, mert 30+ hím dugta meg. kérdezd körbe a családod idős nőit, hogy ők mennyire becsülik ezt a számot, a nagy erkölcsös nők, aztán borogasd magad egy kicsit, mikor kiderül, hogy anyád a hatvanas években erősen rávert ezekre a számokra....

milyen szar lehet 33 évesen nőnek lenni... szörnyen öreg.

TupakkaMinutti 2013.04.01. 10:56:44

@**büdösmackó**: laziccsaman vazze :D
en elhiszem hogy az alszenteskedo prud hulyek kiverik nalad a biztositekot, de mar uncsi a hisztid...

**büdösmackó** 2013.04.01. 11:04:05

@TupakkaMinutti: amennyiben a színtiszta, történelmi alapokon nyugvó, intelligens érvelés neked hiszti, úgy a megoldás nem más, mint az, hogy buzi vagy, finn portás, vagy mindkettő. a mondatod végi szmájli arra utal, hogy nemi identításoddal és értelmi képességeiddel mindenképp gondok vannak.

TupakkaMinutti 2013.04.01. 12:08:25

@**büdösmackó**: "a mondatod végi szmájli arra utal, hogy nemi identításoddal és értelmi képességeiddel mindenképp gondok vannak."

igy is van. szal csicskam leszel, vagy a kocsogom?

feketebarany666 2013.04.01. 13:50:25

Edina! Nem is tudtam h blogot irsz.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.01. 15:22:02

na, akkor a játszótér bezár, mindenki köszönjön el büdösmackótól, nyilván a 25 másik regén még vissza fog jönni, de megismerjük. Ő az a pattanásos, szakközepet végzett zsíros hajú idióta, aki már a 90-es években szeretett hátulról idegen nőkhöz dörgölőzni a diszkóban, és egészen a rendszergazdaságig vitte egy nagyobb vidéki megyeszékhely önkormányzatánál. Mind a 4 kurva, akivel életében volt, hányt, miután elhúzott a rákba. Büdösmackó, a munkásságod érdemeid elismerése mellett megőrzésre kerül.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.01. 15:28:52

A kispolgáriakat el sem kezdem el tisztítani, mert elromlik ez a szép kis párbeszéd odafenn.

Szubsztitúció 2013.04.01. 17:36:21

Én úgy látom még mindig *büdösmackótól* eltekintve, hogy ez így ebben a formában nem jó. Itt tényleg erkölcsi aggályok merülnek fel és nem utolsó sorban emberi értékrendek. A gond ezzel csupán az, hogy szerintem rossz oldalról közelíted meg kedves Titti. Inkább fogjátok magatokat, induljatok el a nagy világba és dugjatok féktelenül jó a világ minden fontosabb pontján. Nos, ha ez adott kétlem, hogy pont más (khm) hímvesszőre áhítoznál. Itt szerintem röviden csak annyi a helyzet, hogy egy kicsit lapos kapcsolatotok. Amivel pedig feldobni készülsz az a legrosszabb amit tehetsz. Ha pedig ennyire nem férsz a bugyidba, akkor ne is házasodj meg. Neked teljesen felesleges még olyan 7-8 évig.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.01. 17:52:13

@Szubsztitúció: Nem egyforma az értékrendünk, de ez engem nem kötelez arra, hogy úgy gondolkodjak, ahogy Te. Én érdekes módon nem mondom Rád, hogy Te hülye vagy. A saját magad számára nyilván ez a helyes. A kapcsoltunk egyáltalán nem lapos. Szexuális természetű probléma nincs köztünk. Ez a kapcsoltunk egyik legjobban működő része. Ha legalább egy másik bejegyzést is elolvasnád, látnád, hogy ez nem az én önálló akcióm, ebben a játékban ketten vagyunk benne. De hát persze, mondd el még hússzor.

Szépia 2013.04.01. 20:09:11

@Szubsztitúció: Ha egy (házas)pár közösen dönt arról, hogy másokkal is megossza az ágyát, az nem hűtlenség. A hűtlenség = megcsalás. A megcsalás az sohasem közös elhatározásból következik be, hanem ahogy a szavak jelentése is mutatja, csalfaság, csalatás, csalás történik.
Az emberi psziché nem szereti a monotonitást. Szüksége van a változatosságra, az új ingerekre. Az átlag férfi és nő inkább suttyomban lefekszik valakivel egyszer-kétszer, akárhányszor, míg aztán ha jön a lebukás és vele a bum, akkor borul a bili, jön az egymásra mutogatás, rosszabb esetben a válás. Pedig valószínűleg az, aki a balhét csinálja hogy meg lett csalva, az sem ártatlan bárányka. A statisztikák szerint a házasságok közel 90 százalékában hűtlen lesz valamelyik fél, és közel felénél pedig mindkettő. Ez randa arány. Nem egyszerűbb együtt tenni azért, hogy ne robbanjon szét a házasság csak azért, mert ösztöneinkben benne van a kíváncsiság és a monotonitás kerülése?
Amúgy a 40-50-60 partnert egy 26—28 éves (plusz 6 év monogámia) nem tartom vészesen soknak. Több férfi van a baráti társaságomban, akik sokszáz nőnél tartanak, pedig reájuk csak kalandozó-kanként tekintünk. Ha nekik szabad, akkor egy nőnek miért is nem?

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.01. 20:45:43

@Szubsztitúció: Na, ez tényleg a álszentség csimborasszója. komolyan azt gondolod, hogy amikor a kutyás-anál videók egy kattal elérhetőek, ez a blog fogja megrontani az ifjúságot? Különben miért olvas 18+os blogot az, aki nem bírja? Vagy szörnyülködni jársz? Édes Istenem....

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.01. 20:48:13

@Szépia: kösz, hogy ezt nem nekem kellett leírnom

Szépia 2013.04.01. 20:58:46

@titti79: Megtettem én, férfiként. Hiszen magától értetődőek e dolgok. :)

talpi 2013.04.26. 15:51:48

Kedves Posztoló és kommentelők!

Szeretem, amikor az emberek álszent módon viselkednek, egy egész életet ily módon élnek le, vagy az élet minden területén elfojtanak. Ők azok, akik őszintén még nem röhögtek életükben, értik a vicceket de nem szeretik, s még egy jóízűt sem dugtak soha.
Két ember kapcsolatába szerintem az fér bele, amivel mindketten kompromisszummentesen egyetértenek. Amúgy szerintem meg bármit megengedhetsz magadnak ha azzal mást nem zavarsz, korlátozol.

Hajrá Posztoló!
süti beállítások módosítása