Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férjcserélő

Baszáslélektan haladóknak és promiszkuitás-hermeneutika újrakezdőknek volt eredetileg, de a franc se tudja, mi ez már...

Friss topikok

  • Troppauer Hümér, érzékeny lelkű költő: Kedves Titti! Korábban olvastam blogodat, sajnálattal tapasztalom, hogy már nem itt írod tovább. ... (2015.04.13. 13:40) Függöny
  • Miklós123: @BlogElla: Meg kell rendesen tanulni (és ehhez kell szakirodalom...) és másrészt meg nagyon kell s... (2014.04.10. 14:50) Egy rövid poszt a nyalásról
  • Miklós123: Hát én csak véletlenül keveredtem ide. Elfogadom azt, hogy nem lehet egy életen át hűségben élni, ... (2014.04.10. 14:46) Swingtam - 2. rész
  • GrTs: @titti79: en csak szeretnem megkaparintani az uj blog cimet :D (2013.10.25. 10:53) Post scriptum
  • mucsailajos (törölt): És természetesen ez nem pedofília. A pedofília amúgy is leginkább szintén csak egy bélyeg, egy bos... (2013.10.09. 09:53) Honnantól pedofília?

Nevezzük Péternek

2013.03.31. 19:31 titti79

Azt hiszem, ő adta meg a kezdő lökést ehhez a mostani dilihez.

5897623-the-portrait-of-the-attractive-young-manager.jpg

Ez egy kolléga, aki eléggé vonz. Ami totál szánalmas, mert nem egy nagy szám, legalábbis ma már nem az. 8-10 éve tán, amikor kezdtem a cégnél, és ő a főnököm volt, elég jó fogás lett volna. De lássuk be, hogy akkor én is elég jó fogás lettem volna.

Viszont nős volt, én meg halál naivan azt hittem, hogy ez kizáró ok. Utólag tudtam meg, hogy csak cégen belül jó pár nő megvolt neki, férjezettek és szinglik, szépek és csúnyák. Persze ez csak pletyka, és talán többről tudok, mint ami valóban megtörtént.

De ezen nem tudok változtatni, vonzódom hozzá, bár a szakmai kapcsoltunk legutóbbi szakaszáig ez bölcsen hibernáltam. Közben én is férjhez mentem, szültem, otthon voltam, visszajöttem. És akkor jött ez a karácsonyi "vacsora" (jaj, tudom, unalmas, közhelyes, amatőr, hogy jobbat nem tudok kitalálni, most miafasztcsináljak, ha az élet már csak ilyen). Ittunk, naná, hogy ittunk. Mondtam egy viccesnek szánt félmondatot. Visszaszólt félig viccesen. Egy darabig így vicceskedtünk. Hajcsavargatás, pillarebegtetés (és ez csak ő volt). Amikor a végén kidobtak minket a helyről záráskor, nagyon biztosra vette, hogy összejön valami. De belekaroltam az utolsó helyszínen maradt kolleginába, és hazamentem. 

Nagyon kellett röhögnöm, amikor azonnal jött egy sértett SMS, hogy "nem vagyok olyan vagány, amilyennek gondolt". Másnap reggel egy másik, hogy ne haragudjak, részeg volt, felejtsük el. És én még mindig nem voltam belegabalyodva ebbe a dologba érzelmileg.

Aztán valahogy elkezdtünk csetelni. És a dolgok konkretizálódtak. Nyugi, nyugi, a szavak szintjén. És élveztem, naná, hogy élveztem. Az élmény önmagában jó volt, és még jobb attól, hogy áthágtunk vele egy szabályt, nem olyan téglafal-áttörősen, hanem úgy finoman megkerülve, hiszen igazából semmi sem történt. Fizikailag.

Aztán még egy céges buli, még egy berúgás, egy kis csókolózás, és semmi több.

Ahogy bennem egyre oldódnak a morális gátak, és egyre jobban leszarom, hogy mit tetszik gondolni a világnak, ő egyre jobban zár. Persze, súlytalan egy olyan nővel flörtölni, aki tuti, hogy nemet mond. De ha mondhat igent? Akkor gyorsan szalad vissza a barlangjába, és onnan vet tüzes tekinteteket.

Itt tartunk most. Megy a szexcset, elég ritkán. Meg néha más témában is, csak úgy. Úgy teszünk, mintha barátok lennénk. Ami vicces, mert nem tudom, hogy lehetnénk-e barátok. Nagyon sok a közös bennünk. Vannak olyan dolgok, amiket csak vele tudok megbeszélni. Mindkettőnknek van egy nagy nosztalgiával körbevett, utólag bearanyozott, de valójában olcsó és szexuálisan túlfűtött fiatalkora. Mindketten rohadtul szexorientáltak vagyunk még mindig. Mindketten elképesztően önző, arrogáns, szakmailag topon lévő, beképzelt alakok vagyunk. Mindkettőnk túl van már azon az időszakon, amikor a legvonzóbbak voltunk, megöregedtünk, eltunyultunk, megcsúnyultunk. De azért vannak különbségek. Ő full szakmai és magánéleti válságban van. Én meg nem. Nem full.

12 komment

Címkék: megcsalás kolléga

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjcserelo.blog.hu/api/trackback/id/tr645186173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szp 2013.04.01. 01:08:34

Titti, nekünk dolgunk van egymással.

Sok mindenben magamra ismertem a soraidból. Csak én férfi vagyok. Sőt, Férfi, bár már túl a 19 éves, tehetséges időszakon.

Szp 2013.04.01. 20:08:24

@titti79: egy módot arra, hogy kapcsolatba léphessek veled.

Szépia 2013.04.01. 20:32:45

Van egy régi kérdés, ami így hangzik: Lehet-e barátság férfi és nő között? A többség rávágja azt, hogy NEM. Talán nekik van igazuk, ugyanis… Mert azok, akik azt mondják, hogy IGEN, azok tudják azt, hogy persze, lehet barátság, csak néha megesik egy kis egészségügyi szex. De mentségként mindig ott van az érvelés, hogy nincs semmi érzelem, csak hát fő az egészség. Meg különben is, egy ellenkező nemű barát megteszi ezt a jóbarátjáért...

titti79 · http://ferjcserelo.blog.hu/ 2013.04.02. 15:33:56

@Kis szürke óriásfehéregér: én is arra gondolok, hogy Szp egyszercsak észreveszi ezt a funkciót

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.04.11. 16:11:49

"Hajcsavargatás, pillarebegtetés (és ez csak ő volt)."

whale 2013.04.14. 00:22:21

Ilyenfajta wannabe topmenáger köcsög, mint a képen láccik, vagy valami vállalható csávó?
Mondjuk, ha dugni kell, akkor dugni kell, nincs mese...:)
süti beállítások módosítása