Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férjcserélő

Baszáslélektan haladóknak és promiszkuitás-hermeneutika újrakezdőknek volt eredetileg, de a franc se tudja, mi ez már...

Friss topikok

  • Troppauer Hümér, érzékeny lelkű költő: Kedves Titti! Korábban olvastam blogodat, sajnálattal tapasztalom, hogy már nem itt írod tovább. ... (2015.04.13. 13:40) Függöny
  • Miklós123: @BlogElla: Meg kell rendesen tanulni (és ehhez kell szakirodalom...) és másrészt meg nagyon kell s... (2014.04.10. 14:50) Egy rövid poszt a nyalásról
  • Miklós123: Hát én csak véletlenül keveredtem ide. Elfogadom azt, hogy nem lehet egy életen át hűségben élni, ... (2014.04.10. 14:46) Swingtam - 2. rész
  • GrTs: @titti79: en csak szeretnem megkaparintani az uj blog cimet :D (2013.10.25. 10:53) Post scriptum
  • mucsailajos (törölt): És természetesen ez nem pedofília. A pedofília amúgy is leginkább szintén csak egy bélyeg, egy bos... (2013.10.09. 09:53) Honnantól pedofília?

A legviccesebb ülés

2013.05.15. 13:52 titti79

Már nagyon készülök a következő párterápiás alkalmunkra. Majd leülünk a kis kanapéra, szembe velünk a fiatal, de lelkes pszichológus kettős, a hihetetlenül okos és csak némileg kioktató János a maga huszonegynehány évével, meg Kriszti, a hasonló korú lányka, a lehetetlenül feltupírozott hajával, esetlen szoknyáival, és butuska kérdéseivel, akit előbb néznék titkárnőnek, mint terapeutának. Néznek ránk azzal a menthetetlenül optimista, merev kis mosolyukkal, és megkérdezik, hogy telt ez a két hét. Azt várják, hogy megint valami lehetetlen piszlicsáré szarsággal jövök, hogy Gábor miért piszkál megállás nélkül, amikor vezetek, és ezzel devalvál. Vagy hogy milyen veszekedésekbe torkollnak az esti fürdetések. Pedig ezúttal bombát fogok ledobni, és izgatottan várom, hogy képesek-e kontrollálni majd az arcizmaikat.

01_terapia_macsai_szamosi_nagy_590.jpg

A munkámban nem példa nélküli, hogy emberekkel kell beszélgetnem, és tudom, hogy az ember megcsinálja akkor is, ha dögunalmas, és mosolyog ugyanúgy, és a végén mondja, hogy milyen érdekes meg hasznos volt.  De akkor is jobb érzés, ha találok benne valami tényleg érdekeset, valami meglepőt, valami szakmailag megmozgatót. Mint a kurva, aki akkor is nyög, meg orgazmust színlel, ha egy büdösszájú, hájas gyorstüzelő reszeli. Mégis jobb, ha valamilyen szinten bejövős a pali. Akkor sincs orgazmus, de könnyebb tettetni. Gondolom.

Úgy érzem, hogy a kis pszichológusbébijeink eddig nem találtak bennünk sok izgalmasat, és még nem elég tapasztalt kurvák ahhoz hogy ügyesen tettessék, hogy milyen érdekesek vagyunk, és milyen egyediek a problémáink. Miközben - nem vagyunk hülyék - tudjuk, hogy a problémáink közönséges, közhelyes első világbeli problémák. Olyanok, mint a futószemölcs: mindenkinek van, de senki nem beszél róla, így aztán úgy tehetünk, mintha senkinek sem lenne.

No de most.

- Van valami, amiről eddig nem beszéltünk - kezdem majd - Azt mondtuk, hogy a szex kb. az egyetlen jól működő aspektusa a kapcsolatunknak. És ezért sosem beszéltünk itt róla. De az a helyzet, hogy vannak olyan vágyaink, amiket nem élünk ki, de mind a ketten igénylünk. Önök szerint kicsinálná a kapcsoltunkat, ha beengednék más embereket a hálószobánkba?

Nem, ez így nem jó. Ez a bomba túlságosan lassan esik. Van idejük degenerálódni a körülményekhez. Legyen inkább így:

- Beszélhetünk ma arról, hogy többesben akarunk szexelni?

János szépen ívelt szemöldöke felszalad a hajvonaláig, Kriszta pedig idegesen nevetgélni kezd. Először azt hiszik, hogy ez is valamelyik idióta metaforám. Várnak, hogy hova akarom kifuttatni, de nem kapnak semmit, leesik nekik, hogy a kérdést listaáron kell értelmezniük. Bár lehetne nálam fényképezőgép....

Nem tudom pontosan, hogy mit és hogyan fognak reagálni, de végül is azért fizetem őket, hogy valami hasznosat mondjanak, úgyhogy tényleg kíváncsi vagyok. Azért nagyjából azt várom, amit én magam is gondolok, meg amit itt "gondoltatnak" velem: hogy ilyen lépéseket csak egy kurva stabil kapcsoltban szabad tenni. Vajon elég stabil a kapcsolatunk? Szerintem igen, néha nyakig ér a szar, de stabilak vagyunk. Nem úgy vagyunk stabilak, mint a Gellérhegy, inkább úgy, mint egy keljfeljancsi. Kidőlünk, visszadőlünk. Nem maradunk fekve.

A tegnapi beszélgetésünk is ezt hozta ki. Lementünk megint mélyre, egészen mélyre, csúnya helyeken jártunk egymás lelkében éjjel 11 körül. Szeretésről és nem szeretésről, kalitkákról és transzparenciáról, hobbikról és féltékenységről. Jött a végén valamilyen megnyugvás, megállapodás is. Ki fogjuk próbálni, kedves drukkerek, ellendrukkerek, Sybillák, Kasszandrák és társaik.

A többes szex nem fog minket kicsinálni, mint ahogy megmenteni sem fog. Katalizálhat és szerintem katalizálni is fog olyan folyamatokat, amik amúgy is zajlanak a mélyben. Majd kezeljük őket ott és akkor.

58 komment

Címkék: pszichológus döbbenet párterápia többesszex

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjcserelo.blog.hu/api/trackback/id/tr165301486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szereto · http://szeretom.wordpress.com 2013.05.15. 14:25:55

Azt mondjad már, hogy most akkor olvassa a férjed, vagy nem? Énnekem nincs kedvem azt a sok kommentet végignézni alant.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.15. 14:29:29

Beleolvasott, már régebben, és kikódolta, hogy én vagyok az. Nem volt benne semmi meglepő neki. Csak nem örült, hogy kiírtam egy blogban, de nem volt emiatt konfliktusunk. Illetve nem emiatt volt.

szövetszöcske 2013.05.15. 14:32:57

Én nem hiszem, hogy ekkora fless lesz ez a terapeutáknak. Ez a többesezés szerintem minden nemelvember fejében megfordul hosszabb kapcsolat után. A neten ezrével, tízezrével keresgélnek párok (mondjuk általában nem találnak azt gondolom,de attól a vágy még vágy marad), manapság ez tizenkettő egytucat.
Ha különleges akarsz lenni, vagy villantani a szex-szakértők előtt, mondjuk vágyj inkább egy grizzlymedvére harmadiknak, adj fel hirdetést(kanadai oldalakon) hogy hátha jelentkezik egy, fantáziáljatok erről a férjeddel szex közben, fektessetek le szabályokat (csak szájkosárral és reszelt körmökkel szállhat be, és aktív legyen, ne aludjon téli álmot). Aztán ezt meséld el a terapeuta-arcoknak, miközben a férjed bólogat hozzá.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.15. 14:45:25

@szövetszöcske: vicces vagy :) egyébként biztos vagyok benne, hogy sokan vágynak rá, csak kevesen mondják a másik pofájába

szereto · http://szeretom.wordpress.com 2013.05.15. 15:33:19

@titti79: Nagyra becsülöm az igyekezeted. Hümm, hümm, töprengek, hogy elvégzek egy ilyen párkapcsolati mediátor képzést. Bár én az én kapcsolatom már nem vinném oda (kukába inkább), de érdekel, hogy megy ez. Vajon ott is az a trend, hogy elmondják, apuci kicsit megemelhetné a s*ggét otthon, te meg, drága csillag, legyél olyan jó asszony. Olyan elfogadó és kecses, és mosolygós. Sok nő elmesélte, hogy a párterápián olyan békákat nyomtak le a torkán, hogy kis híján belefulladt. Ha a házasság még nem lett volna elég fullasztó... ugyebár.
Szóval lényeg az, hogy lehetne ezt olyan jól is használni, ha hús vér, karakán, szociálisan jól képzett, nő- férfi programcsomagtól távol maradó terapeuták végeznék a dolgot. És bár úgy legyen, hogy sokan legyenek ilyenek.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.15. 15:34:29

@szereto: marhára nem ilyen, de sztem a terapeutáktól függ, ez inkább viselkedésterápia

szereto · http://szeretom.wordpress.com 2013.05.15. 15:37:33

@titti79: Akkó meg jóvan. Kifogtátok a jót nyilván. Pofázok mindig, mert mind a munkám, mind a hobbim, érdeklődésem miatt kötődök a témához. Viselkedések, nevelés, pszichológia, párkapcsolat, stb, stb

szövetszöcske 2013.05.15. 15:40:10

Férfinek párterápiára menni az kb olyan érzés mintha urulógushoz menne farokhosszabbítást kérni. Szerintem borítékolható, hogy ha komolyan veszi (nem kívülállóként vesz részt a szeánszon, valódi kaput nyit a vájkálásnak), akkor kizuhan jól a dejókanvagyokanőmnél nyeregből. Amitől mondjuk emberileg ugyan lehet szimpatikusabb, de fasziként fogatlan oroszlán lesz csak a szerepből kiesve.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.15. 15:45:30

@szövetszöcske: ezt szerintem férfija válogatja. Gábor nem az a szőrösmellű alfa, aki keresztbe tett lábbal blokkolná a kísérleteket. Igen, nyilván egy kicsit kudarcbeismerés íze van a terápiának a magyar közízlés szerint, ahogy "elmebetegvagyok" íze van a pszichológushoz járásnak önmagában - de nem csak a pasinak, a nőnek is, hidd el. Holott lehetne "bátor vagyok mert nem dugom a problémát a seggembe" érzés is. Nekünk mindenesetre jót tesz. Gábor nem kasztrálja, mint féltem tőle. Ő értékel minden tanácsot, amiért fizetett :)

mrbateman 2013.05.15. 16:26:51

Próbáld ki! Annyiban igazad van, hogy még a pusztítása is jobb ennél a szerencsétlen önsorsrontó rinyálásnál, amivel csak az idő megy, meg növekszik minden civilizációs betegség esélye.

De miért nem egyszerűbb azt csinálni amire vágysz, ami hiányzik?
Tényleg szeretem a nőket, úgy csomagban a faszságaikkal együtt, de ez kiborít, amikor nem tudja megmondani, hogy mit akar.

99%át hajlandó az ember megtenni, de ne tartson már fél évig, meg 3 lábon kihordott infarktusig amíg kihámozom a lényeget a sok félreterelő sallangból

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.15. 16:39:22

@mrbateman: szerintem én a kategóriámon belül egészen gyorsan döntök - vagy dramaturgiailag ez a nemtudomén hány hét sok volt a gondolat felmerülésétől a megvalósításig? nanemár. mihez vagy te szokva, gépkarabélyhoz?

mrbateman 2013.05.15. 16:47:30

@titti79: nem a gyorsaság számít, hanem a targeting. A lényegről dönts, ne mellé

whale 2013.05.15. 17:27:06

Szóval ragaszkodsz a fixa ideádhoz, hogy két fasztól kizöldül majd a fű házasságotok göröngyös és buckás mezején. Úgy legyen, ámen!:)
Akkor Gordius újra célkeresztben?

whale 2013.05.15. 17:43:07

"Jött a végén valamilyen megnyugvás, megállapodás is."

Aha. Na, ez például érdekelne. Akár magánban is jöhet, úgyis lógsz egy levéllel...:D

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.15. 17:55:09

@whale: kapsz majd, egyszer csak, csak már nem is tudom, miről -ér ám megkeresni priviben, és nem itt cukkolni, ha kell valami konkrét, amit vagy elmondok, vagy nem

gordius kuka

whale 2013.05.15. 17:58:42

@titti79: A megállapodás érdekel. Meg a kórház story. Jöhet posztban, kommentben, privátban, mindegy.

2013.05.15. 18:31:25

höckenteni akarsz, na akkor tök mindegy mennyire vonalas mindkét fazon vágd bele az arcukba, hogy ha már ilyen szépen összejöttünk beszállnának-e egy négyesbe? Amit eddig ajánlottak, az nem segitett, na hátha ez a megoldás...aztán szépen belazulnak ők is...:)) A pénzedért azt kérdezel, amit akarsz...
Bocs, csak dobta magát a sztóri.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.15. 18:33:06

@miazmás: :) jó poén, de nem tudnám végigvinni, még vissza akarunk ide jönni :)) a pasi még meg is tudna mozgatni vmennyire, de a csajszi egy fapina

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.15. 18:33:37

@miazmás: arról nem is beszélve, hogy Gábor meg is ölne

miazmás (törölt) 2013.05.15. 18:36:13

@titti79: érvénybe lép az utolsó sorom...

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.15. 18:41:14

@miazmás: ha már itt tartunk, akkor Mácsai Pállal úgy lelépnék, hogy hátra se néznék :))))) Viszont Csákányi Esztert inkább kihagynám :P

miazmás (törölt) 2013.05.15. 18:44:17

@titti79: ezt mondjuk megértem:)
de fapina olyan értelemben fapina, mintha csákányieszteres lenne? Étted...
Nem hinném...:))

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.15. 18:46:09

@miazmás: nem sztem Eszter elég nagyasszony lehet az ágyban, csak nem az én gusztusom. fapina testre nem biztos, hogy rossz, de olyan élettelenséget és fantáziátlanságot vizionálok vele kapcsolatban az ágyban, mint amilyen a session-ökön

miazmás (törölt) 2013.05.15. 18:48:48

@titti79: nem erre gondoltam, hanem a fent emlitett személyek közül az egyik tuti nem lenne benne a négyesben...:))
próbáltam diplomatikus lenni igen tisztelt biróság

SinglElla 2013.05.15. 20:26:07

Na szóval, kezd gyanús lenni ez az egész.
Tegnap még depi, meg öngyi, ma meg már a terapeuták arcába vágom...???
Hm..hm...???
Gondolatok még:
1. 33évesen 4évnyi házasság után, nem kibaszott korai ez a válság, meg nem fura, a párterápia?
2. "beleolvasott" ez most komoly? Rólam (is) írna a párom blogot, amit utána másokkal kiveséznek, nincs az az isten, h ne a képernyőre ragadjak és minden szót elolvassak.
3. olvasgatta, de egy szót sem szólt, hát ez számomra kimeríti a sci-fi fogalmát.
4. Gordiusnak egy egész posztot szenteltél, most meg odaveted nekünk, h kuka? Szted nincs jogunk tudni, mi a bánat törpént?
Mármint annyi, h Gábor riadót fújt és hírtelen, váratlanul "Cili" is? Azután a tökéletes összhang után? Csak így?

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.15. 22:36:50

@SinglElla:

Úgy összességében nincs "jogotok" tudni semmit. Azt tudjátok, és azt tudhatjátok, amiről én úgy döntök, hogy elmesélem. Vannak és mindig lesznek lyukak a történetben. Nem mondom el, hogy mit ebédeltem, és hogy mi lett Gordiussal, és hogy is van a férjem a blogommal. Valaminek nincs jelentősége, és van, ami nem tartozik rátok.
De no hard feelings.

SinglElla 2013.05.15. 22:42:40

@titti79: Hát igen ez így eléggé egyoldalú, szóval mi a figyelmünket áldoztuk rád, hatalmas reklámot csináltunk a blogodnak a 900kommenttel, de cserébe le vagyunk szarva. Igazságos, akár az élet.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.15. 22:47:28

@SinglElla: megszakad a szívem. én meg ingyen szórakoztatlak titeket. ne csinálj már folyton hülyét magadból. komolyan, pihenj le.

whale 2013.05.15. 23:04:58

@titti79: Inkább nekem írj levelet.:))

mrbateman 2013.05.15. 23:12:22

@whale: vigyázz kisherceg a rókaszelidítéssel! (miért jó neked idegösszeomlásról olvasgatni, ez ilyen web2-es katasztrófaturizmus?)

whale 2013.05.15. 23:17:45

@mrbateman: Nem tudom miről olvasnék. Érdekel a helyzet. Én is voltam így, vagy hasonlóan. Meg egy perverz kukkoló is vagyok.:)

mrbateman 2013.05.15. 23:19:01

@SinglElla: Ezaz bazmeg! Én fel is jelentem, ha nem informál mindenről időben. Sőt szerintem ideje, hogy mi irányítsuk az eseményeket, szerintem emelt díjasan szavazni kéne, hogy basszon-e a főhős Gordiusszal, vagy nyelje el a KKK bermudaháromszög?!

Nem gondoltál még arra, hogy a zoologia, etológia felé vedd az irányt - ha már az emberi kapcsolatokban totál analfabéta vagy - ott kiélhetnéd a perverzióid?! Gondolj bele pároztathatnál, aztán ha múlik a szerelem szétválasztani őket, sőt a hímet ki is herélhetnéd makarenkói elvek alapján.

SinglElla 2013.05.15. 23:47:33

@mrbateman: már megint egy "jótanács", holmi félrekúrótól. Nem érted, h szart se ér egy ilyen ember szava?

SinglElla 2013.05.15. 23:49:09

@titti79: Bezzeg, amikor még a fasz se olvasta a blogodat és az új posztokra én kommenteltem, akkor még jó voltam, de azóta felvitte a bloggerina dolgát az isten, kissé beképzeltecske lett, mert mindenféle félrebaszó analfabéta issza minden szavát.

SinglElla 2013.05.15. 23:51:38

@whale: Te komolyan mondom szánalmas vagy 2poszttal ezelőtt még kamunak tituláltad az egész blogot és kinevetted a blog íróját, most meg itt lihegsz, mint egy pincsikutya...légy már következetes baszki!

mrbateman 2013.05.15. 23:55:10

@SinglElla: Önmagadnál jobban senki nem képes alázni téged!

Kicsikém te az életben könnyezésig fogsz mélytorkozni, de - mindenben van valami jó alapon - legalább megtanulsz rendesen szopni, így lesz 1, azaz egy értékes tulajdonságod!

SinglElla 2013.05.16. 00:02:39

@mrbateman: eddig is híresen jól szoptam. Faszról-faszra száll a hírem.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.16. 07:03:03

@whale: a dolgok nem így mennek, hogy te megnyomsz, mint egy érett pattanást, én meg mesélek. nem fogom neked előemészteni, felöklendezni, és kis, fogyasztható darabokban tálalni a nagy büdös igazságot. aki tényleg kíváncsi rám, azzal már régóta levelezek, meg kávézok, és dumálunk. hiú vagyok, aki kiudvarolja belőlem, az megkapja. te meg, mint az öreg bika, várod, hogy jöjjek fel a hegyre? amikor itt van a völgyben egy csomó lelkes, aki lejön? (ugye világos, hogy nem a szexről beszélünk?)

Max & Maxina · www.maxandmaxina.blog.hu 2013.05.16. 09:06:57

@titti79: kicsit OFF, de egyik kedvenc viccem. És a directors cutban van egy utolsó utáni mondat is, a negyedik generációs bika-dédnagypapától: "Gyerekek, meneküljünk: jönnek a tehenek!" :-D

mondja Max, a hallgatózó-leskelődő-elmélkedő

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.16. 09:15:54

@Max & Maxina: dédipapa fél a kudarctól - pedig nem olyan ijesztő ám ez a tehén

túmaccs · http://tumacska.blog.hu 2013.05.16. 10:53:26

@titti79: hát, azért az a lelki megbillenés, amiről tanúbizonyságot teszel a blogodban, nem is csábító. inkább ijesztő.
egyébként tegnap hallottam egy mondatot, ami nekem tetszik, küldöm neked szeretettel:
" a pszichikai igazság valahol az elfojtás és a kikiabálás között található félúton."

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.16. 11:06:44

@túmaccs: nem kötelező elcsábulni. én szeretek impulzív lenni. mindennel együtt jobban szeretem így magam, mintha egy sótlan placid fababa lennék.

túmaccs · http://tumacska.blog.hu 2013.05.16. 11:31:11

@titti79: teljesen igazad van, nem kötelező elcsábulni. egyetértünk.
jó hallani, hogy ennyire szereted magad. a legközelebbi nagy kiborulásos-kórházas fenyegetőzésed alkalmával se felejtsd majd ezt el. :)

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.16. 11:33:51

@túmaccs: tudod, hogy ez nem így megy, de hát lehet gúnyolódni, miért ne

túmaccs · http://tumacska.blog.hu 2013.05.16. 11:42:29

@titti79: egészen pontosan tudom, hogy nem így megy. ezért azután eszem ágában sem volt gúnyolódni. viszont amit írtál, bántó volt, még ha nem is szántad annak tudatosan. és szkanderben én is jó vagyok. :)
pedig nagyon nem szeretek szkanderezni.
van min gondolkodni nekem is.

whale 2013.05.16. 12:01:14

@titti79: Jajajaj. Úgy látom megint mániás szakaszba léptél.:) Az esendő, emberi titti őszintébbnek tűnik, mint a megmondós emancipunci, de persze ez is szórakoztató.
Félre tetszel érteni. Eszem ágában nincs pattanásokat nyomogatni-az a feleségem reszortja:)-meg elő sem kell emészteni nekem semmit, köszönöm. Már vannak fogaim. Szép lassan kifelé hullanak már.:)
Az "igazságra" meg különösképpen nem vagyok kíváncsi, azt majd én kitalálom magamnak...:)
Pusztán azokra az árnyalatokra vagyok kíváncsi, amit nyilvánosan eddig nem írtál le, ellenberger ígérted, hogy privátban megírod.
Hogy jön ide az udvarlás, meg a szex?!?!:) Nem is értem...

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.05.16. 12:38:43

@whale: te nem érted, azt hiszem. majd rájössz, és akkor megbeszéljük.

whale 2013.05.16. 23:44:06

@titti79: Rájöttem. Megbeszéljük?:)

orsiw 2013.05.18. 15:29:20

Az egyik megjegyzés, hogy ha tetszik a piszológuspali, tedd fel nyugodtan a kérdést, hogy beficcenne-e harmadiknak, mert gusztálod. Szerintem azt is rezzenéstelen arccal tűrnék. (És elmagyaráznák miért nem.)

A másik: velem előfordult még jó tíz éve, amikor a blogok elszaporodásának hajnalán, hogy megtaláltam a hapsim blogját. A mély döbbenet nem fejezi ki a meglepetést, amit akkor éreztem. Kvázi velem nem beszélgetett (a kapcsolatunkról pláne nem!), de mindent leírt a nagyközönségnek, akik gusztálva lógtak bejegyzésein. Akkor láttam meg, hogy na, kár pofozni a szart, itt ennek a kapcsolatnak befellegzett, egyébként sem vagyok kiváncsi a külvilág "szegény párod" megjegyzéseire és tanácsaira. Szóval egy idő után vicces kommenteket küldtünk be a barátnőmmel, biztosan így kompenzáltam, hogy a magánéletemet kiteregették ország-világ elé.
De a nem vicces része az volt, hogy majdnem bepereltem a palit személyiségjogok védelme miatt, csak amiatt nem tettem meg, mert csíptem a szüleit, akiknek ugyan nem lett volna tétel kifizetni a perelési költséget, de azért emberileg ennyire nem süllyedtem le.
süti beállítások módosítása