Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férjcserélő

Baszáslélektan haladóknak és promiszkuitás-hermeneutika újrakezdőknek volt eredetileg, de a franc se tudja, mi ez már...

Friss topikok

  • Troppauer Hümér, érzékeny lelkű költő: Kedves Titti! Korábban olvastam blogodat, sajnálattal tapasztalom, hogy már nem itt írod tovább. ... (2015.04.13. 13:40) Függöny
  • Miklós123: @BlogElla: Meg kell rendesen tanulni (és ehhez kell szakirodalom...) és másrészt meg nagyon kell s... (2014.04.10. 14:50) Egy rövid poszt a nyalásról
  • Miklós123: Hát én csak véletlenül keveredtem ide. Elfogadom azt, hogy nem lehet egy életen át hűségben élni, ... (2014.04.10. 14:46) Swingtam - 2. rész
  • GrTs: @titti79: en csak szeretnem megkaparintani az uj blog cimet :D (2013.10.25. 10:53) Post scriptum
  • mucsailajos (törölt): És természetesen ez nem pedofília. A pedofília amúgy is leginkább szintén csak egy bélyeg, egy bos... (2013.10.09. 09:53) Honnantól pedofília?

Miért ment apa swingerklubba?

2013.04.01. 16:13 titti79

Éjjel egykor felriadok. Még mindig egyedül vagyok az ágyban. Hol a faszban lehet? Én is későn értem haza, egy darabig vártam, aztán lefeküdtem. Nem mondta, hogy sokáig dolgozik, vagy elmenne valahova munka után. A mobilját nem veszi fel. Lemegyek, a kocsi nincs itt, tehát hazajött, és elvitte.

Hívom a barátait, alszanak, nem tudnak róla (ennyit a bajtársiasságról). Közúti balesetek rémképei villannak be. Egyelőre még nem hívom a kórházakat és a rendőrséget, mert körberöhögnének, de ideges vagyok. Valahogy mégis visszaalszom., mert hulla vagyok. 3-kor csönget (belülről bezártam az ajtót).

Félkómásan nézek rá, egyfelől rohadtul megkönnyebbülve, másrészt teljes értetlenséggel.

- Ne haragudj rám, kicsim, swingerklubban voltam. De nem csaltalak meg!!

- Mi van?????????

upset-woman-and-guilty-man-thumb8992708.jpg

Na, csak kihámozom a sztorit végül. Gondolta, hogy én elmegyek péntek este, akkor ő is nekivág az éjszakának. Ez a klub nagyon piszkálta a fantáziáját. Meg akarta nézni magának, úgyhogy felkerekedett, és megnézte.

Nincs messze tőlünk, szinte naponta járunk arra, és egyszer ez bőbeszédű taxis homályosított fel, hogy "maguk tudták, hogy ez egy kupi? vittem haza egyszer egy hölgyet, fel is hívott utána magához kávéra, én hülye meg nem mentem." Ő kupinak hívta, de azért persze ez nem ugyanaz.

Szégyenlősen nevetgél. Kurva ideges vagyok rá, de abszolút hiszek neki, tudom, hogy nem csinált semmit. Egyszerűen csak ismerem ezt az embert, és tudom, hogy  semmi olyat nem csinálna, amivel felhívja magára a figyelmet. Képtelen a figyelem középpontjában lenni, teljesíteni, miközben figyelik. Ő inkább figyel. Klasszikus voyeur. Semmi nincs benne az én exhibicionizmusomból.

Ami jobban idegesít, az az, hogy képes volt neten lebeszélni egy nővel a klub weblapján, hogy menjenek együtt, mert úgy olcsóbb. Azért vitte a kocsit, hogy hozza-vigye. Ezen azért elpattan az agyam, hogy hogy lehet valaki ilyen elképesztően sóher. A nő amúgy elég egyszerűcske volt. "Egy néni. Nem a mi ligánk."

Amikor kiüvöltözöm magam, rájövök, hogy a legjobban az bosszant, hogy miért nem vitt magával. Engem is érdekelt volna! Ha körbe akar nézni, miért nem szólt?

Megbeszéljük, mert mindent megbeszélünk. Elmondjuk, hogy mit érzünk ezzel a történéssel kapcsolatban, én is, ő is, ki ki a maga stílusában.

Kérem, hogy akkor már meséljen, ha kihagyott ebből a buliból. Semmi különös. A legjobban a jacuzzi tetszett neki. Nézelődött. Sok volt az idősebb pár, sok műnő, sok teljesen üresfejű nagyfaszú trolibuszsofőr. Kevés olyan, aki megmozgatná a fantáziánkat.

s4.reutersmedia.net.jpg

A labda mindenesetre fel van dobva, és sokszor beszélünk róla. Felszabadított egy olyan gátat, ami eddig dugás közben is ott volt. A szexuális életünknek kifejezetten jót tett. Mindenféle mocskos, kispolgári szemmel vállalhatatlan fantáziáról mesélünk egymásnak. Még nem tudjuk, hogy meg akarjuk-e élni.

Pont erről szólna ez a blog, egyébként. Hogy hogyan visszük végig ezt a gondolatot. Megmarad a fantáziák szintjén? Vagy lépünk valamit? És az jó lesz-e?

34 komment

Címkék: szex férj megcsalás swinger

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjcserelo.blog.hu/api/trackback/id/tr715187302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó Mercutio halott 2013.04.01. 20:08:44

Mi a gondod a trolibuszsoforokkel? Nem eloszor jonnek elo jelkepkent. Meg akkor is, ha egyszer te irod, egyszer meg a csavod mondja allitolag, persze ez a kiserteties hasonlosag nyilvan nem abbol szarmazik, hogy a kamuszagban neha keverednek a szemelyek, hiszen egy harmoniaban elo par eseteben elofordul, hogy ugyanugy beszelnek. Meg akkor is, ha egyre inkabb az az erzese az olvasonak, hogy bizony az a gond, hogy nem szereted a bikadat. Mert a kivulallonak egyelore ez latszik a szavaidbol, hidd el.
A lenyeg, hagyd a trolisoforoket, ok is olvashatnak teged. Raadasul te sem a Gellert hegy tetejerol irod ezt, Kobanya szep hely, de tobb arra a trolibuszsofor, mint a szivsebesz, ezt te is tudod jol.

Szp 2013.04.01. 20:21:31

@Jó Mercutio halott: A trolibuszsofőr az pont olyan kifejezés, mint a szőke nő, a rendőr vagy a bölcsész. Mindenki tudja, mire gondol az író, mégsem sértődik meg senki, még akkor sem, ha éppen rá illik a megnevezés. Persze értelek, de biztos vagyok benne, hogy Titti egyetlen trolibuszsofőrrel sem viselkedne lekezelően vagy flegmán.

Szépia 2013.04.01. 20:25:30

Ha már swingerklub, akkor érdemes megválogatni azt, hogy melyikbe megy el az ember, még akkor is, ha csak nézelődésről van szó. Mi is végignéztünk párat főleg csak tájékozódási, kíváncsiság kielégítési szándékkal. Mert valljuk meg, izgatóan izgalmasak ezek a helyek, a sok félig vagy egészen pucér ember, a sok szeretkező ember látványa, a hangok. Tehát van egy érdekes, izgalmasan erotikusan szürreális hangulatuk. A Budai oldalon van több olyan is, ahol nívósabb a közönség. Nem a trolibuszsofőrökkel van a gond, sőt, de azt érdemes tudomásul venni, hogy mind az ár, mind a környezet szelektálós hatással bír. A klubok többségénél eleve a látogató párok-nők arányához mérten fixálják a férfiak számát, sőt a látogatók (főleg a férfiak) milyenségét is szelektálják.
Ha valakit izgat a téma, akkor valóban érdemes körülnézni. Nem kell megijedni, a NEM az mindig nemet jelent, tehát ha valaki csak nézelődni akar, ha csak a párjával szeretne szeretkezni, akkor megteheti azt, senki nem fog reájuk mutogatni, senki nem fog erőszakoskodni velük.

Jó Mercutio halott 2013.04.01. 20:28:46

@Szp: Meg szeretned dugni, mi? Igy? Ezt a tulfutott dogos szukat igy? Ne legy nevetseges, ocsi.

Szp 2013.04.01. 20:40:41

@Jó Mercutio halott: válasszuk külön a két témát. 1) Persze 2) Nincs összefüggés a szőke nős állásfoglalásom és az 1) között, 2) önmagában is megállja a helyét.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.01. 20:43:00

@Szépia: Köszi, szépia, ez kb. az első segítő szándékú komment volt.

@Szp, @Jó Mercutio halott: a trolibuszsofőr valóban inkább szimbólum, és közös kifejezés, mert egy közös történet van mögötte egy tényleges trolibuszsofőrről, aki minden volt, csak matyóhímzés nem. Használjuk. Nem gondolkodtam abban, hogy mások nem, így közérthetőbben és kevésbé kirekesztően kellett volna talán.

Ezzel együtt (és akkor kezdjünk már el kőbányázni, meg csepelezni, meg gellérthegyezni) biztos van bennem sznobéria, aki onnan jön, mint én, abban van, Pont.

Jó Mercutio halott 2013.04.01. 20:52:13

@Szp: ha nincs osszefugges, mire alapoztad a 2)-t? Annal is inkabb, mert titti epp a legutobbi kommentjeben tamasztotta ala azt, hogy minden jo (dugni) szandekod ellenere bizony tevedtel.

Jó Mercutio halott 2013.04.01. 21:01:04

@titti79: draga, ha a trolibuszsofor mogott egy kozos tortenet van, akkor milyen megfontolasbol gondoltad, hogy masok is hasznaljak?
Es az, hogy itt nem borultak a kebledre, azt ne band! Tudod, te irtad es megbeszeltuk: szandekosan provokalsz. Megis mit vartal akkor, de most tokkomolyan? Jo ez igy, hisz ez volt a koncepcio. Vagy atgondoltad te ezt jol? En drukkolok neked.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.01. 21:15:15

@Jó Mercutio halott: kekeckedsz, és ezt Te is tudod. A trolikérdés érthető volt így is, a közös történet meg arra utalt, hogy miért használjuk mindketten.
Amúgy az eredeti felvetésed, hogy mégis mekkora itt a szerelem - egy másik poszt témája lesz, még egy kicsit várok vele.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.01. 21:17:28

@Szp: Mercution mond vmit azzal, hogy több kell ahhoz, hogy engem megdugjon valaki.
a kedvesség persze nem rossz kezdés, de nem elég. Szemét vagyok? Igen, mert megtehetem.

Jó Mercutio halott 2013.04.01. 21:32:22

@titti79: Persze, hogy tudom, hogy kekeckedek. Meg ha hanynom is kell ettol a szotol, hogy kekec. Vagy megszokod vagy letiltasz. A te blogod. De ha letiltasz, nem kezdek el nyavogni miatta, hisz csak a muanyag ellenszevessegemnek koszonhetem, sot meg elegedetten mosolygok is, hogy mukodott a gyartmany. Erted a parhuzamot.

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.01. 22:02:24

@Jó Mercutio halott: azzal együtt, hogy szinte biztosan a főnököm vagy :)

mrbateman 2013.04.01. 22:24:28

Mi a sztori lényege?

Sima félrekúrás kell biztosítókötéllel, vagy párcserés, nyíltszíni móka?
Lehet, h. egyértelműen leírtad, csak nekem nem teljesen világos?

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.01. 22:35:23

@mrbateman: még kialakul. meg polemizalunk kicsit

mrbateman 2013.04.01. 22:53:07

@titti79: csak mert formailag többesszám...mégis valahogy olvasva elég szólónak jön le.

egyébként "polemizálni" jó, mi évekig csak színesítettük a fantáziákkal a már 12 éves kapcsolatot.

Szp 2013.04.01. 22:58:04

@titti79: Hogy te mekkora szemét vagy, hogy egy kis puncsolásra nem teszed szét a lábad egy ismeretlennek! ; ) Szerintem a szókimondás olyan tulajdonság, amit tanítani kellene minden embernek. Nekem már attól is feláll a hátamon a szőr (ami egyébként nincs), ha a rokonságban elhangzik a hogyvagy-jólvagyok mondóka.
Ergo ne fogd vissza magad, írd le, amit gondolsz! És mivel a blog rólad szól, szerintem a buszsofőr is maradhat. Inkább őszinte legyél mint politikailag korrekt. Légy önmagad, a többi nem számít.

Jó Mercutio halott 2013.04.02. 07:29:07

@titti79: Csak annyiban, amennyiben a lelkiismereted vagyok.

Jó Mercutio halott 2013.04.02. 08:21:40

@titti79: Miert? Te is azt csinalod. Moralis kerdesek tomkeleget teszed fel a bejegyzeseiddel, persze itt nem a "nem szeretem ha kinyalnak"-bejegyzesre utalok. Maga a temafelvetesed is moralis kerdesek kore epul. Felvallalt, sot leirt arrogans, tragar egoizmusoddal magad is egy moralis kerdes vagy. Megfelelo szexualis multtal irasban moralizalni egyebkent is szorakoztatobb, mint irasban szexelni, hiszen mig a moralizalasnak eleve a szo az eszkoze, addig a szexnek enyhen szolva nem az. Ettol persze meg lehet szexrol irni, csak ha te nem azoknak nyomod itt a szoveget, akik azert vannak itt, hogy a faszukat verjek ki rad es nem is azoknak, akik azt hiszik harom beiras utan te vered ki az oveket, akkor mi a gond a moralizalassal? Csak nem az, hogy mas a moral. Pedig nem is az.

Kis szürke óriásfehéregér 2013.04.02. 15:12:22

Ez most akkor a swingervagyok.blog.hu előzményblogja? Ugye nem?!

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.02. 15:31:37

@Kis szürke óriásfehéregér: Neeeeem. Ismerem, olvasom, de megkockáztatom, hogy más a stílusunk.

Kis szürke óriásfehéregér 2013.04.02. 15:36:16

@titti79: igen, a stílus egyelőre más, bár a karakter, amit itt hozol közel van ahhoz, amit az a pasi hoz abban a blogban :D

Kis szürke óriásfehéregér 2013.04.02. 15:42:15

@titti79: Igen, de ezen már lépjünk túl, tudod én vagyok az a barom, aki sosem fogja elhinni :) Nincs ennek semmi jelentősége, te is leszarod, én is :)

gingerbread · http://enkanapem.blog.hu 2013.04.02. 15:44:02

Ezt a gátat nálunk is át kellene törni... De talán mindketten gyengék vagyunk hozzá...

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.02. 15:51:48

@gingerbread: hajráhajrá - nálunk sztem egyikünk sem gondolta, hogy a másik ennyire nyitott lesz rá

gingerbread · http://enkanapem.blog.hu 2013.04.02. 15:55:26

Nálunk is pont ez a baj. Én nyitott lennék rá a párom nem hiszem. De majd próbálom elővenni a témát.

Szépia 2013.04.02. 18:29:31

@Kis szürke óriásfehéregér: Az annyira ultrafeminista, hogy akár pasi is lehetne. Talán az is. Üzletnek minden esetre nem volt rossz húzás felpörgetni azt a blogot.
süti beállítások módosítása